Drugi???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Stari wrote: Moje sestre (kojih istina nemam ...ali pretpostavimo).
e fakat bi l vam smetalo da vam je partner(ica) imao/la istospolne partnere?? :D ili makar jednu/jednog?
Stari

Post by Stari »

Pa prije jedno 15-tak 16 -tak godina je bio jedan , jedva spomena vrijedan, sporadican slucaj...rekla mi je da je u mladosti ....experimentisala ... meni to nije smetalo...medjutim bice da njoj jest pa se :-? najvjerovatnije vratila ...experimentisanju.
novalic

Post by novalic »

stari, jel' se broji sto sam ja jednome bila druga 8-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:stari, jel' se broji sto sam ja jednome bila druga 8-)

Pa sto mene pitas, nisam ja postavio temu... :-? eh ...druga...pa sta bi , mislim jel se desilo nesto epohalno.
novalic

Post by novalic »

koliko me sjecanje sluzi, jer.. davno je to bilo.. kaze.. nigdje veze.. ti si mi sto puta bolja... ono.. kaze... nije ni slutio da moze tako biti.. pa.. rekoh, uocih slicnosti...

a musko je bilo, kunem se.. mozda ne jos potpuno.... ali na dobrom putu...
8-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:koliko me sjecanje sluzi, jer.. davno je to bilo.. kaze.. nigdje veze.. ti si mi sto puta bolja... ono.. kaze... nije ni slutio da moze tako biti.. pa.. rekoh, uocih slicnosti...

a musko je bilo, kunem se.. mozda ne jos potpuno.... ali na dobrom putu...
8-)
Ne znam hoces li biti iznenadjena ...ali ono podebljano ...stvarno ne kontam.

Slicnosti sa kim/cim ?

I o cemu se tu radi?
novalic

Post by novalic »

sa kojekakvim toboze zenskicama kojima je svaki slijedeci drugi...
sada nesto kontam, ili tip nije bio posve u redu (da se pohvali da je vec povalio ihahahahahahha) ili sam mu stvarno bila druga...

ti vazda nesto ne kontas 8-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:sa kojekakvim toboze zenskicama kojima je svaki slijedeci drugi...
sada nesto kontam, ili tip nije bio posve u redu (da se pohvali da je vec povalio ihahahahahahha) ili sam mu stvarno bila druga...

ti vazda nesto ne kontas 8-)
Pa jel ti to hoces moju expertizu... u ovoj oblasti ...u kojoj sam otjelovljenje laika i potpunog diletatnta? Hajd da se i to jednom desi.

Vako novo, ako je stvarno tako rekao, gledajuci sa pozicije muskarca....momak je lagao zenski lose....ti si mu bila prva a ne druga. Jel ti lakse?
manijak1

Post by manijak1 »

8) Čujte .......ja nikada nisam bio prvi ( samo jednom ali nevažno nisam ni znao šta radim tako da ne brojim jer nisam razlikovao svijest od nesvjesti :D :D) ni drugi :D :D .........tako da kontam da je danas apsolutno nevažno ako je sve zdravo i pravo :D :D
Stari

Post by Stari »

...ispricavam se dupli post
novalic

Post by novalic »

stari, bas me sada zaintrigira.. ima li u tvojim rijecima... istine.. bilo bi... fino.. znati.. ali nema veze.. davno je bilo...

kolegi manijaku zelim puno i dugo zdravlja 8-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:stari, bas me sada zaintrigira.. ima li u tvojim rijecima... istine.. bilo bi... fino.. znati.. ali nema veze.. davno je bilo...

kolegi manijaku zelim puno i dugo zdravlja 8-)
:D Ama ne vodi brigu ...sigurno si mu to napravila ...kako treba. Vama zenskima je puno lakse oduzimati nevinost muskicima ...jer tu greske , kako god okrenes, ...ne moze biti ...barem ne prevelike. Dobro moze se desiti da se ubavo momche "usere" u po frke ...pa da mu to kasnije pravi nekakve traume...ali to je rijetkost. A sudeci po onome sta strucnjaci (sexolozi) kazu ....nas muski zadatak pri oduzimanju vasih nevinosti zna biti puno delikatniji ....no ...kao sto vec rekoh nemam slicnih iskustava...pa nemam o cemu brinuti ...u stilu, jesam li to uradio dobro ili nisam.
novalic

Post by novalic »

zalio se nije, ali, ako je bas tako, nije ni imao tacke komparacije.. bilo bi interesantno cuti danas.. komentar..

bolje je ne imati brigu...
Stari

Post by Stari »

Ok novo onda smo to apsolvirali ...nego ostaje jedna sitnica....koju bih te, uz nadu & vjeru da mi to neces zamjeriti, priupitao ...ovako direktno tu na forumu.

