nije nista lose... samo je bolje jebati nesto zaoprave...car-x wrote: sta je tako lose u tome biti drkos?
Banovići: Snimao pa prodavao snimke sportašica pod tušem!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
davis.ba
Da li su prozori bili otkriven ili nisu ne mjenja da to što je malac radio pogrešno. Ja samo ne razumijem kako to da većina ovdje to svaljuje na te cure što su eventualno(jer se ne zna) ostavile prozor otkrivenim, a niko ništa ne kaže za malca koji je to snimio. Da je samo gledao šteta bi bilo višestruko manja ovako...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
treci put ti govorimdavis.ba wrote:Da li su prozori bili otkriven ili nisu ne mjenja da to što je malac radio pogrešno. Ja samo ne razumijem kako to da većina ovdje to svaljuje na te cure što su eventualno(jer se ne zna) ostavile prozor otkrivenim, a niko ništa ne kaže za malca koji je to snimio. Da je samo gledao šteta bi bilo višestruko manja ovako...
PROCITAJ STA SMO NAPISALI!!!
Papchina je snimila i proslijedila dalje.
Papchina, ne bolesnik.
Ako su ga vec jednom ulovile, trebale su se same pobrinuti za prozor.
I niko njih ne krivi su su naivne. Javila sam se samo da iskazem svoje misljenje da TO NIJE BOLEST. I da su mi tu najgori ti iz uprave, radi VEC TRI PUTA navedenog razloga.
Nemoj da trazis skriveno znacenje medju redovima, ja pisem direktno i uvijek kazem ono sto mislim.
Dovidjenja i prijatno.
- danas
sta ste se uspalili? evo sad provrtih temu, ima samo jedan jedini komantar koj glasi "to je bolesno"... i nije jasno sta se u ovom komentaru smatra bolescu, postupak ovog papka ili reakcije forumasa koji bi gledali ko da sise uzivo nikad nisu vidjeli (ko sto izgelda i nisu)... niko ne spominje linc.... 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Hocel to....Bobi wrote:Download:
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/14349405/xxx ... i.mpg.html
Amateri jedni....
"You have requested the file xxxbanovici.mpg (3561472 Bytes). This file has been downloaded 12 times already"...za pola sata vec 12 downloada...
-
mIRCerka
ide mi na P zivac sve to...danas wrote:sta ste se uspalili? evo sad provrtih temu, ima samo jedan jedini komantar koj glasi "to je bolesno"... i nije jasno sta se u ovom komentaru smatra bolescu, postupak ovog papka ili reakcije forumasa koji bi gledali ko da sise uzivo nikad nisu vidjeli (ko sto izgelda i nisu)... niko ne spominje linc....
non stop se mi tudjim genitalijama bavimo i serendamo s balkona ko golubovi....
postavljamo dijagnoze svima i ne damo si reci nista...
Sreca, kraj je dana, citamo se iduce godine.
Uzdravlje
- cHupjahalic@
I ja se pitam zbog cega se ovolika furka dize.... nigdje da nadjem da je iko napisao da je malac bolestan.danas wrote:sta ste se uspalili? evo sad provrtih temu, ima samo jedan jedini komantar koj glasi "to je bolesno"... i nije jasno sta se u ovom komentaru smatra bolescu, postupak ovog papka ili reakcije forumasa koji bi gledali ko da sise uzivo nikad nisu vidjeli (ko sto izgelda i nisu)... niko ne spominje linc....
Al` ovo bi mu trebao biti zadnji put da nesto ovako uradi....
A djevojke nek se tusiraju odmah poslije treninga ne obaziruci se da li su prozori otvoreni ili ne.
Ako je to vec neki problem onda najbolje ograditi avliju maksimalno i ne pustati zensko da izidje iz nje slucajno.
-
Kwaheri
edu jel fakat ne vidish razliku...iskreno...mahala...otkako su moju ubili...koja mahala..
pa uporedjujes bezobrazluk malca i saketanje sopstvene familije...
ne kontam...a kada sam stavila (ne)vjest...trebalo je da uocis...kako djevojke u tim godinama...svasta na sebi vide kao (ne)savrseno...makar sve bilo ko pishta...
nemam se namjeru prepucavati s tobom...daleko si ispred mene...ti umijesh bolje, i vrlo cesto bolje od mene razumijesh srz problema...al u ovom slucaju..ne mogu skontat...mislim, sve da samo jednoj od njih smeta takav odnos nekoga prema njihovoj intimi, pa kakva god da je....puno je...
da...potpisujem sve ostalo...cece i te trice...
pa uporedjujes bezobrazluk malca i saketanje sopstvene familije...
nemam se namjeru prepucavati s tobom...daleko si ispred mene...ti umijesh bolje, i vrlo cesto bolje od mene razumijesh srz problema...al u ovom slucaju..ne mogu skontat...mislim, sve da samo jednoj od njih smeta takav odnos nekoga prema njihovoj intimi, pa kakva god da je....puno je...
da...potpisujem sve ostalo...cece i te trice...
-
mIRCerka
PRVA STRANA SEDMI POST tu je sve pocelo..danas wrote:ne reci dvaput...cHupjahalic@ wrote: Ako je to vec neki problem onda najbolje ograditi avliju maksimalno i ne pustati zensko da izidje iz nje slucajno.
a vas dvije nemojte pretjerivati, niko ne trazi da se zenko zatvori u avliju, al majka mu stara, sto vi ne odete naslijepo negdje na tusiranje i nemojte slucajno pogledati jel vam prozor gleda na setaliste ili je postavljeno mlijecno staklo..
