ni blizu..ali ako tebi tako odgovara..meni svejedeno..anais_nin wrote:eh upravo poenta moje poenteedu wrote:a da bih je nasao vjerovatno je prvo trebam poceti traziti..anais_nin wrote: Mislim da je prvo trebas naci da bi je mogao ostaviti![]()
![]()
![]()
Suze = emocionalna ucijena???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
AmerVogosca
orgazam suza to bi bilo kul
-
Svemirski_Jebach
ja mislim da si sasvim ispravno postupio u svemu osim u jednomedu wrote:buraz..idi dalje..![]()
![]()
eto ako ti sta znaci, ako ovo gore ucinis kod mene imas 10 posto popusta na odbranu za nasilje nad zenama
nemojte me tako gledati...valja poso siriti
-
AmerVogosca
Ajjjjajajjjjj mislim da ti je prijedlog fuj grozan
no vjerovatno nikad nisi imao djevojku ili bar kakvu vezu pa mozes dat takav komentar meni je to odvratno
no vjerovatno nikad nisi imao djevojku ili bar kakvu vezu pa mozes dat takav komentar meni je to odvratno
- anais_nin
ma fino ti je covjek rekao hoce da pravi biznis na tudjim suzamaAmerVogosca wrote:Ajjjjajajjjjj mislim da ti je prijedlog fuj grozan
- Murat Sabanovic
#84 Re: Suze = emocionalna ucijena???
sretan sam sto nisam osjecajan kao mnogi......anais_nin wrote:
A muski dio: nervirali vas kad vam se djevojka/zena rasplace? Ili vas to smeksa, rastuzi? Da li ta zenska osoba u vasem zivotu moze nesto vise postici tim suzama ili ste totalno imuni na njih?![]()
- anais_nin
#85 Re: Suze = emocionalna ucijena???
a kako reagujes na zenske suze?Murat Sabanovic wrote: sretan sam sto nisam osjecajan kao mnogi......
- Murat Sabanovic
#86 Re: Suze = emocionalna ucijena???
napadnem je ,ono, sad si nasla tu cmizdriti ,kako te nije stidanais_nin wrote:a kako reagujes na zenske suze?Murat Sabanovic wrote: sretan sam sto nisam osjecajan kao mnogi......
tolika klipaca a place....
to joj pomogne i nakon ovakih rijeci osmijeh zablista na njenom licu...
preporucio bih svakome ovaj tretman ...efikasan je.......
-
AmerVogosca
Mislim da bi ova tema trebala sluzit da izmijenimo iskustva i da pomognemo jedni drugim kako rijesiti neke probleme.
Mrzim kad se na forumu pocnu zajebavat na tudji racun.
Ja sa sa djevojkom rijesio problem i moram vam rec.
VOLIM JE NAJVISE NA SVIJETU
- anais_nin
#88 Re: Suze = emocionalna ucijena???
murateeeeeeeeeeeeeeeeeeeMurat Sabanovic wrote:
napadnem je ,ono, sad si nasla tu cmizdriti ,kako te nije stid
preporucio bih svakome ovaj tretman ...efikasan je.......
muski rode ne slusati ovaj savijet
- Murat Sabanovic
ce mo li ho u vitraz na kafu,amere?AmerVogosca wrote:Mislim da bi ova tema trebala sluzit da izmijenimo iskustva i da pomognemo jedni drugim kako rijesiti neke probleme.
ili preferiras elster?
tema :nema zajebancije ima raje koji nisu osjecajni ili ako hoces ne izkazuju svoje osjecaje,jer misle da je to slabost...
a ti neka se slazes sa svojoj curom ,samo nemoj biti previse osjecajan jer se moze to okrenuti protiv tebe
- Murat Sabanovic
#90 Re: Suze = emocionalna ucijena???
a jeli trebam da je uzmem u narucje i da joj kazem ,neka nece bit ce sve ok....anais_nin wrote:murateeeeeeeeeeeeeeeeeeeMurat Sabanovic wrote:
napadnem je ,ono, sad si nasla tu cmizdriti ,kako te nije stid
preporucio bih svakome ovaj tretman ...efikasan je.......opet lupas ko maksim po diviziji....
muski rode ne slusati ovaj savijet![]()
u crno ce vas zaviti
supljak da joj prosipam,daj ba anisa.... ako osobu sazaljavas u opste joj ne pomazes
Last edited by Murat Sabanovic on 08/12/2005 14:10, edited 1 time in total.
