Osvetoljubivost i prastanje....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#76 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog toga
inace nisam osvetoljubiva osoba 
-
callmethebreeeze
#77 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
ako je nacinjena greska tolika da insan osjeca zelju za nekom grubom osvetom onda je pitanje da li je moguce ostati u toj relaciji. osveta mozda pricini trenutacno satisfakciju osvetniku, ali u sustini ne mijenja nista vec samo produbljuje problem.
- burek_in_space
#78 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Prashtaju samo slabici!lolita_xx wrote:pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog togainace nisam osvetoljubiva osoba
- madner
#79 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Ohna je zemsko, tako da je to nesto skroz drugo. Samo jake i prave oproste, a one bezveze neburek_in_space wrote:Prashtaju samo slabici!lolita_xx wrote:pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog togainace nisam osvetoljubiva osoba
![]()
- lolita_xx
#80 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
slabic sam, ne mogu si pomociburek_in_space wrote:Prashtaju samo slabici!lolita_xx wrote:pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog togainace nisam osvetoljubiva osoba
![]()
- burek_in_space
#81 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
uhuhhhuuumadner wrote:Ohna je zemsko, tako da je to nesto skroz drugo. Samo jake i prave oproste, a one bezveze neburek_in_space wrote:Prashtaju samo slabici!lolita_xx wrote:pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog togainace nisam osvetoljubiva osoba
![]()
Zashto si prashtala?!lolita_xx wrote:
slabic sam, ne mogu si pomoci
- lolita_xx
#82 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
madner wrote:Ohna je zemsko, tako da je to nesto skroz drugo. Samo jake i prave oproste, a one bezveze neburek_in_space wrote:Prashtaju samo slabici!lolita_xx wrote:pa do sada sam uvijek oprastala, i ne zalim zbog togainace nisam osvetoljubiva osoba
![]()
a sto sam prashtala? ne zelim da u sebi nosim negtivne osjecaje. valjda zato.
- burek_in_space
#83 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Zar se ne mozhesh rijeshiti negativnih osjecaja na drugi nachin?!lolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
#84 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
moguburek_in_space wrote:Zar se ne mozhesh rijeshiti negativnih osjecaja na drugi nachin?!lolita_xx wrote:![]()
![]()
![]()
- burek_in_space
#85 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Poshto je ovo stavljeno na Lj&S pretpostavka je da se radi o partneru u vezi/braku/swinganjulolita_xx wrote:
moguali nekad je neophodno oprostiti. zavisi kome oprastas. iako stvari vise nikad ne budu iste, u mnogim slucajevima.
Nisam osvetoljubiv,ali redovno mi se pruzhi prilika da se osvetim nekome ko me je povrijedio na neki nachin?!
Shta da radim?!
-
callmethebreeeze
#86 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
nadjacaj svoje niske strasti i pokazi da si bolji od njih - oprosti im.burek_in_space wrote:Poshto je ovo stavljeno na Lj&S pretpostavka je da se radi o partneru u vezi/braku/swinganjulolita_xx wrote:
moguali nekad je neophodno oprostiti. zavisi kome oprastas. iako stvari vise nikad ne budu iste, u mnogim slucajevima.
.
Nisam osvetoljubiv,ali redovno mi se pruzhi prilika da se osvetim nekome ko me je povrijedio na neki nachin?!
Shta da radim?!![]()
- burek_in_space
#87 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Shta uradi slobodarska Shvedska od poshtena insana ccccccallmethebreeeze wrote:
nadjacaj svoje niske strasti i pokazi da si bolji od njih - oprosti im.
-
callmethebreeeze
#88 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
znam da se izgleda nemoguce, ali ucinila me jos boljim covjekom.burek_in_space wrote:Shta uradi slobodarska Shvedska od poshtena insana ccccccallmethebreeeze wrote:
nadjacaj svoje niske strasti i pokazi da si bolji od njih - oprosti im.
![]()
Last edited by callmethebreeeze on 31/03/2009 18:22, edited 1 time in total.
- bez_ideje
#89 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Mnogo toga zavisi od sutuacije.
