Oralni Sex (Ona)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

novalic

Post by novalic »

ana i tihomir.. na istom stadiju.. teorija..

mogli bi vi to zajedno pokusati pretvoriti u praxu... 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

novalic wrote:ana i tihomir.. na istom stadiju.. teorija..
:lol: :D mozda grijesim, ali sta se to drugo moze plasirati na forumu osim teorije? :? jedino da snimim pa postavim clip??? :? :roll: :D
novalic

Post by novalic »

ojhaaaa.. to bi bilo 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

novalic wrote:ojhaaaa.. to bi bilo 8-)
a u tom grmu cuci zec :lol: :D nije odavno nikakvih "home videos" poznatih izletilo na video, pa da se malo zakuha makar na forumu? :lol:
novalic

Post by novalic »

pa eto, ako ti je dosadno.. na forumu.. sigurno imas dragovoljaca :wink:
vratnik

Post by vratnik »

Evo cetiri stranice citam ne bih li sta naucio, ali nista od vas.. sve neki copy paste i ini teoreticari. Pa lize li ko sta ovdje uopce?! Ja bih rekao da ne, a Ana je ultrateoreticar, samo nikako da skontam zasto non-stop pise o sexu.. Ali nejse. Da vam napise cika vratnik kako on to radi.
Pica ili maca je zivo bice, kao i chuna. Kao takva, zasluzuje da joj se posveti, prilikom leasinga puna paznja. Neko je gore spomenuo da treba napraviti facu kao da mu se ukazala Venera, to je dobar prijedlog, ali muskarac koji zeli zeni svakako ima tu facu. (Ovo je trenutak kad zena pogleda u plafon i valjda pomisli: uff, ili sta ti ja znam). Dalje, usne ljubim kao usne, znaci njezno, ovlas. Ne dugo. Onda prelazim na klitoris. (progooglajte malo, da vidite gdje je). Ne bavim se guranjem jezika u vaginu, ne zato sto mi se gadi (jos nisam do stadija gadjenja u krevetu dosao) vec iz razloga sto mi se cini da zene vole da se prilikom lizanja muskarac skoncentrise na jednu stvar. Znaci, pokazivanje bicepsa i tricepsa i "bacanje" zene po podu / krevetu, stolu nije potrebno. Snagu cuvati za kasnije. Moj kaziprst i srednji prst drze stidne usne (kao sto pusaci drze cigaretu) i jezik funkcionise vise kao klip (znaci vise pritiska) a manje kao lizalolizac. Pica cijelo vrijeme prica sa mnom (kao nesto sto se napuni krvlju je jednostavno reci da li i koliko je zena uzbudjena). Znaci, desna ruka na pici, u lijevoj guz, jezik cijelo vrijeme obradjuje klitoris. Teoreticarka ana je gore spomenula kako cilj nije orgazam, dobro to nije cilj, ali je finale. Prestanite kad zena zamagljenog pogleda odgurne vasu glavu.
Eto, ako vam se moj autenticni stil pisanja ne svidja, onda cu i ja progooglati malo i vidjeti sta kaze wikipedia o tome.
Dobar tek!
PS: namjerno sam podebljao one "univerzalne" vrijednosti...
anais_nin

Post by anais_nin »

vratnik wrote:Evo cetiri stranice citam ne bih li sta naucio, ali nista od vas.. sve neki copy paste i ini teoreticari. Pa lize li ko sta ovdje uopce?! Ja bih rekao da ne, a Ana je ultrateoreticar, samo nikako da skontam zasto non-stop pise o sexu.. Ali nejse. Da vam napise cika vratnik kako on to radi...
Ana je svoje davno objasnila...meni je sex super tema za diskusiju, nije jedina...drzim se odredjenih podforuma, tako se manje sekiram :D

nego ne kontam ovo za "teoreticari"....pa na zadatu temu se pise i prica...ne kontam kako se ovdje moze PRAKSA prakticirat...sta si ocekivao da ces citati? price tipa "e kad je taj i taj meni lizao, radio je to i to"????? :? :roll: :D :lol: ma pippppppppppppppppppppl sve ce to narod pozlatiti :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

vratnik wrote: Eto, ako vam se moj autenticni stil pisanja ne svidja, onda cu i ja progooglati malo i vidjeti sta kaze wikipedia o tome...
ma samo ti pisi i dalje... :D :D nemamo svi isti stil pisanja ni isti pristup temi...bitno je da se razmjenjuju informacije...sigurna sam da ce ih biti koji ce nauciti nesto iz tvog posta :D meni bilo mrsko pisati sve ono svojim rijecima, lakse kopirat kad je neko drugi to fino uradio za mene :D
vratnik