- anais_nin
e pa to je super....nemoj se uopste sekirati sta drugi pisu, nije bitno kako drugi vide tvoju vezu nego kako je ti dozivljavas....dok je i tebi i njoj dobro to je najvaznijeAmerVogosca wrote:Mislim da bi ova tema trebala sluzit da izmijenimo iskustva i da pomognemo jedni drugim kako rijesiti neke probleme.
- anais_nin
#92 Re: Suze = emocionalna ucijena???
zasto bi je sazaljevao??????????????Murat Sabanovic wrote: a jeli trebam da je uzmem u narucje i da joj kazem ,neka nece bit ce sve ok....
supljak da joj prosipam,daj ba anisa.... ako osobu sazaljavas u opste joj ne pomazes
- Murat Sabanovic
#93 Re: Suze = emocionalna ucijena???
kao sto rekoh ,suza vise nemaanais_nin wrote:zasto bi je sazaljevao??????????????Murat Sabanovic wrote: a jeli trebam da je uzmem u narucje i da joj kazem ,neka nece bit ce sve ok....
supljak da joj prosipam,daj ba anisa.... ako osobu sazaljavas u opste joj ne pomazessazaljevanje i empatija, suosjecanje, osjecajnost generalno nisu iste stvari murate....ako ona place a ti poznas i volis tu osobu, znaci polazimo od pretpostavke da ne radi to onako manipulativno, znaci da ocigledno ima razlog za te suze...a ti bi joj na to rekao "tolika klipaca a place"?????
joj ne do ti Bog da naletis na neku ovako ko ja
istina prestala bih odmah plakati na tu izjavu, ali ne bi uslijedio osmijeh
- anais_nin
#94 Re: Suze = emocionalna ucijena???
al' nema vise ni cureMurat Sabanovic wrote:kao sto rekoh ,suza vise nemaanais_nin wrote:zasto bi je sazaljevao??????????????Murat Sabanovic wrote: a jeli trebam da je uzmem u narucje i da joj kazem ,neka nece bit ce sve ok....
supljak da joj prosipam,daj ba anisa.... ako osobu sazaljavas u opste joj ne pomazessazaljevanje i empatija, suosjecanje, osjecajnost generalno nisu iste stvari murate....ako ona place a ti poznas i volis tu osobu, znaci polazimo od pretpostavke da ne radi to onako manipulativno, znaci da ocigledno ima razlog za te suze...a ti bi joj na to rekao "tolika klipaca a place"?????
- Murat Sabanovic
lejlasa wrote:Anais, ma Murat dobro zna i razumije sve to sto ti pokusavas reci, al imam osjecaj da on strasno voli trenirati tudje zivce i gledati reakcije na ono sto napise![]()
![]()
- Murat Sabanovic
#97 Re: Suze = emocionalna ucijena???
bit ce drugaanais_nin wrote:al' nema vise ni cureMurat Sabanovic wrote:kao sto rekoh ,suza vise nemaanais_nin wrote: zasto bi je sazaljevao??????????????sazaljevanje i empatija, suosjecanje, osjecajnost generalno nisu iste stvari murate....ako ona place a ti poznas i volis tu osobu, znaci polazimo od pretpostavke da ne radi to onako manipulativno, znaci da ocigledno ima razlog za te suze...a ti bi joj na to rekao "tolika klipaca a place"?????
- anais_nin
#98 Re: Suze = emocionalna ucijena???
dok i ta ne zaplaceMurat Sabanovic wrote:
bit ce druga
- Murat Sabanovic
#99 Re: Suze = emocionalna ucijena???
onda treca ,cetvrta,peta......anais_nin wrote:dok i ta ne zaplaceMurat Sabanovic wrote:
bit ce druga![]()
- lejlasa
#100 Re: Suze = emocionalna ucijena???
Nigdje kraja nasem MuratuMurat Sabanovic wrote:onda treca ,cetvrta,peta......anais_nin wrote:dok i ta ne zaplaceMurat Sabanovic wrote:
bit ce druga![]()