Terzic izgubio opkladu protiv Lagumdzije

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

daduli_sa wrote:Ma ja mu i podrzavam tu pricu, nije co'ek glup, ako i jeste narcisoidan zna citati - fino uzmes racun i vidis koliko te derne PDV, ili jednostavno pribjegnes taktici kao sto je on uradio, prije-poslije i vidis na cemu si, ne moras biti nikakav ekonom i pametnjakovic... ne znam za vas ali meni vazda para u padzetu manjka, nekako imam osjecaj sad jos gore :-) :-) :D :D
imam prijedlog..
hajde da se furamo da ce od tih para, kao u Francuskoj, popravljati ceste, popravljati instalacije i zgrade itd...
eno u ulici BUKA zgrada stara 120 godina tone, i mogla bi se vrlo brzo urusiti...
ja cu da mastam da c oni tim parama platiti popravak....
dobre ove bobe majke mi... :oops:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

mIRCerka wrote:
daduli_sa wrote:Ma ja mu i podrzavam tu pricu, nije co'ek glup, ako i jeste narcisoidan zna citati - fino uzmes racun i vidis koliko te derne PDV, ili jednostavno pribjegnes taktici kao sto je on uradio, prije-poslije i vidis na cemu si, ne moras biti nikakav ekonom i pametnjakovic... ne znam za vas ali meni vazda para u padzetu manjka, nekako imam osjecaj sad jos gore :-) :-) :D :D
imam prijedlog..
hajde da se furamo da ce od tih para, kao u Francuskoj, popravljati ceste, popravljati instalacije i zgrade itd...
eno u ulici BUKA zgrada stara 120 godina tone, i mogla bi se vrlo brzo urusiti...
vec sam se i pitao na cemu si, mene ove moje odrase, uzimam u apoteci a i tamo heben pdv... :zzzz: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

daduli_sa wrote:
mIRCerka wrote:
imam prijedlog..
vec sam se i pitao na cemu si, mene ove moje odrase, uzimam u apoteci a i tamo heben pdv... :zzzz: :lol:
ja sam na zalihama B Vitamina .... nakupovah prosle godine....
ma pazi, kad pogledas, sve je skuplje par feninga (par kao paran broj ne dva)...ali kad se sabere, obuzme te jad i cemer....i place ti se....
ja sam u prva tri dana PDVa platila 14 KM poreza, i to na deterdzente, higijenske potrepstine i maciju hranu....
sve sam to platila nevjerovatnih 70 KM....
nidje veze....
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ma ja sam se sam sebi nasmijao tamo negdje oko 10tog, otisao do granapa da kupim osnovno, nista nisam kupio, platio 6,9KM, prije Nove to me sve kostalo 5,8KM, znaci dok kupim hljeb, mlijeko i pavlaku za dva dana meni ode 1,1 KM na pdv.... e sad ja moram biti debil pa reci da to ne osjetim... :roll:
mostarac

Post by mostarac »

daduli_sa wrote:Ma ja sam se sam sebi nasmijao tamo negdje oko 10tog, otisao do granapa da kupim osnovno, nista nisam kupio, platio 6,9KM, prije Nove to me sve kostalo 5,8KM, znaci dok kupim hljeb, mlijeko i pavlaku za dva dana meni ode 1,1 KM na pdv.... e sad ja moram biti debil pa reci da to ne osjetim... :roll:
ps terzic tvrdi da se to ne osjeti jer zna da bas i ima posla s debilima (nemoj me krivo shvatit ne mislim na tebe) jer samo debil nekog kao on moze svojim glasovima dovesti u poziciju da bude vlast. On gradjane BiH smatra debilima sto se u konacnici ispostavilo tacno :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

mostarac wrote:
daduli_sa wrote:Ma ja sam se sam sebi nasmijao tamo negdje oko 10tog, otisao do granapa da kupim osnovno, nista nisam kupio, platio 6,9KM, prije Nove to me sve kostalo 5,8KM, znaci dok kupim hljeb, mlijeko i pavlaku za dva dana meni ode 1,1 KM na pdv.... e sad ja moram biti debil pa reci da to ne osjetim... :roll:
ps terzic tvrdi da se to ne osjeti jer zna da bas i ima posla s debilima (nemoj me krivo shvatit ne mislim na tebe) jer samo debil nekog kao on moze svojim glasovima dovesti u poziciju da bude vlast. On gradjane BiH smatra debilima sto se u konacnici ispostavilo tacno :D
Vjeruj, ni nacrtanog ga nisam zelio imati na vlasti! A u 3D obliku pogotovo ne! :x :D
Prenj