Post by vratnik »

anais_nin wrote:
vratnik wrote:Evo cetiri stranice citam ne bih li sta naucio, ali nista od vas.. sve neki copy paste i ini teoreticari. Pa lize li ko sta ovdje uopce?! Ja bih rekao da ne, a Ana je ultrateoreticar, samo nikako da skontam zasto non-stop pise o sexu.. Ali nejse. Da vam napise cika vratnik kako on to radi...
Ana je svoje davno objasnila...meni je sex super tema za diskusiju, nije jedina...drzim se odredjenih podforuma, tako se manje sekiram :D

nego ne kontam ovo za "teoreticari"....pa na zadatu temu se pise i prica...ne kontam kako se ovdje moze PRAKSA prakticirat...sta si ocekivao da ces citati? price tipa "e kad je taj i taj meni lizao, radio je to i to"????? :? :roll: :D :lol: ma pippppppppppppppppppppl sve ce to narod pozlatiti :lol:
Dobro nisam ocekivao da pocnes tako: te veceri je Admir imao strasno ostar jezik sl. Ali kad kazem ultrateoreticar, onda je jasno da aludiram na premalo sopstvenog izlaganja. Ako vec pocinjes ovakve, priznaces osjetljive teme, onda bi bio i red da ti nesto napises. Po mogucnosti na domacem jeziku (znaci napises, a ne kopiras). Znam da je tebi super tema za diskusiju, meni je super za upraznjavat i tako, svak' ima svoje. Nego pristojno bi bilo da ti napises: ja sama i moje prijateljice s kojim sam o oralnom sexu pricala kazu da je ljepse XXXX nego XXXX. Ako cemo forum razvodnjavati temama u kojim cemo samo citirati neke tudje stranice, onda ga hebi. Ili reci nesto, ili suti.
(eto, nemoj sta pogresno shvatit', ne znam postaviti smajlije na pravo mjesto da pokazem da je sve sega, posalica)
anais_nin

Post by anais_nin »

vratnik wrote: Ako vec pocinjes ovakve, priznaces osjetljive teme, onda bi bio i red da ti nesto napises. Po mogucnosti na domacem jeziku (znaci napises, a ne kopiras). Znam da je tebi super tema za diskusiju, meni je super za upraznjavat i tako, svak' ima svoje. Nego pristojno bi bilo da ti napises: ja sama i moje prijateljice s kojim sam o oralnom sexu pricala kazu da je ljepse XXXX nego XXXX.
1. pa jesam napisala...i to vise nego jedan konkretan post....pogledaj moj veliki post iznad onog kopiranog na strani broj 3.

2. smjesno mi je bilo ove raznorazne tehnike prepricavat svojim rijecima, kad je ovdje sve opisano kako treba, detaljno, i ima fakat zanimljivih prijedloga i ideja...sto ne znaci da ih nece biti jos vise, direktnih, na domacem jeziku :lol:

3. ma ja eto ne volim upraznjavat :? :roll: :shock: :lol:

4. to sam meni se cini vec pominjala....najcesca prituzba vecine cura je bila da muskarci obicno ne mogu potrefiti klitoris....ili barem ne potrefiti da valja...veliki problem....i cest problem.... :D
tempora

Post by tempora »

Prednost ovih 30tih godina je ta da ne moze a da mi ne bude dobro. :D
No sjetih se anegdote jedne svoje prijateljice u njenim ranim dvadesetim, kada je nakon godinu dana muntanja konacno otisla sa tipom u krevet, koji je opet u jednom odredjenom trenuku upitao: "A gdje ti se nalazi klitoris?" na sto se ona prenerazila, otvorila sirom usta, pokazala kaziprstom unutra, rekla: E evo ga ovdje!" ustala, obukla se i izasla na vrata.
Ah, to vjecito neistrazeno podrucje! 8-) :D :zzzz:
vratnik

Post by vratnik »

Povlacim (skoro) sve sto sam rekao. Ali priznaces da je dio koji navodis na 3. stranici o klitorisu i pitanju gdje i kako nesto sto zene (makar je to neko moje skromno iskustvo sa sve tri zene s kojim sam bio u krevetu) ne znaju bas precizno formulisati: vidis, muskarci su savrseni da naprave nesto ako imaju uputstvo. Kako bi trebalo da zvuci pitanje u trenutku leasinga da zenu ne "pomete". Hajde reci mi kako ja da tebe pitam, u trenutku dok moj jezik prati pokrete tvog klitorisa, da li je to u redu. (mislim, nisam ja sutljiv za vrijeme sexa, ali to su vise neki neartikulisani zvukovi, ja sam ti tu jednostavno zivotinja) A razgovor poslije o tome, je suvisan (posto kasni): "super je sve", ili "to je to" je nesto s cim mi ne mozemo napraviti korake naprijed posto je onaj poznati (pa makar i fiktivni) voz prosao?
Ili nije?
vratnik

