Na more ides sa licnom/osobnom i to je dovoljno.
Iskustava sa granice
-
neutralac
Pa normalno da se covjek ukoci sto nisi Osama, jer bi istog trena pokupio nagradu u $ od Amera.Taj carinik je stvarno neki pehista.upala wrote:sto se samog pasosa tice i nepravi mi tolike probleme...medzutim postoji par pecata sa arapskim slovima.
eh kad carinik pocne da lista moj pasos i slucajno otvori stranice na kojima se nalaze ovi pecati...prvo se ukoci pa onda pocne okretati pasos..mene zagledati (to najcesce rade slovenci)
ja se jedva suzdrzavam da mu se nenasmijem u lice...a on konta jadan ufatio osamu
-
hamza1
mr2 wrote:sloboda.....sve vrste slobode....sve je prihvaceno,dok ne ugrozavas druge....nema predrasuda u bilo kojem poljuhamza1 wrote:Ipak sam bio u pravu kada sam rekao da ti to ne shvatas!!
Haj reci sta je to dobro u A-damu!???
Evo u Mostaru, za sat vremena si na moru, za dva na planini! Ako imas para tu ti je aerodrom pa si za cas u Evropi i Svijetu!
Svaki dan ondmor (vakantie!)
To ti vala nemas dok se natezes sa jadnim azilantima koji te nista ne shvataju ili nece da shvate. Garant muntas jadne azilantkinje za papire.
P.S.
Ja sam fakultet skoro zavrsio u Sarajevu pa sam nastavio dalje u A-damu i uspio magistrirati!![]()
budi ono sto zelis
dalje i sam znas za izlaske se ne moze uporedit.....mislim nema te vrste provoda koje nema.....
london pariz.sve ti je na par sati udaljeno.....sto se tice hrvatske....znas i sam da se ovdje smiju na to ono dubrovnik cool ne ganjam te azilatkinje.....jer i sam vjerovatno znas,da bar u amsterdamu sex nije problem......problem je odrzavati relaciju......
Jast sloboda za baustelce i takve kao ti!!
Cim hoces malo vise, nema onda slobode! Pitao bi te ja da imas skole bili govorio sloboda. Eto popricaj malo sa rajom u vezi toga!!
Cuj sloboda!
Ne budi slijep!