ja sam cuo da hayat mora bht-u doplatiti jos nesto..ja_sarajevo wrote: Lejla Zvizdic na BHT a Tomislav Djuric na Hayat
Ko bolje prodje ?
Sto se mene tice Hayat
Lazni moral NTV Hayat
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jupi, zivi ste i zdravi...vec smo se prepali da ste dobili direktivno NO MORE FORUMja wrote:
sta da ti kazem.. vi sa bogatim podzemnim iskustvom to valjda znate najbolje ocijeniti..
neka vas, bubimo vas odreda
-
Apos
Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
Emisija o kojoj je u početku bilo rijeći je stvarno dno dna.
U svakom slučaju obratite pažnju na par činjenica.
1. Treba petlje i ko zna šta još pa ovako frontalno udarit na konkurenciju.
2. Prava žena, pobogu ljudi i ostali, pa od nećeg se mora krenuti bio to marinković na pijaci Ciglane ili Obhođaš U skupštini BP Kantona.
3. Gdje ima dima ima i vatre. Ovdje mislim na finansijske malverzacije OBN-a.
4. Kad su mu već otpustili ženu, što se pomenuti marinković nije dohvatio i tog pitanja?
5. Neki red u telekomunikacijama je već odavno trebalo zavesti bez ozira da li je u pitanju BH Telecom i Eronet ili medijske kuće kao što su OBN i NTV H.
2. Prava žena, pobogu ljudi i ostali, pa od nećeg se mora krenuti bio to marinković na pijaci Ciglane ili Obhođaš U skupštini BP Kantona.
4. Kad su mu već otpustili ženu, što se pomenuti marinković nije dohvatio i tog pitanja?
5. Neki red u telekomunikacijama je već odavno trebalo zavesti bez ozira da li je u pitanju BH Telecom i Eronet ili medijske kuće kao što su OBN i NTV H.
-
Prenj
Zasto nama sluzi RAK?Apos wrote:Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
-
mIRCerka
pa meni je vec jednom receno da ja kao anonimac ne mogu tuziti ni zaliti se na Njega....Prenj wrote:Zasto nama sluzi RAK?Apos wrote:Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
-
Prenj
U sljedecim postovima cu nabrajati sve one zene koje nisu dovoljno "zasluzile" da im Hayatov Centralni posveti cetiri uzastopne emisije.

BH DANI wrote: Maxim Oxana, rođena sedmog februara 1973. u gradu Sorakiju, Moldavija, prošle sedmice je u besvjesnom stanju dovezena u Centar urgentne medicine Kliničkog centra Sarajevo. Nakon što je detaljno pregledana, "potvrđena je infekcija hepatitisa B i C i milijarna tuberkuloza". Smještena je na intenzivnu njegu, međutim, nedugo nakon toga Maxim je preminula.
Prilikom pregleda u Kliničkom centru, na Oxani su otkriveni tragovi nasilja i ubodi po nadlakticama, laktovima i stopalima koji pokazuju da je koristila droge. Nakon obdukcije Ilijas Dobrača je izjavio: "Na tijelu preminule pronašao sam tragove zlostavljanja, kao i ubode igala. Neko joj je vjerojatno nožem sjekao kosu i zarezao je po tjemenu. Na leđima i u predjelu trbuha imala je masnice od udaraca. Poznato mi je da je prije nekog vremena bila na liječenju u bolnici Podhrastovi. Na osnovu pregleda mogu zaključiti da djevojka potiče iz, najblaže rečeno, miljea niskih moralnih vrijednosti. Vjerojatno je bila i seksualno iskorištavana."
-
aminasjj
koliko je Senad (amman) "jaka" ličnost, i kome najviše govori ta sama riječ "NAJAĆI" - riječ koja NE postoji u bosanskom jeziku.Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
Najaći je u mahali.
Last edited by aminasjj on 01/02/2006 10:11, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
pa to nema veze sa CDom....Prenj wrote:U sljedecim postovima cu nabrajati sve one zene koje nisu dovoljno "zasluzile" da im Hayatov Centralni posveti cetiri uzastopne emisije.
BH DANI wrote: Maxim Oxana, rođena sedmog februara 1973. u gradu Sorakiju, Moldavija, prošle sedmice je u besvjesnom stanju dovezena u Centar urgentne medicine Kliničkog centra Sarajevo. Nakon što je detaljno pregledana, "potvrđena je infekcija hepatitisa B i C i milijarna tuberkuloza". Smještena je na intenzivnu njegu, međutim, nedugo nakon toga Maxim je preminula.
Prilikom pregleda u Kliničkom centru, na Oxani su otkriveni tragovi nasilja i ubodi po nadlakticama, laktovima i stopalima koji pokazuju da je koristila droge. Nakon obdukcije Ilijas Dobrača je izjavio: "Na tijelu preminule pronašao sam tragove zlostavljanja, kao i ubode igala. Neko joj je vjerojatno nožem sjekao kosu i zarezao je po tjemenu. Na leđima i u predjelu trbuha imala je masnice od udaraca. Poznato mi je da je prije nekog vremena bila na liječenju u bolnici Podhrastovi. Na osnovu pregleda mogu zaključiti da djevojka potiče iz, najblaže rečeno, miljea niskih moralnih vrijednosti. Vjerojatno je bila i seksualno iskorištavana."
jedino ako je neko od njih koristio njene usluge....
trgovina cvjeta li cvjeta....
-
radeljas
najjači mahalas, senad. ili ljubimac mahalasha? nesto od toga sigurno jeste. a profesionalac nije. lik koji ne zna da razlikuje ć i č vjerovatno radi na:aminasjj wrote:koliko je Senad (amman) "jaka" ličnost, i kome najviše govori ta sama riječ "NAJAĆI" - riječ koja NE postoji u bosanskom jeziku.Senad je htio to neko priznat ili ne trenutno jedno od najaćih imena BH novinarstva.
Najaći je u mahali.![]()
![]()
care!
1. avaz
2. hayat
3. drzavna administracija
zaokruzite tacan odgovor. ili glasajte
- Jimmy_The_Saint
Faca pod nickom gap stvari postavlja najzdravije od svih nas. Međutim, nije dovoljno lakonski dijagnosticirati stvari, valja ponekad i raskrčiti ove kumunikacijske šumove.
U tom smislu, predlažem prije svega osobi pod nickom "ja" da izvrši lobotomiju glave.
U tom smislu, predlažem prije svega osobi pod nickom "ja" da izvrši lobotomiju glave.