a nest nisam nikad voljela one dijelove grada gdje treba ici tramvajem a kamoli trolom...uhh...
Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu
-
Como_Sarajevo
Koja ba pijaca na Otocidaduli_sa wrote:Otoka zakletva! Mislim na naselje , ne pijacu![]()
Mir, zelenilo, sigurnost, zatvorenost...![]()
- Irm@
kako si ti meni pameeetanstidljiv wrote:Bolje trolom ili tramvajem nego minibusom...Irm@ wrote:Visnjik i Breka...![]()
a nest nisam nikad voljela one dijelove grada gdje treba ici tramvajem a kamoli trolom...uhh...![]()
i da si kod Katedrale za 10 min...
uh sto ne mogu ...
-
sarajlija
#85 TRAZIM GARAZU OTOKA SARAJEVO
Trazim garazu na otoci,oko brcanske ulice,blizu nebodera.036/550664..pozdrv raja fina
-
Raul Gonzales
Sve do otoke pa i otoka je zakurac, sve poslije otoke je ok a najljepše po meni naselje je breka!!! 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Meni nesto Cvila draga pravo u zadnje vrijeme
:D
-
stidljiv
Znam ja to sreco jos odavno...nego nemoj se truditi da se osjecas superiorno ako zivis u 'centru' grada...Karakterisi ljude po drugim kriterijima a ne po mjestu stanovanja...Bas si mi i ti pametnica...Irm@ wrote:kako si ti meni pameeetanstidljiv wrote:Bolje trolom ili tramvajem nego minibusom...Irm@ wrote:Visnjik i Breka...![]()
a nest nisam nikad voljela one dijelove grada gdje treba ici tramvajem a kamoli trolom...uhh...![]()
kad vec komentiras barem se potrudi pa saznaj o kakvom komsiluku govorim...i kako se dolazi do gore...
uh sto ne mogu ...
-
archbishop
Pooll wrote:Nikad na: Svrakinom, Alipasinom, Dobrinji, Buljakovom, Aneks, Buca Potoku, Ilidzi, Stupu...
Uvijek na: Marin Dvoru, Breci, Visnjiku, Bjelavama, Bascarsiji...
- Irm@
ko uopce govori o tome da karakterisem ljude po tome gdje zive...stidljiv wrote:Znam ja to sreco jos odavno...nego nemoj se truditi da se osjecas superiorno ako zivis u 'centru' grada...Karakterisi ljude po drugim kriterijima a ne po mjestu stanovanja...Bas si mi i ti pametnica...Irm@ wrote:kako si ti meni pameeetanstidljiv wrote: Bolje trolom ili tramvajem nego minibusom...![]()
kad vec komentiras barem se potrudi pa saznaj o kakvom komsiluku govorim...i kako se dolazi do gore...
uh sto ne mogu ...
i da hvala na komplimentu
- bpsang
a sta je sa DIABLO-mdaduli_sa wrote:Otoka zakletva! Mislim na naselje , ne pijacu![]()
Mir, zelenilo, sigurnost, zatvorenost...![]()
mir
al ,ajde de svak svoj dio voli i hvali,
ja sam u Buca potoku zivio 18 godina , i ne bi se vratio u njega da mi
daju citavu bijelu zgradu

- bpsang
pape wrote:Cvako wrote:Jest jarane, al dok se do gore popnes, smrsas 3 kg.pape wrote:Meni je za stanovanje najljepsi "Visnjik", a Alipasino, ...
... daleko mu kuca.
Nije Visnjik uopce visoko. Vise ces smrsati ako u zgradi na Alipasinom jedan dan ne radi lift, a ti stanujes na 12. katu./ SPRATU
![]()

- bpsang
kAO da BG nije selo ajde ba Dobrinjac neG.O.D. wrote:cijeli grad je truba....nemamo mi "elitnog" naselja ba niti cemo ga imati...
zalosno,ali istinito....Sarajevo je na zalost jedno veeeeeliko selo,u stvari selendra![]()
![]()
BTW rodjen sam u ovom gradu....
stvarmoje selo najbolje selo moj grad SA NAJBOLJI GRAD
AKO NISTA ONDA
NAJLJEPSE

- bpsang
Blago vama sad imate i Djamiju preko puta, nekad najljepsi park ČVILEphoto wrote:najbolji dio grada za zivot je cengic vila. i to ono vranica naselje (4 nebodera i niske zgrade). zgrade imaju 4 sprata, iza zgrada imas mali pakric za djecu, pored naselja park mladenaca (i benzinsku pumpu), trola je 1 minut pjesice, tramvaj 1 minut pjesice, naselje je mirno, tiho, a odmah izlazis na glavnu ulicu, imas garaze za parkiranje (koje se placaju i besplatne), uvijek je ista raja u kaficima, samo se pokvarilo okruzenje od kada je otvorena villa park.
ja sam se odeslio na dobrinju i pravo mi je zao.