Ja se i sada sa gnusanjem sjecam masovne histerije za muskim dezodoransom "Brut"Angela wrote:A jel' se sjecas Charile? Cijeli grad je mirisao na njega

...i zenskom toaletnom vodom "Pokoseno seno"
Ne znas od cega te vise boli glava

Sjebalo me sve ono cega se sjetim iz tih godina.Angela wrote:Zasto? Zato sto te podsjetio da si imao mladost vrijednu sjecanja? Pa zar nije divno imati na sta biti nostalgican?progDVB wrote:Eh...onaj ko je poceo ovu temu, neka zna da me dobro sj*bo
...a kifle kod Jerlagica?tempora wrote: Kod tete Zore jutrom na kifle, djelili smo tada tipove na one "dzibere" koji jedu kiflu i "umocak" ( je'l ono bilo nesto masno od piletine ili ne znam vise) i one "prave". Ove "masnije" smatrali smo notornim cugerima.
Sve one silne lokve i rupetine oko Steleksa isprobane su uz silne "klipace" koje se nisu uzimale vise na komad, nego po gajbi, koja bi docnije sluzila za "odsjest" u sitnim satima brisanog prostora.
Najljepse i najludje price dozivjela sam u zenskom toaletu istog tog Steleksa.![]()
Sarajevo kristalna sjecanja.......
Ake, slobodno pitaj sta te buni, a ja cu ti odgovoriti.ake wrote:progDVB, nemoj me pogresno shvatiti, ali nekako tesko spajam ovu tvoju pricu ovde, sa pricom o Kur'anu![]()
mora da je do mene![]()
samo bih spomeno jedno manje poznato mjesto, filmski klub, ako se ko sjeca
Ma to sam i pretpostavljao, ali ljudi kad' im neko spomene Kur'an, odmah zamisljaju neke primitivne ljude koji ne znaju sabrati dva i dva.ake wrote:nista posebno, onako opsti utisak