A muški su kao oličenje zrelosti i naprednosti?Alternativac1 wrote:Slažem se da su djevojke primitivne do bola, posebno mladje (20-25 god) i ne znaju na kulturan način stavit do znanja da im se ne sviđaš...
Ali mene to ne obeshrabri, o njima više govori nego o meni... Ja i dalje mislim za sebe da sam lijep i sladak i šarmantan, one su na gubitku...
Ko kome prvi prilazi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anchor85
#76 Re: Ko kome prvi prilazi?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#77 Re: Ko kome prvi prilazi?
dojade prilasci curama...nakon 5-10 godina izgubuš kulturu
svjestan sam ja toga
jučer u parku tri curice nekom farisu koji prolazi kaže jedna
ova je zakljubljena u tebe
a on prolazi na romobilu znaš koliko me zaboli
e takvi će razarati ženski rod samo da ostane na tom nivou
ima i cuku kojeg voda... oko 10-11 godina imaju svi
svjestan sam ja toga
e takvi će razarati ženski rod samo da ostane na tom nivou
- Ramzess Veliki
#78 Re: Ko kome prvi prilazi?
Ne znate taktiku ... ali sad cu ja vama otkriti trik kako da trce za vama k'o bez glave ...
Pocnite im otimati torbice ...
- Alternativac1
#79 Re: Ko kome prvi prilazi?
Ja ti kažem, ako ja kulturno priđem očekujem da mi kulturno stavi do znanja da nije zainteresovana, a ne da se ponaša ko krava i ko da sam zadnji ušljo...anchor85 wrote:A muški su kao oličenje zrelosti i naprednosti?Alternativac1 wrote:Slažem se da su djevojke primitivne do bola, posebno mladje (20-25 god) i ne znaju na kulturan način stavit do znanja da im se ne sviđaš...
Ali mene to ne obeshrabri, o njima više govori nego o meni... Ja i dalje mislim za sebe da sam lijep i sladak i šarmantan, one su na gubitku...
-
moonca
#80 Re: Ko kome prvi prilazi?
Ramzess Veliki wrote:Ne znate taktiku ... ali sad cu ja vama otkriti trik kako da trce za vama k'o bez glave ...
-
moonca
#81 Re: Ko kome prvi prilazi?
Ne bi te trebalo njihovo ponasanje toliko doticati.Alternativac1 wrote:Ja ti kažem, ako ja kulturno priđem očekujem da mi kulturno stavi do znanja da nije zainteresovana, a ne da se ponaša ko krava i ko da sam zadnji ušljo...anchor85 wrote:A muški su kao oličenje zrelosti i naprednosti?Alternativac1 wrote:Slažem se da su djevojke primitivne do bola, posebno mladje (20-25 god) i ne znaju na kulturan način stavit do znanja da im se ne sviđaš...
Mozda ne znaju bolje da se izraze, nemaju iskustva sa tim situacijama.... nisi ti usljo i napadaj dalje. Jedna ce 'pasti'. mozda bude prava.
-
Bellomo
#82 Re: Ko kome prvi prilazi?
A ja kad prođem na romobilu smiju mi se, jes' da imam 25 godina, al šta to ima veze?Black swan wrote:dojade prilasci curama...nakon 5-10 godina izgubuš kulturu
svjestan sam ja toga
![]()
![]()
![]()
![]()
e takvi će razarati ženski rod samo da ostane na tom nivouima i cuku kojeg voda... oko 10-11 godina imaju svi
- duminjo
#83 Re: Ko kome prvi prilazi?
A Koji je to kilturan pristup i prilazak?
Dok Sam prilazio, bilo je uvijek odma iz topa, ej ti se meni svidjas...bla bla... Hoce nece, uglavnom nece, i idemo dalje
I Jel ovo Kulturno ili ne Kulturno?
Dok Sam prilazio, bilo je uvijek odma iz topa, ej ti se meni svidjas...bla bla... Hoce nece, uglavnom nece, i idemo dalje
I Jel ovo Kulturno ili ne Kulturno?
- Russki
#84 Re: Ko kome prvi prilazi?
Ne volim da se ponavljam al' sta je tu je.