Obicno za vrat skacem na licu mjesta,znaci otvoreni i direktni sukob,tu puno ne razmisljam......
Ukoliko imam vremena da razmislim,sagledam stvar moji postupci zavise od "stepena" zlonamjernosti i tezine izdaje.....I tu postoje dvije opcije,ili idem odmah da "rijesim" to,oci u oci,ili taktika krizanja sa spiska zivih i znanih. Sada da kuham neke osvete,pripremam detalje i sl. nisam taj tip,to je ipak moje dragocijeno vrijeme.......a da sam zlopamtilo-jesam, bolje da ne dodjes u situaciju da zavisis od mene i mojih postupaka,jer cu to sigurno iskoristiti za osvetu !(naravno pod uslovom,da nista nismo rijesili ko ljudi i sl.)

Obicno za vrat skacem na licu mjesta,znaci otvoreni i direktni sukob,tu puno ne razmisljam......
Ukoliko imam vremena da razmislim,sagledam stvar moji postupci zavise od "stepena" zlonamjernosti i tezine izdaje.....I tu postoje dvije opcije,ili idem odmah da "rijesim" to,oci u oci,ili taktika krizanja sa spiska zivih i znanih. Sada da kuham neke osvete,pripremam detalje i sl. nisam taj tip,to je ipak moje dragocijeno vrijeme.......a da sam zlopamtilo-jesam, bolje da ne dodjes u situaciju da zavisis od mene i mojih postupaka,jer cu to sigurno iskoristiti za osvetu !(naravno pod uslovom,da nista nismo rijesili ko ljudi i sl.)
- burek_in_space
#90 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
U kom smislu boljim?!callmethebreeeze wrote:
znam da se izgleda nemoguce, ali ucinila me jos boljim covjekom.
- lolita_xx
#91 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
burek, sto si to danas ozbiljan? 
-
callmethebreeeze
#92 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
jos sam manje osvetoljubiv nego sto sam bio kad sam dosao ovdje.burek_in_space wrote:U kom smislu boljim?!callmethebreeeze wrote:
- madner
#93 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Dobro ti stoji ta kecelja 
-
callmethebreeeze
#94 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
i rukavice od latexa za pranje sudja.madner wrote:Dobro ti stoji ta kecelja
madner, moramo se uozbiljiti da i ovu ozbiljnu temu ne ucinimo neozbiljnom.
- madner
#95 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Nema frke, sad cemo ubacit jednu ozbiljnu:
Dakle da li bi pravi muskarac smio ikad oprostiti, ili bi samim cinom prastanja postao jako jako jako ruzno zensko koje ceka operaciju za promjenu spola?
Dakle da li bi pravi muskarac smio ikad oprostiti, ili bi samim cinom prastanja postao jako jako jako ruzno zensko koje ceka operaciju za promjenu spola?
- burek_in_space
#96 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
lolita_xx wrote:burek, sto si to danas ozbiljan?
Pokushavam popraviti sliku o meni kao neozbiljnom sagovorniku!
- madner
#97 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Ali mi smo ozbiljno neozbiljni!burek_in_space wrote:lolita_xx wrote:burek, sto si to danas ozbiljan?
-
callmethebreeeze
#98 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
ja mislim da se svaki pravi muskarac treba vinuti iznad spolnih stereotipa i uspostaviti istinsku komunikaciju sa samim sobom.madner wrote:Nema frke, sad cemo ubacit jednu ozbiljnu:
- burek_in_space
#99 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
Da li shvedski muzhevi oprashtaju suprugama ako ih prevare sa mladim,potentnim i nezasitim Bosancherosima?!callmethebreeeze wrote:jos sam manje osvetoljubiv nego sto sam bio kad sam dosao ovdje.burek_in_space wrote:U kom smislu boljim?!callmethebreeeze wrote:
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#100 Re: Osvetoljubivost i prastanje....
moras prestati koristiti smajlije, tu i najbolji najebu.burek_in_space wrote:lolita_xx wrote:burek, sto si to danas ozbiljan?