Post by Prenj »

Tuzno je i tragicno da ova zemlja ima premijera koji ima ozbiljnih problema sa upotrebom osnovnih racunskih radnji :(
RPM

Post by RPM »

da se nadovezzem, tuzzna je zemlja koja ima kretena za premiera i idiota za glavnog opozicionara ... :oops:
senada

Post by senada »

RPM wrote:da se nadovezzem, tuzzna je zemlja koja ima kretena za premiera i idiota za glavnog opozicionara ... :oops:
...da se nadovezem - s' kim si takav si :cry:
Prenj

Post by Prenj »

RPM wrote:da se nadovezzem, tuzzna je zemlja koja ima kretena za premiera i idiota za glavnog opozicionara ... :oops:
Ima jos: I lopove na vlasti u vidu vjecite stranke za vlast.
Vingo

Post by Vingo »

Al nismo svi pogodjeni...Nije ista moja potrosacka korpa i korpa onog penzionera...Super nam je! :-)
mostarac

Post by mostarac »

Najbolje mi je sinoc bilo kad Zlatko Terzicu pokazuje one tabele i govori kako je u Srbiji bilo malo poskupljenje, a Terza se brani govoreci "pa normalno kad su imali dvije stope", a onda ga Zlatko gleda onim tupim pogledom i ne moze da se nacudi sta mu ovaj rece, a pogled je govorio:
"KONJU JEDAN JA TI TO GOVORIM GODINU DANA, A TI NE SLUSAS"
I zaista Zlatko se nikako drugacije ne moze odnositi prema njima nego kao prema kretenima prve klase i sva njegova arogancija i egoizam su s podlogom, jer on zaista ne prica s ljudima nego sa mongoloidima.
Nakon onog sinoc da Terzic ima makar malo casti i obraza, a znamo da nema, podnio bi ostavku samo zbog ove izjave.
Prenj

Post by Prenj »

mostarac wrote:Najbolje mi je sinoc bilo kad Zlatko Terzicu pokazuje one tabele i govori kako je u Srbiji bilo malo poskupljenje, a Terza se brani govoreci "pa normalno kad su imali dvije stope", a onda ga Zlatko gleda onim tupim pogledom i ne moze da se nacudi sta mu ovaj rece, a pogled je govorio:
"KONJU JEDAN JA TI TO GOVORIM GODINU DANA, A TI NE SLUSAS"
I zaista Zlatko se nikako drugacije ne moze odnositi prema njima nego kao prema kretenima prve klase i sva njegova arogancija i egoizam su s podlogom, jer on zaista ne prica s ljudima nego sa mongoloidima.
Nakon onog sinoc da Terzic ima makar malo casti i obraza, a znamo da nema, podnio bi ostavku samo zbog ove izjave.
Moram opet ponoviti: Za premijera imamo covjeka koji ne zna osnovne cetiri racunske radnje.
Idioti smo mi zato sto dopustamo da nam takvi vladaju.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

eh ovako...kazu mi ljudi da je Zlatko u POSTENO GOVORECI bio pravi pakash...
sreca, nisam gledala...
al sinoc je popravio utisak, makar u mojim ocima...
mislim, svi znamo da niko nije savrsen, ali sadasnja opozicija je pokazala da pozicija nema pojma o cemu govori...

pa ljudi moji, ja citam sve teme na forumu, ali se ne bakcem temama na religiji jer tu i nisam bas potkovana i ne baratam informacijama.,...
zasto se recimo terzic ne ugleda na mene pa zacepi kad ne konta???

ili on razmislja po onoj BOLJE ISPASTI GLUP NEGO IZ VOZA....
zoka

Post by zoka »

Jeste sve poskupilo nenormalno... ali bas nenormalno
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:eh ovako...kazu mi ljudi da je Zlatko u POSTENO GOVORECI bio pravi pakash...
sreca, nisam gledala...
al sinoc je popravio utisak, makar u mojim ocima...
mislim, svi znamo da niko nije savrsen, ali sadasnja opozicija je pokazala da pozicija nema pojma o cemu govori...

pa ljudi moji, ja citam sve teme na forumu, ali se ne bakcem temama na religiji jer tu i nisam bas potkovana i ne baratam informacijama.,...