Post by vratnik »

tempora wrote:Prednost ovih 30tih godina je ta da ne moze a da mi ne bude dobro. :D
No sjetih se anegdote jedne svoje prijateljice u njenim ranim dvadesetim, kada je nakon godinu dana muntanja konacno otisla sa tipom u krevet, koji je opet u jednom odredjenom trenuku upitao: "A gdje ti se nalazi klitoris?" na sto se ona prenerazila, otvorila sirom usta, pokazala kaziprstom unutra, rekla: E evo ga ovdje!" ustala, obukla se i izasla na vrata.
...i od tad je frajer ili postao homosexualac, ili sljedecih 5 godina nije htio da zna nista o zenama posto su to XXXX, i XXXX i sta ti ja znam. Ali hebi ga, nije lako biti mladi "jebac"..
silentbob

Post by silentbob »

novalic wrote:ana i tihomir.. na istom stadiju.. teorija..

mogli bi vi to zajedno pokusati pretvoriti u praxu... 8-)
ti bas hoces da me naljutis :D :D :D
novalic

Post by novalic »

nije, ocekujem reakciju...

pozitivnu, naravno :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Reakcija je anagram od erekcija? :D
novalic

Post by novalic »

razlika je sustinska..

ja ova dva dana upraznjavam samo oralni sex..

naime, dragi mi je na putu.. pa samo telefonom...

(ne broji se ono sto stavim mobilni na vibriranje, a on me stalno zove)
silentbob

Post by silentbob »

novalic wrote:nije, ocekujem reakciju...

pozitivnu, naravno :D
i dobices je :D :D ....kao anagram :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tempora wrote:Prednost ovih 30tih godina je ta da ne moze a da mi ne bude dobro. :D

liku svaka cast, a izvini po meni je ponasanje tvoje prijateljice nadasve nadmeno i bezze...znaci bilo bi bolje da je lik nesto seprtljao, pokusavao, spetljao se, i na kraju bilo mucno i bezze oboma, lik fino direktno pitao....umjesto da je to pretvorila u pozitivnu i prijatnu igru oboma, ona je njega sjebala jer je imao muda da pita :? :roll: sorry, ali ja to fakat ne kontam....
novalic

Post by novalic »

ana drzi lekciju tempori...

o Boze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ana.. drzi se ti redovitog staza.. kontas sta hocu reci 8-)
silentbob

Post by silentbob »

novalic wrote:razlika je sustinska..

aaaaaaaaaaaaa sad cu i ja pocet :lol: :lol: :lol: ....samo se ti udobno smjesti i opusti :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

vratnik wrote:vidis, muskarci su savrseni da naprave nesto ako imaju uputstvo. Kako bi trebalo da zvuci pitanje u trenutku leasinga da zenu ne "pomete"...
apsolutno se slazem...takodje se slazem da u velikom broju slucajeva zene ne znaju TRAZITI....stide se verbalizirati poslije tokom neke konverzacije cak i one stvari koje je lik uradio a godile su im...a kamoli pitati za nesto novo....drustveno nametnuto ponasanje....

ali postoje nacini da se izbjegne neugodnost postavljanja takvih pitanja....pod jedan lakse je ispitivati prstima...to sam vec spominjala....lakse ti je gledati je u lice dok to radis pa je i lakse skontati kad potrefis "mjesto"....drugi nacin je da povuces njenu ruku na svoju dok to radis da u biti ona upravlja tvojom rukom, drugim rijecima nijemo pitanje, tj pokazi mi, ne moras mi nista reci....nakon toga lako se presaltati na "jezicke" radnje na istoj lokaciji :D

ma najbitnije od svega je koliko je tip uopste zainteresiran da se potrudi da bi njoj bilo sto bolje...neki hoce, nekima se ne da :D ovo prvi su seksipilniji :D
novalic

Post by novalic »

silentbob wrote:
novalic wrote:razlika je sustinska..

aaaaaaaaaaaaa sad cu i ja pocet :lol: :lol: :lol: ....samo se ti udobno smjesti i opusti :D :D :D
cekaj, da makar odem od zavoda
tempora

Post by tempora »

anais_nin wrote:

liku svaka cast, a izvini po meni je ponasanje tvoje prijateljice nadasve nadmeno i bezze...znaci bilo bi bolje da je lik nesto seprtljao, pokusavao, spetljao se, i na kraju bilo mucno i bezze oboma, lik fino direktno pitao....umjesto da je to pretvorila u pozitivnu i prijatnu igru oboma, ona je njega sjebala jer je imao muda da pita :? :roll: sorry, ali ja to fakat ne kontam....
Draga, promasila si poentu price, iako sam je u uvodu vec navela. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

novalic wrote:ana drzi lekciju tempori...

o Boze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ana.. drzi se ti redovitog staza.. kontas sta hocu reci 8-)
ne drzim lekciju tempori, valjda imam pravo na svoje misljenje :? :roll: ili mi se samo cini....tebi je kao extra postupak njene prijateljice? :? :shock:
Post Reply