Dobar dan Šeha.Šeha wrote:Kako ste KameList wrote:ES-SELAMU ALEJKUM VE RAHMETULLAH! Neka je na vas spas, pozdrav i milost Bozija!

Odakle sam ja iz Visokog. Odma ti kazu oooo uranioooo! A smatra se tipicno bosnjackim. Inace neznam sta taj pozdrav treba da znaci.Ahmmed wrote:Pa,moglo bi da znači, radiš li šta![]()
Inače,ubjedljivo najmrži pozdrav mi je : Uranio/uranili !!!!!!
I to vrli znalci svrstavaju u stare muslimanske pozdrave
BECHO wrote:Srbima redovno nazovem Selam, Hrvate pozdravljam sa Merhaba a Bosnjacima kazem zdravo!
- Dobar dandigger wrote:Nije ni to lose. Zamisli da uzvrate: Sta te briga!stella_k wrote:Pa jos malo pa cu prestati da se pozdravljam.
Na moje Dobar dan uzvracaju Kako ste,...
Hm, ja bas nikad. (Talkin 'bout Split.) "Dobar dan" je sluzbeni gradanski pozdrav. U crkvi i prilikom obreda za vjernike, npr. posvecivanja kuca i sl. je mozda drugacije.komi wrote:nije problem u pozdravu već koga pozdravljašcrna_pantera wrote:Ne znam cemu toliko gnusanje od vjerskog pozdrava.
naravno da ću svećenike katoličke crkve pozdraviti za hvaljen isus i marija (skraćeni oblik) ili Bog kakokad
tema nije KOGA POZDRAVLJATE vec KAKO...novalic wrote:ima.. nema mojih pisanja.. nisu po Yus..u valjda..
ili sam s pika trebala pozdraviti.. moderatore..
sto, jel moji postovi nisu glede teme.. ili je nesto drugo... trece...
pa bacate u smece.. nezahvalni moderatrski posao..
ne mozete mi ni reci da nije u vezi teme.. bas me interesuje razlog.. gumicanja