Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koja sluchajnost, danas tokom lova na posljednje poklone, vidjeh ove u izlogu pishe "essbar" i odgovarajuci gornji dio, a ja taman bio jeo i reko ne mogu vala
novalic wrote:za nenadani sex ostavljam cupave noge.. i jos ponesto
Detalji bez kojih sam komotno mogao u zivotu
zox.. nasmija me pravo
ja jucer popodne bila u sauni.. zenskoj, dakle, sve golo, posve.. udjem ja.. i vidim jednu zensicu, mozda malo starija od mene.. a izmedju nogu.. jebo majku ako sam nesto tako vec vidjela, isto djecija cupava crna glavica.. sva nakostrijesena....
fuuuuj.... uzmem rucnik.. izadjem, i odem u tursku banju....
novalic wrote:za nenadani sex ostavljam cupave noge.. i jos ponesto
Detalji bez kojih sam komotno mogao u zivotu
zox.. nasmija me pravo
ja jucer popodne bila u sauni.. zenskoj, dakle, sve golo, posve.. udjem ja.. i vidim jednu zensicu, mozda malo starija od mene.. a izmedju nogu.. jebo majku ako sam nesto tako vec vidjela, isto djecija cupava crna glavica.. sva nakostrijesena....
fuuuuj.... uzmem rucnik.. izadjem, i odem u tursku banju....
Tange samo ako se brzo skinu, a da u njima budem 8 i više sati..... Uh, mislim da bih počela da ujedam od nervoze. Isto sa čipkom
Ovo je inače nešto najudobnije od donjeg veša što sam ikad imala.
Kako da ne. Ranije sam ganjo trebe koje se sagnu ili sjede a tange im vrisnu. Sada toga manje ima. Mozda je prosla moda. Sad bez ikakvih gaca hodaju, sto je isto ok. Inace volim i one cipkane koje nisu full tange ali idu donekle u guzu. I ful gace su do jedno pola guza. Chipka na krajevima. Ne znam imaju li ime.