Hajde da vas sad cujem, "moralisti"!
ORANGUTANI iz FOM SDP
-
zikamu
...usput, ako je namjera ove teme bila da se blati SDP - OK! Neka ovo SDP-u bude "Veliki grijeh"! Ali kad smo vec kod "ukaljanih ruku", gospodo kriticari, otidjite na sljedeci topic http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22493 i kome se bude dalo da prebrojava, neka vidi koliko su SDP-ovci, a koliko "ovi drugi" pokrali od nestalog kolaca vrijednog 8 milijardi eura (dobro ste procitali)
-
kub lajkan
Uffffff... ova je dobra... u "srid sride"...danas wrote:zikamu wrote:Ima nije da nema:hajd u SAD-u vidi plakat sa bushem kao majmunom? (a veci je majmun od sve trojice nashih zajedno) zaglavio bi u zatvoru!
I niko nije zaglavio u zatvoru.
ne samo to, nego isti ovi sto su sada "uvrijedjeni" se najglasnije smiju kada vide busha kao majmuna, i slicno...onda nema suplje "pa dajte ljudi, kakav je to primitivizam, covjeka prikazivati kao majmuna"...
-
meatoverhere
Pokrali su isto?!Stitch__ wrote:SDP je dovoljno oblacen da mu ova tema nista ne znaci. A pokrali su otprilike isto ko i ovi sto su na vlasti. eto tebi moralisto
Hajde da hipoteticki govorimo i kazemo da jesu ukrali isto, iako to nema veze s pamecu. Je li bi to opravdavalo kriminale onih koji su na vlasti?
-
Stitch__
i tebi poruka kao i "danas". procitajte ostale moje komentare na temi prije nego sto mi prisijete zelenu fleku.
helem, negdje sam Prenju (dakle, SDP covjeku) rekao, da je razlika izmedju mene i njega u stavu prema SDA gotovo neznatna. Tamo gdje se razlika pojavljuje - je stav o SDP (d.j.l.)
i NE, takva argumentacije ne moze nista opravdati. lopinasi su i jedni i drugi
helem, negdje sam Prenju (dakle, SDP covjeku) rekao, da je razlika izmedju mene i njega u stavu prema SDA gotovo neznatna. Tamo gdje se razlika pojavljuje - je stav o SDP (d.j.l.)
-
meatoverhere
A na osnovu cega tvrdis da su pokrali isto?Stitch__ wrote:i tebi poruka kao i "danas". procitajte ostale moje komentare na temi prije nego sto mi prisijete zelenu fleku.
-
meatoverhere
Upravo onakav argument kakav sam i ocekivao.Stitch__ wrote:Uh, a na osnovu cega ti tvrdis da nisu?
Odo jest, ne mogu vise
Prijatno!
-
Jasho
Šta je bolje zaslužio Paddy Ashdown! Za 3 i pol godine provedene u BiH je upropastio sve što je iole valjalo! Lično je dao podršku raznoraznim kriminalcima i pljačkašima i jedan je od najzaslužniji što je Radovan Karadžić još uvijek na slobodi! Paddy Ashdown je obični Četnik, što je dokazao svojom podrškom SDS-u i ostalim fašistima iz RS-a, a isto tako je podržao i nacionaliste i kriminalce iz FBiH: SDA, HDZ i SBIH! Imao je nekih dobrih stvari, ali one su sitnica u odnosu na ogromnu štetu koju je napravio u BiH i njegov katastrofalan rad!
-
pentijum
VAŽNA OBAVIJEST!
Na plakatu koji je postavljen u gradu, napravljena je greška. Pravi plakat treba da izgleda ovako.
[img]http://slibe.com/images/4375b189-plakat-tihić_jp.jpg[/img]
Na plakatu koji je postavljen u gradu, napravljena je greška. Pravi plakat treba da izgleda ovako.
[img]http://slibe.com/images/4375b189-plakat-tihić_jp.jpg[/img]
-
mostarac
Mostar je sve osim jedinstven i nije ni blizu tome, a ashdown je zajebao Mostar svojim statutom do bola, jer je postojala mnogo bolja verzija, ali ista nije odgovarala nacionalnim strankama pa paddy nije htio ni da se raspravlja o njoj. Nemoj mi govoriti o mostarskom statutu kao o njegovom dobrom djelu jer on je katastrofalan i zacimentirao je podjele u gradu.Den wrote:Jasho ti nemas pojma.Pedi Ashdown je puno uradio samo sto ti to nevidis.Jedinstven Mostar,Policija,Vojska? A vecina ljudi u BiH su naucili na Jugo sistem: Dobar zivot a malo rada (sve na kredit).