- danas
a onda cu provjeriti i duzinu suknje, visinu stikli, dubinu dekoltea....mIRCerka wrote:PRVA STRANA SEDMI POST tu je sve pocelo..danas wrote:ne reci dvaput...cHupjahalic@ wrote: Ako je to vec neki problem onda najbolje ograditi avliju maksimalno i ne pustati zensko da izidje iz nje slucajno.
a vas dvije nemojte pretjerivati, niko ne trazi da se zenko zatvori u avliju, al majka mu stara, sto vi ne odete naslijepo negdje na tusiranje i nemojte slucajno pogledati jel vam prozor gleda na setaliste ili je postavljeno mlijecno staklo..
jer sve je to na izvolte, jel' tako... jeste, na jebenom balkanu...
- cHupjahalic@
Provjerim a ako zaboravim znaci moja greska ako neko protrci i mene snimi?mIRCerka wrote:al majka mu stara, sto vi ne odete naslijepo negdje na tusiranje i nemojte slucajno pogledati jel vam prozor gleda na setaliste ili je postavljeno mlijecno staklo..
Vidio bi on svog *oga.
-
mIRCerka
svemirski jebach ti moze dati tacne podatke, ja cu ti samo reci cinjenice:danas wrote:
a onda cu provjeriti i duzinu suknje, visinu stikli, dubinu dekoltea....![]()
jer sve je to na izvolte, jel' tako... jeste, na jebenom balkanu...
Mnoge silovane zenske odustanu od tuzbe jer ih u policiji izmaltretiraju psihicki pravo, haman su izazvale. Da, tako je na Balkanu, a mi moramo biti svjesni da je Bosna na balkanu, a da su banovici u bosni.
ja ne krivim cure sto su se tusirale, stavise drago mi je da im je higijena na nivou, ali ih krivim sto su pticijeg mozga da se nisu same znale zastiti.
razloge sam vec navela gore, da se ne ponavljam.
-
mIRCerka
- cHupjahalic@
mIRCerka wrote:ja ne krivim cure sto su se tusirale, stavise drago mi je da im je higijena na nivou, ali ih krivim sto su pticijeg mozga da se nisu same znale zastiti.
razloge sam vec navela gore, da se ne ponavljam.
Zastititi
Kakvo on ima pravo da viri kroz prozor
- danas
homo balkanikus ima pravo na sve! zar to nisi skontala do sada?cHupjahalic@ wrote: Kakvo on ima pravo da viri kroz prozor
kada hodas ulicom, on te moze za 10 maraka zgrabit za guzicu. snimat te kako se tusiras. iduci put kad ulazis u bus ili taksi, pazi dobro, mozda ima kamera dole na stepenicama da ti snimi izmedju nogu kako koraknes. to je sve njihovo pravo! jer kako bi neki ovdje pi*cke vidjeli drugacije...
- cHupjahalic@
Ovo sve gore napisano je tacno.danas wrote:homo balkanikus ima pravo na sve! zar to nisi skontala do sada?cHupjahalic@ wrote: Kakvo on ima pravo da viri kroz prozor
kada hodas ulicom, on te moze za 10 maraka zgrabit za guzicu. snimat te kako se tusiras. iduci put kad ulazis u bus ili taksi, pazi dobro, mozda ima kamera dole na stepenicama da ti snimi izmedju nogu kako koraknes. to je sve njihovo pravo! jer kako bi neki ovdje pi*cke vidjeli drugacije...
Zalosno je da neko moze opravdavati ovakva (ne)djela.
Od sada necu mrdnuti kad odem u Bosnu
-
The_Fluid
#99 Re: Banovići: Snimao pa prodavao snimke sportašica pod tušem
stochar wrote:Kroz prozor sportske dvorane u Banovićima 18. februara maloljetni K. M. (14) kamerom je snimao košarkašice lokalnog kluba dok su se tuširale.
Potom je snimak prebacio na mobitel kako bi ga mogao slati prijateljima, a ostalim zainteresovanim ju je naplaćivao po 5 konvertibilnih maraka.
K. M. (14) učenik je osmog razreda osnovne škole u Banovićima, a košarkašice RMU Banovića snimio je nakon derbija sa Biss Tours Čelikom. U malom se mjestu sve brzo dozna pa se među mladim snimka sa mobitela tražila kao rijetka roba. Prošlog je utorka K. M. "poduhvat" pokušao ponoviti nakon treninga košarkašica, ali ga je neko vidio te se ubrzo sve doznalo.
Odmah smo o svemu obavijestili policiju, koja je brzo našla "snimatelja". Njegov se "rad" širio mobitelima, ali još ne znamo da li je slike poslao na Internet kazao je trener RMU Banovići Esad Agić.
Istraga je u toku. U klubu su najavili tužbu protiv uprave dvorane, a vjerojatno i protiv roditelja maloljetnika iako su se oni košarkašicama napismeno izvinuli za neugodnost koju im njihov sin nanio.
Zar se ovo nije desilo u Hrvatskoj ovih dana? Procitah na netu identicnu vijest, samo je bila rijec o kosarkasicama iz RH.