Lazni moral NTV Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

edu

Post by edu »

ja_sarajevo wrote: Lejla Zvizdic na BHT a Tomislav Djuric na Hayat

Ko bolje prodje ?

Sto se mene tice Hayat
ja sam cuo da hayat mora bht-u doplatiti jos nesto.. :D :D ..dogovorili su se negdje oko dvije vrece krompira.. :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

O pa hoce sad kad se bude druzila s pjevacicom...
Nego da skratimo...
Mene nervira i odvratna mi je. Ozbiljna-neozbiljna, mene oraspolozi cim se skloni...
Ti je vodi kuci, kako rekoh. :P
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

ja wrote:
sta da ti kazem.. vi sa bogatim podzemnim iskustvom to valjda znate najbolje ocijeniti..
jupi, zivi ste i zdravi...vec smo se prepali da ste dobili direktivno NO MORE FORUM :D

neka vas, bubimo vas odreda :D
edu

Post by edu »

Vingo wrote:Ti je vodi kuci, kako rekoh. :P
necu..ipak..fin je to bracni par.. :-)
Apos

Post by Apos »

Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
Emisija o kojoj je u početku bilo rijeći je stvarno dno dna.
U svakom slučaju obratite pažnju na par činjenica.
1. Treba petlje i ko zna šta još pa ovako frontalno udarit na konkurenciju.
2. Prava žena, pobogu ljudi i ostali, pa od nećeg se mora krenuti bio to marinković na pijaci Ciglane ili Obhođaš U skupštini BP Kantona.
3. Gdje ima dima ima i vatre. Ovdje mislim na finansijske malverzacije OBN-a.
4. Kad su mu već otpustili ženu, što se pomenuti marinković nije dohvatio i tog pitanja?
5. Neki red u telekomunikacijama je već odavno trebalo zavesti bez ozira da li je u pitanju BH Telecom i Eronet ili medijske kuće kao što su OBN i NTV H.
Vingo

Post by Vingo »

Najaći je u mahali.
Prenj

Post by Prenj »

Apos wrote:Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
2. Prava žena, pobogu ljudi i ostali, pa od nećeg se mora krenuti bio to marinković na pijaci Ciglane ili Obhođaš U skupštini BP Kantona.
4. Kad su mu već otpustili ženu, što se pomenuti marinković nije dohvatio i tog pitanja?
5. Neki red u telekomunikacijama je već odavno trebalo zavesti bez ozira da li je u pitanju BH Telecom i Eronet ili medijske kuće kao što su OBN i NTV H.
Zasto nama sluzi RAK?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
Apos wrote:Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
Zasto nama sluzi RAK?
pa meni je vec jednom receno da ja kao anonimac ne mogu tuziti ni zaliti se na Njega....
neutral

Post by neutral »

RAK ne sluzi nicemu... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

neutral wrote:RAK ne sluzi nicemu... :D
sto onda placaju kazne RAKu? i gdje odu te pare????
Prenj

Post by Prenj »

U sljedecim postovima cu nabrajati sve one zene koje nisu dovoljno "zasluzile" da im Hayatov Centralni posveti cetiri uzastopne emisije.
BH DANI wrote: Maxim Oxana, rođena sedmog februara 1973. u gradu Sorakiju, Moldavija, prošle sedmice je u besvjesnom stanju dovezena u Centar urgentne medicine Kliničkog centra Sarajevo. Nakon što je detaljno pregledana, "potvrđena je infekcija hepatitisa B i C i milijarna tuberkuloza". Smještena je na intenzivnu njegu, međutim, nedugo nakon toga Maxim je preminula.

Prilikom pregleda u Kliničkom centru, na Oxani su otkriveni tragovi nasilja i ubodi po nadlakticama, laktovima i stopalima koji pokazuju da je koristila droge. Nakon obdukcije Ilijas Dobrača je izjavio: "Na tijelu preminule pronašao sam tragove zlostavljanja, kao i ubode igala. Neko joj je vjerojatno nožem sjekao kosu i zarezao je po tjemenu. Na leđima i u predjelu trbuha imala je masnice od udaraca. Poznato mi je da je prije nekog vremena bila na liječenju u bolnici Podhrastovi. Na osnovu pregleda mogu zaključiti da djevojka potiče iz, najblaže rečeno, miljea niskih moralnih vrijednosti. Vjerojatno je bila i seksualno iskorištavana."
:(
aminasjj

Post by aminasjj »

Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
koliko je Senad (amman) "jaka" ličnost, i kome najviše govori ta sama riječ "NAJAĆI" - riječ koja NE postoji u bosanskom jeziku.