Ja sam uvijek prvi prilazio. Mnogo puta. Jebiga, bio sam konobar onomad.
Ja sam uvijek prvi prilazio. Mnogo puta. Jebiga, bio sam konobar onomad.
- cendlerbing
#85 Re: Ko kome prvi prilazi?
Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
- Bloo
- Globalna šefica
#86 Re: Ko kome prvi prilazi?
Prvo se drekne: Makse, papčino!cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
Ako se ne odmakne, onda ga složi glavom i nastavi srkat pivu i podrigivati.
- cendlerbing
#87 Re: Ko kome prvi prilazi?
Nilad se ne bih toga sjetila 
- Bloo
- Globalna šefica
#88 Re: Ko kome prvi prilazi?
Pretpostavljam da možda cure postanu neugodne ako lik ne shvati dva hinta da nije zainteresirana i da odjebecendlerbing wrote:Nilad se ne bih toga sjetila
Samo direktno
Vid' ti glave.
-
John Cleese
#89 Re: Ko kome prvi prilazi?
Znam.Euridika wrote:Pratim...![]()
Moras
P.S.
Placate li ovog arheologa ili lik ovo radi iz cistog entuzijazma?
-
John Cleese
#90 Re: Ko kome prvi prilazi?
Bloo wrote:Prvo se drekne: Makse, papčino!cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
Srce moje suptilno
- Bloo
- Globalna šefica
#91 Re: Ko kome prvi prilazi?
Samo da se ogradim da ovo nije iz ličnog iskustva, meni ljudi ne prilaze osim da me zamole da prestanem pjevati 
-
zipoo
#92 Re: Ko kome prvi prilazi?
Mozda bi ti prisli kada bi jednom skinula onu kesu sa glave 
- Bloo
- Globalna šefica
#93 Re: Ko kome prvi prilazi?
zipoo wrote:Mozda bi ti prisli kada bi jednom skinula onu kesu sa glave
No.
- triconja
#94 Re: Ko kome prvi prilazi?
Zato ostanu slobodne sa mackamaBloo wrote:Pretpostavljam da možda cure postanu neugodne ako lik ne shvati dva hinta da nije zainteresirana i da odjebecendlerbing wrote:Nilad se ne bih toga sjetila![]()
Samo direktno![]()
Vid' ti glave.
- MarlboroGold
#95 Re: Ko kome prvi prilazi?
1. Okrene glavu, ni da progovori, kao da nisi tu. Ili uzme mobitel da čačka po njemu. Jedna je jednom lažirala i poziv.cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
2. Jednom bio obučen u farmerkama i običnoj majci i duksericom preko, ono casual na kafi i priđem jednoj koja je sjedila sa drugaricom... vidi te kakav si, nit si sređen niti išta, a ti bi da JA izađem s tobom... to su svi u kafiću čuli.
itd itd
Ma ima tu kamara primjera nekulturnog ponašanja... o čoporu ženskih da i ne govorim
-
Bellomo
#96 Re: Ko kome prvi prilazi?
Još da drekne ZINEDIN ZIDAN prije nego te opali glavom, ta bi bila za ženit.Bloo wrote:Prvo se drekne: Makse, papčino!cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
- MarlboroGold
#97 Re: Ko kome prvi prilazi?
Bellomo wrote:Još da drekne ZINEDIN ZIDAN prije nego te opali glavom, ta bi bila za ženit.Bloo wrote:Prvo se drekne: Makse, papčino!cendlerbing wrote:Hajte navedite jedan konkretan primjer, kako djevojka nekulturno i seljački odgovori na prilaženje nekog momka?
- Connaisseur Karlin
#98 Re: Ko kome prvi prilazi?
ooooooooooo da samo znate, kako sam ja jednm prisla tipu, naravno, znali smo se , ali opet 
- MarlboroGold
#99 Re: Ko kome prvi prilazi?
Sa sjekirom u ruci?Connaisseur Karlin wrote:ooooooooooo da samo znate, kako sam ja jednm prisla tipu, naravno, znali smo se , ali opet
-
zipoo
#100 Re: Ko kome prvi prilazi?
Pa Karlinka ti si dominantna