Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kick off wrote:Moja prva simaptija... predavala mi je muzicki u petom razredu osnovne. od 91. pa do aprila 92. jebeni rat nas rastavi. inace sjecam se jedne "epizode" kad mi je na po casa "ispala" olovka iza nje dok je stajala i drzala predavanje o nakoj muzicoj temi, a ja ustanem po olovku, sagnem se i ono usput pogledam gore prema njezinim prelijepim nogama i minicu. joooojjj bem ti rat kud nas rastavi.koja je to riba bila.mozda neko zna o kome je rijec?predavala je u skoli branko radicevic.inace i ja sam kasno krenuo sa smekanjem i fazonima sto je izgleda bilo simpaticno djevojcicama iz skole pa su me vazda ganjale kao hajmo onog malog stidljivog uhvatiti pa ga malo disat haha
DOBRA TEMA SVAKA CAST AUTORU
hvala znaci za tebe nastavnica muzickog bila fatalna haj mozda je i pronadjemo prijavi na florinu temu "izgubljeno-nadjeno"
Kick off wrote:Moja prva simaptija... predavala mi je muzicki u petom razredu osnovne. od 91. pa do aprila 92. jebeni rat nas rastavi. inace sjecam se jedne "epizode" kad mi je na po casa "ispala" olovka iza nje dok je stajala i drzala predavanje o nakoj muzicoj temi, a ja ustanem po olovku, sagnem se i ono usput pogledam gore prema njezinim prelijepim nogama i minicu. joooojjj bem ti rat kud nas rastavi.koja je to riba bila.mozda neko zna o kome je rijec?predavala je u skoli branko radicevic.inace i ja sam kasno krenuo sa smekanjem i fazonima sto je izgleda bilo simpaticno djevojcicama iz skole pa su me vazda ganjale kao hajmo onog malog stidljivog uhvatiti pa ga malo disat haha
DOBRA TEMA SVAKA CAST AUTORU
hvala znaci za tebe nastavnica muzickog bila fatalna haj mozda je i pronadjemo prijavi na florinu temu "izgubljeno-nadjeno"
vjerujes mi da sam mali milion puta mastao o njoj odnosno o njoj i meni kako smo zajedno.... u ucionici ... poslije casa.... ccc a bila je pravo drska i hladna.. brineta.. onako cute face.. zategnut guz.. a evo i dan danas padam na takve djevojke....
Kick off wrote:
vjerujes mi da sam mali milion puta mastao o njoj odnosno o njoj i meni kako smo zajedno.... u ucionici ... poslije casa.... ccc a bila je pravo drska i hladna.. brineta.. onako cute face.. zategnut guz.. a evo i dan danas padam na takve djevojke....
uh kod tebe to prava "jubav" znaci ostao "ah" na nastavnicu, pa je sada trazis u drugim zenama ko bi rekao da muzicko moze biti tako zeznut predmet
Kick off wrote:
uh kod tebe to prava "jubav" znaci ostao "ah" na nastavnicu, pa je sada trazis u drugim zenama ko bi rekao da muzicko moze biti tako zeznut predmet
što bi se reklo, čojek s pjesmom išao na časove muzičkog vaspitanja
Imala je dugu plavu kosu (kako su me samo plavuse kacile kroz zivot kasnije jebo teeee ), uvijek je insistirala da lezi sa mnom kada smo isli na spavanje poslije rucka u vrticu. Dzaba joj vaspirtacica govorila da ne smije, ona bi cim se malo djeca umire dosla kod mene. Majke mi, tako je bilo.
Ja se pravio frajer, a bilo mi godra pravo. I onda, jednog surovog dana primijetim ja njen jezik tamo gdje sam se najmanje nadao i sve propadne. Curica je bila prehladjena i nije imala maramicu pa je sve izlucevine kupila jezikom i vracala ih nazad... tu meni pukne film i cak sam dva puta pobjegao iz vrtica, tako mi se gadilo to. Nakon nekog vremena se ohladila jer sam bio prava muska svinja, rekao sam da mi je simpatija njena rodica koja je bila starija dvije godine od nas.
silentbob wrote:
bitno je da je veselo tokom samog procesa...pa da se nekad i zapjeva i za pojas z(n)atakne ...ma bice ona u redu ..kako ce nam se zvat
ma nije vazno ba...sve dok je neko staro muslimansko ime
jasta,u pravu si...nego kad ce poceti sami proces proizvodnje..da nam sirovina ne ostari ja bih to sto je prije moguce
me nece ostariti...nakon sto te ove zene izbicuju...doci ces meni na rastezanje