Najaći je u mahali.
:D :D :D care!
Last edited by aminasjj on 01/02/2006 10:11, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:U sljedecim postovima cu nabrajati sve one zene koje nisu dovoljno "zasluzile" da im Hayatov Centralni posveti cetiri uzastopne emisije.
BH DANI wrote: Maxim Oxana, rođena sedmog februara 1973. u gradu Sorakiju, Moldavija, prošle sedmice je u besvjesnom stanju dovezena u Centar urgentne medicine Kliničkog centra Sarajevo. Nakon što je detaljno pregledana, "potvrđena je infekcija hepatitisa B i C i milijarna tuberkuloza". Smještena je na intenzivnu njegu, međutim, nedugo nakon toga Maxim je preminula.

Prilikom pregleda u Kliničkom centru, na Oxani su otkriveni tragovi nasilja i ubodi po nadlakticama, laktovima i stopalima koji pokazuju da je koristila droge. Nakon obdukcije Ilijas Dobrača je izjavio: "Na tijelu preminule pronašao sam tragove zlostavljanja, kao i ubode igala. Neko joj je vjerojatno nožem sjekao kosu i zarezao je po tjemenu. Na leđima i u predjelu trbuha imala je masnice od udaraca. Poznato mi je da je prije nekog vremena bila na liječenju u bolnici Podhrastovi. Na osnovu pregleda mogu zaključiti da djevojka potiče iz, najblaže rečeno, miljea niskih moralnih vrijednosti. Vjerojatno je bila i seksualno iskorištavana."
:(
pa to nema veze sa CDom....
jedino ako je neko od njih koristio njene usluge....
trgovina cvjeta li cvjeta....
radeljas

Post by radeljas »

aminasjj wrote:
koliko je Senad (amman) "jaka" ličnost, i kome najviše govori ta sama riječ "NAJAĆI" - riječ koja NE postoji u bosanskom jeziku.

Najaći je u mahali.
:D :D :D care!
najjači mahalas, senad. ili ljubimac mahalasha? nesto od toga sigurno jeste. a profesionalac nije. lik koji ne zna da razlikuje ć i č vjerovatno radi na:

1. avaz
2. hayat
3. drzavna administracija

zaokruzite tacan odgovor. ili glasajte
mawerick

Post by mawerick »

ja_sarajevo wrote: Lejla Zvizdic na BHT a Tomislav Djuric na Hayat

Ko bolje prodje ?

Sto se mene tice Hayat
cini se da su hayatlije krenule u ofanzivu. evo nacuh da se spremaju vrbovati i blagojevica... :?
japaja

Post by japaja »

mawerick wrote:cini se da su hayatlije krenule u ofanzivu. evo nacuh da se spremaju vrbovati i blagojevica... :?
Pitanje: dali svi ti novinari prelaskom na hayat postaju buduči loši novinari?
Vingo

Post by Vingo »

Novinari?
Ovi pobrojani su sredstva za prikupljanje i reprodukciju vijesti...

Meni stvarno smijesno nazivati Blagojevica i Djurica novinarima. Ali stvarno....
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Faca pod nickom gap stvari postavlja najzdravije od svih nas. Međutim, nije dovoljno lakonski dijagnosticirati stvari, valja ponekad i raskrčiti ove kumunikacijske šumove.

U tom smislu, predlažem prije svega osobi pod nickom "ja" da izvrši lobotomiju glave.
Apos

Post by Apos »

Ma jeste face. Ne kažem da je SH profesionalac ali očevidno da je faca koja od svih BH novinara i onih koji misle da su to može napravit najviše potresa.
edu

Post by edu »

Apos wrote:Ma jeste face. Ne kažem da je SH profesionalac ali očevidno da je faca koja od svih BH novinara i onih koji misle da su to može napravit najviše potresa.
ali to onda vise govori o tome u kakvom drustvu zivimo...
Prenj

Post by Prenj »

Apos wrote:Ma jeste face. Ne kažem da je SH profesionalac ali očevidno da je faca koja od svih BH novinara i onih koji misle da su to može napravit najviše potresa.
Potres? Za koga?
Zasto malo nisu potresli slucaj Konjicija i smrt Maxim Oxane?
Apos

Post by Apos »

Svi su nečiji igrači. Šta misliš za koga senči igra?
Prenj

Post by Prenj »

Apos wrote:Svi su nečiji igrači. Šta misliš za koga senči igra?
Nije me briga ciji je igrac.
Sve sto zelim jesu profesionalni novinari, doktori, politicari, ... u ovoj zemlji.
Svi igraci raznih boja su mi se popeli na glavu, od Bakira do Senada.
Jasho

Post by Jasho »

Sad koliko je taćno da Tomislav prelazi na Ntv Hayat ne znam, jer ga još uvijek možemo vidjeti kako vodi vijesti u 19 h na BHT 1!
Locked