Sestro, easy, covjek je odgovorio na selam, to je OK !margo wrote:Ne sjecam se da sam selam uputila vama "black"
![]()
...
![]()
![]()
Allah Dzelesanuhu
-
bolje_grob_nego_rob
-
bolje_grob_nego_rob
We alejkumu selam, bujrumIman20 wrote:Selamu'alejkum
-
bolje_grob_nego_rob
Bujrum vojnice !!!Soldier_of_Allah wrote:Je l` me neko trazio????![]()
-
begefendija
Selam,
Ne znam ko je dao naslov ovom topiku i šta je htio? Tu su vojnici i ostala raja
pa bi trebalo malo "zavatrit" tj. napisati štogod kad smo već tu.

Ne znam ko je dao naslov ovom topiku i šta je htio? Tu su vojnici i ostala raja
pa bi trebalo malo "zavatrit" tj. napisati štogod kad smo već tu.
-
begefendija
Ma kužim ali ništa se ne dogadja.margo wrote:Beg... efendija.. mislim da svako ima mogucnost da sebi otvara temu po svojoj zelji i ukusu. Ovo nije tema za "vatrenje" i "zavatravanje" (!?) - ako samo malo pazljivije procitas, vidjeces... stosta
![]()
-
begefendija
Ma kužim ali ništa se ne dogadja.margo wrote:Beg... efendija.. mislim da svako ima mogucnost da sebi otvara temu po svojoj zelji i ukusu. Ovo nije tema za "vatrenje" i "zavatravanje" (!?) - ako samo malo pazljivije procitas, vidjeces... stosta
![]()
-
begefendija
-
margo
Ajetu-l-Kursijja u prevodu
Utjecem se Allahu od prokletog sejtana!
U ime Allaha, Sveopceg Dobrocinitelja, Milostivog!
Samo je Allah Bog. Nema drugog Boga osim Allaha. On je zivi i sve sto postoji On odrzava. Njega ne obuzima drijemez niti san. Njegovo je sve sto je na nebesima i na Zemlji.
Niko ne moze kod Njega posredovati bez Njegove dozvole. On zna sve sto je pred ljudima i sto je iza njih. Ljudi ne znaju osim ono sto im je On dao da spoznaju. Njegova vlast obuhvaca nebesa i Zemlju. Odrzavanje nebesa i Zemlje On vrsi bez truda i zamora.
On je Uzviseni i Veliki.
Prevod sam uzela iz udzbenika, Ta'limul-l-Islama Redzepa Muminhodzica.
Utjecem se Allahu od prokletog sejtana!
U ime Allaha, Sveopceg Dobrocinitelja, Milostivog!
Samo je Allah Bog. Nema drugog Boga osim Allaha. On je zivi i sve sto postoji On odrzava. Njega ne obuzima drijemez niti san. Njegovo je sve sto je na nebesima i na Zemlji.
Niko ne moze kod Njega posredovati bez Njegove dozvole. On zna sve sto je pred ljudima i sto je iza njih. Ljudi ne znaju osim ono sto im je On dao da spoznaju. Njegova vlast obuhvaca nebesa i Zemlju. Odrzavanje nebesa i Zemlje On vrsi bez truda i zamora.
On je Uzviseni i Veliki.
Prevod sam uzela iz udzbenika, Ta'limul-l-Islama Redzepa Muminhodzica.