Pravo u sridu: Zato Terzic i jeste tamo gdje jeste, zato i mi svi ispastamo vec 14 godina, jer smo dopustili da nam polupismeni idioti vladaju koji NIKADA nisu imali straha od vlastite nekompetencije.
Terzic je samo najocitiji primjer.
Prije koju sedmicu su na cuvenom londonskom London School of Economics zajedno gostovali ambasadori iz bivse Yu.
Jedino je nas ambasador jedva sastavljao rijeci na mucavom engleskom :(
Last edited by Prenj on 31/01/2006 09:35, edited 1 time in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

mIRCerka wrote:(...)

Image

Najbolje je njemu poceti ispocetka...

Image
RPM

Post by RPM »

kakva li je tek opozicija kad ne mogu uzeti vlast ovim debilima na sceni ... :lol: ... nego ja bih vala sve potichare s godishtem starijim od '60-og fino nogu u guzicu ... :D
Vingo

Post by Vingo »

RPM wrote:kakva li je tek opozicija kad ne mogu uzeti vlast ovim debilima na sceni ... :lol: ... nego ja bih vala sve potichare s godishtem starijim od '60-og fino nogu u guzicu ... :D
Vala bas. Sto ih llijepo ne sacekaju iza coska, nogom u jaja i uzmu im vlast....Nesposobnjakovici debilni....
Fair Life

Post by Fair Life »

RPM wrote:kakva li je tek opozicija kad ne mogu uzeti vlast ovim debilima na sceni ... :lol: ... nego ja bih vala sve potichare s godishtem starijim od '60-og fino nogu u guzicu ... :D
Nije li Terza... kao da bi trebao ovog septembra krenuti u skolu.
mostarac

Post by mostarac »

Fair Life wrote:
Nije li Terza... kao da bi trebao ovog septembra krenuti u skolu.
za djecu sa posebnim potrebama :D
edu

Post by edu »

ljud..nemojte tako.. :D :D ..nemojte mi terzu dirati.. :D ..njemu treba..ali kad ode s vlasti.. :D ..podici spomenik.. :D :D ..i staviti ga na sred ferhadije da ga svaki dan piskimo.. :D :D ..sve mi dirajte..samo nemojte terzu i gljivu..ako mi njih uzmete ko ce me nasmijavati??..nema nadrealista..ostali su mi samo njih dvojica..terza je tito!..pita ga zlatko nesto..i ovaj jadan muca..muca..kaze: pa ja..pa..ja..ja..ne znam..ja ne znam.."..kad lagumdzija vrisnu: "sta ne znate"? :lol: :lol: ..kad je lagumdzija pricao o dvije stope..i da se sa 17 spusti na 15..u tom momentu terzin pogled je bio za 10!..nesto retardiranije u zivotu nisam vidio..i..slag na kraju..kaze bakir.."gospodo..istekla nam je predvidjeno vrijeme za ovaj dijalog"..kaze terza: "eh..super"!.. :D :lol: :lol: :D ................terza..volim te.. :D :D ..ali idi u pm! :D :D :D ........zlatko je jos jednom pokazao i dokazao ko je..i sta je..ostalo je jos samo da mi dodjemo pameti i da u oktobru zaokruzimo normalne ljude..a ne retardirane nepismene budale...

ps. mircy..gledao sam ja posteno govoreci..i ti sto ti pricaju o lagumdzijinom gostovanju toj emisiji su debili..to su oni..kad mu nemaju sta prigovoriti..kad je zlatkova svaka zlatna..onda kazu.."ali on je vala nadobudan"..to je problem ove drzave..bolje biti glup a "raja"..negoli pametan a ne dozvoliti da te prave budalom!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

i tita ti koga bi stavio da vlada?
pa pogledaj malo sta mladi rade....
mi ne mozemo deset ljudi svaki dan skupit na plato, kamoli da imas dovoljno skolovanih i pametnih i vrijednih mladih ljudi da preuzmu vlast...

nemoj vrsiti diskriminaciju, ima i starijih ljudi koji su pametni, ali jednostavno ne mogu dobiti svojih 5 minuta da naprave darmar...
Vingo

Post by Vingo »

Kad glupanu/glupaci kazes gdje mu je mjesto i kad se opravdano iznerviras jer sat vremena trubis o jednoj crnoj stvari i onda te glupan/glupaca pita a zasto je ta stvar bijela.....onda si pakash...

Nas narod ce i genocid oprostiti, al nedostatak udvaranja....nikad.
RPM

Post by RPM »

Vingo wrote:
Vala bas. Sto ih llijepo ne sacekaju iza coska, nogom u jaja i uzmu im vlast....Nesposobnjakovici debilni....
fino personificirano recheno ... :D
Post Reply