Iskustava sa granice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kekec

Post by kekec »

Nemas pasos, ne ides preko granice i nema problema. :)
Na more ides sa licnom/osobnom i to je dovoljno. :roll:
ahmed_dv

Post by ahmed_dv »

Ja sam s familijom u dva slucaja na slovenackoj granici dozivio bar meni smjesnu stvar. Kako prilazim autom granicaru i kroz otvoren prozor mu dajem 4 pasosa, on ih uze pa me pita: Koliko je osoba u autu? :-)
neutralac

Post by neutralac »

upala wrote:sto se samog pasosa tice i nepravi mi tolike probleme...medzutim postoji par pecata sa arapskim slovima.
eh kad carinik pocne da lista moj pasos i slucajno otvori stranice na kojima se nalaze ovi pecati...prvo se ukoci pa onda pocne okretati pasos..mene zagledati (to najcesce rade slovenci)

ja se jedva suzdrzavam da mu se nenasmijem u lice...a on konta jadan ufatio osamu :D
Pa normalno da se covjek ukoci sto nisi Osama, jer bi istog trena pokupio nagradu u $ od Amera.Taj carinik je stvarno neki pehista.
hamza1

Post by hamza1 »

mr2 wrote:
hamza1 wrote:Ipak sam bio u pravu kada sam rekao da ti to ne shvatas!!

Haj reci sta je to dobro u A-damu!???

Evo u Mostaru, za sat vremena si na moru, za dva na planini! Ako imas para tu ti je aerodrom pa si za cas u Evropi i Svijetu!
Svaki dan ondmor (vakantie! :D )

To ti vala nemas dok se natezes sa jadnim azilantima koji te nista ne shvataju ili nece da shvate. Garant muntas jadne azilantkinje za papire.

P.S.
Ja sam fakultet skoro zavrsio u Sarajevu pa sam nastavio dalje u A-damu i uspio magistrirati!
sloboda.....sve vrste slobode....sve je prihvaceno,dok ne ugrozavas druge....nema predrasuda u bilo kojem polju :-D :-D budi ono sto zelis
dalje i sam znas za izlaske se ne moze uporedit.....mislim nema te vrste provoda koje nema.....
london pariz.sve ti je na par sati udaljeno.....sto se tice hrvatske....znas i sam da se ovdje smiju na to ono dubrovnik cool ne ganjam te azilatkinje.....jer i sam vjerovatno znas,da bar u amsterdamu sex nije problem......problem je odrzavati relaciju......

Jast sloboda za baustelce i takve kao ti!!

Cim hoces malo vise, nema onda slobode! Pitao bi te ja da imas skole bili govorio sloboda. Eto popricaj malo sa rajom u vezi toga!!

Cuj sloboda! :roll:
Ne budi slijep!
Post Reply