Persona non grata

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Brazzo, ja napiso Husrefa, 'oce l' se ljutit' pitari? :D:D:D

Brazzo, na tvoj spisak dodao bih Isidoru Bjelicu, na tu cetnikusu imam pik jos od prije rata.Utekla mi je u sekundi
manijak1

Post by manijak1 »

:D Brazzo čim si je spomenuo , tj. naveo :D tu Isidoru odmah sam se sjetio Faruka Hadžibegića :D :D pored što je nepoželjna osoba :D zarad dobra nogometa :D trebalo bi mu zabraniti ........ :D :D da se igra trenera , managera , :D šefa stručnih štabova :D i selektora naročito ........a najpoželjnija osoba :D npr. da bude počasna kasirka granapa :D :D bi trebala danas da bude Lucy01 ........ja bih joj tepao cijeli dan :D :D u stvari činio bih to od danas pa do Osmog marta kada bih joj uručio jednu divnu plastiku :D :D od krizanteme :D a kako je danas to neko Valentinovo :D uzeo bih joj pakovanje košpica od 200 grama :D i jednu čokoladicu od 30 pfeniga :D :D ........eto :D :D sam sam sebi danas nepoželjan :D još kad naletim na politiku ........odmah skontam da to nije za mene :D :D
Prenj

Post by Prenj »

horns&drums wrote: Brazzo, na tvoj spisak dodao bih Isidoru Bjelicu, na tu cetnikusu imam pik jos od prije rata.Utekla mi je u sekundi
Znam da ima nastranog svijeta, ali ovo je zaista previse ... :D

Image
Macuser

Post by Macuser »

Isidora je poetski i razocaravajuce ruzna zena. Sa takvim licem, covjek je prinudjen da mrzi galaksiju i sve u krugu bozje zamisli, osim svoje, perverzne, vizije Srba.
edu

Post by edu »

ma svi bi vi isidoru opalili nakon flase jegera.. :D :D :D
danas

Post by danas »

edu wrote:ma svi bi vi isidoru opalili nakon flase jegera.. :D :D :D
suti dijete, ne sjecas se ti ko je isidora... :-) :-) :-)
Post Reply