- taxi_driver
meni je bas cool plakat.samo da je kojim slucajem plakat stavila aktivna islamska omladina bili bi sasvim drugi komentari.
- danas
evo da dam svoj zadnji komentar na ovoj smijesnoj temi... nije mi jasno sta se ko ima naci uvrijedjen i smatrati plakat primitivizmom... koji sok, plakat je uvreda, a covjek koji hvata zene po gradu za guzicu eto kao nije primitivizam...
a koliko vidim, ovdje su salablazeni samo oni koji su se prepoznali u ovom plakatu kao u ogledalu, i sada kukaju kako je ovo bruka i sramota, bezobrazluk... a ni glasa da daju od sebe sada vide kako ih handre, zajebaju, pljackaju, zaglupljuju, i vuku unazad njihovi predstavnici, jer to zaboga niti je bruka, niti sramota, a kamoli bezobrazluk...
ko vam je kriv sto se se prepoznali u ovim majmunima, koji niti sta vide, niti sta cuju, a nedajboze sta da kazu zadnjih 15 godina...
PS ovim kreatorima mogu samo zamjeriti sto su cekali ovoliko dugo sa plakatom, a ostalo... tesko...
PPS za one koji su i dalje sokirani -- u normalnom svijetu je standard zajebavati sa sa svime i svacime, a ponajvise sa onima koji to svojim ponasanjem zasluze. jedino su off limits osobe/grupe koje su zrtve, a ostalo je sve bujrum
a koliko vidim, ovdje su salablazeni samo oni koji su se prepoznali u ovom plakatu kao u ogledalu, i sada kukaju kako je ovo bruka i sramota, bezobrazluk... a ni glasa da daju od sebe sada vide kako ih handre, zajebaju, pljackaju, zaglupljuju, i vuku unazad njihovi predstavnici, jer to zaboga niti je bruka, niti sramota, a kamoli bezobrazluk...
ko vam je kriv sto se se prepoznali u ovim majmunima, koji niti sta vide, niti sta cuju, a nedajboze sta da kazu zadnjih 15 godina...
PS ovim kreatorima mogu samo zamjeriti sto su cekali ovoliko dugo sa plakatom, a ostalo... tesko...
PPS za one koji su i dalje sokirani -- u normalnom svijetu je standard zajebavati sa sa svime i svacime, a ponajvise sa onima koji to svojim ponasanjem zasluze. jedino su off limits osobe/grupe koje su zrtve, a ostalo je sve bujrum
-
Jasho
Ujedinjen Mostar? Den, nemoj me nasmijavati! Otiđi do Mostara, pa se i sam uvjeri koliko je Mostar ujedinjen! Ashdown je više napravio negativnih stvari nego pozitivnih! Što se tiće jedinstvene vojske to smo imali priliku vidjeti na Manjaći! A tu je i cirkus od jedinstvene policije koja je ujedinjena tako što su ostali entitetski mupovi i što je sve napravljeno na isključivo nacionalnim principima! Ashdownove reforme su čista prašina u oči za naivne i budale i da nisu žalosne i jadne bile bi smiješne!
-
El-Baklawa
...definitivo nO 1 odron-jambic ..sto ga je sarajevo viđelo..ever....
kad je nadjebo deena...
...ne treba dalje zborit...
anyway,aferim za podmladak...
kad je nadjebo deena...
anyway,aferim za podmladak...
-
El-Baklawa
....eto na sta su spali...da je i deen.... gornji ...
odoh lec' ...dok me FOM nije lociro...
:D

odoh lec' ...dok me FOM nije lociro...
- Fair Life
Stitch... Fahrin "mali od palube".Prenj wrote:I tu je postalo jasno otkud ova tema ovdje ...Stitch__ wrote:SDP je dovoljno oblacen da mu ova tema nista ne znaci. A pokrali su otprilike isto ko i ovi sto su na vlasti. eto tebi moralisto
Da mu nije Fahrine glave... ne bi znao kad je gladan.