Pitanje je doduse delikatno stoga zahtjva malo opsirniji pristup. Ovako ...jednom, tamo negdje u proslosti ti je neko (a to se sa matematickom sigurnoscu moze tvrditi) ipak morao biti drugi. De svega ti, obzirom da je to tema, daj nesto detaljniji opis toga ...kakvu je facu isti slozio ...kad je spoznao da je to...mislim drugi? Jel mislio da ga levatis? Ili je drugacije reagovao?
vesela

Post by vesela »

ja sam malo starija, 40+ i kad sam sa 15g. pocela se zabavljati sa momkom, to je zavrsilo brakom...i bio mi je prvi...

moj sin,23g. ne pita i ne znima ga...ali ga otac uci da moze doci u situaciju da mu jedan ili vise "sukne". o, pa ona je poznata po ubijedjivanju da si drugi, a tih drugih je bilo pola carsije...muska raja su solidarna medju sobom i daju jaranima prave "informacije"

moja kcerka, 24. je imala prvog momka u zabavljanju 3g...raskinuli su...ona je nasla novog momka i udala se proslog ljeta...nikad je nije pitao o tom drugom, to je za sveda sega...on osjeca i zna da je ona "ona" prava za njega i sve lijepo funkcionese

postavljnje tog pitanja je nesigurnost i sujeta :D
Stari

Post by Stari »

Heh...hm...blago onima koji su nesujetni i apsolutno sigurni u sebe ...imali su se rasta i roditi (inace ne volim parafrazirati Njegosa ...ali eto prenijelo me). Divan neki narod ti svedjani izgleda.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Vesela ,......briši to i izmisli nešto drugo :D :D da ti ko ne bi zamjerio što si tako nepatvorena .......po Klaiću znači neiskvarena i iskrena :D :D a tebe zaboljela glava :D :D ........dakle .......Novo hvala ......i tebi još svega više a najviše mene kod tebe i obratno .......i kako ne prepoznaješ suštinu prevare ........od lisca Starog .......po drugi put se upucava ( tako danas kažu :D za koketiranje ašikovanje vako nako :D :D ) različitom metodom pristupa diskusiji :D a sve lafo on je na tribinama :D :D što ne mogu ove namazane :D :D
vesela

Post by vesela »

ma jok svedi!...mi, svedski drzavljani bosanskog porijekla...razlika bitna, priznaj :D
vesela

Post by vesela »

e, jebi ga sad manijak1 :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Koga ? :D :D Gdje ? :D :D Kad ? :D :D Zašto ? :D :D Pretpostavka zato što je drugi/a ? :D :D
Stari

Post by Stari »

@Vesela
Ma ne znam koliko je to u cijeloj ovoj raspravi uopste bitno...ma mi se cini da, po liniji sujete, razlika izmedju svedjana i bosanaca nije ni blizu one koja ide linijom kvalitete laganja. Mi bosanci u poredjenju sa plavokoso-plavookim dugonjama ...lazemo zenski lose i otud iluzija o njima kao nesujetnim i samouvjerenim.

@Manijak1
Sta je sad to ...
.Koga ? Gdje ? Kad ? Zašto ?
...pravis se da ne kontas i time cinis akt plagijarizma mojih folova.

A i podmeces mi ....utovaranje Novalicki....a to me srdi
Last edited by Stari on 07/02/2006 13:48, edited 1 time in total.
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:Ok novo onda smo to apsolvirali ...nego ostaje jedna sitnica....koju bih te, uz nadu & vjeru da mi to neces zamjeriti, priupitao ...ovako direktno tu na forumu.

Pitanje je doduse delikatno stoga zahtjva malo opsirniji pristup. Ovako ...jednom, tamo negdje u proslosti ti je neko (a to se sa matematickom sigurnoscu moze tvrditi) ipak morao biti drugi. De svega ti, obzirom da je to tema, daj nesto detaljniji opis toga ...kakvu je facu isti slozio ...kad je spoznao da je to...mislim drugi? Jel mislio da ga levatis? Ili je drugacije reagovao?
neces mi vjerovati.. ali me je pitao.. jesi li ti sigurna da si to vec radila...

sada me jos upitaj zasto :D
novalic

Post by novalic »

i tebi još svega više a najviše mene kod tebe i obratno

ma da.. brojati necemo.. a i cemu.. samo.. ne mogu da se ne sjetim.. nekih vise smijesnih.. i lijepih.. trenutaka

i kako ne prepoznaješ suštinu prevare ........od lisca Starog

8-) a da znas kako to meni godi.....
Stari

Post by Stari »

Novalic
jesi li ti sigurna da si to vec radila.
Pa vidis ... :D ...ipak je mislio da ga levatis. (sad ...u kom smislu)

PS. Zar je stvarno stvarno imao tako grdnih problema u sprovodjenju zamisljenog ... :D ... kad mu se takva misao mogla zaceti.
novalic

Post by novalic »

:D

eto.. znala sam da ce ti biti neobicno...

cak mi veli.. to ti ne broji.. pocni.. od mene :D

al' ne..... ipak je to moja muka bila, ja to itekako brojim 8-) :lol:
Post Reply