Udaj se za mene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
alek
#77 Re: Udaj se za mene???
sinoc lik svojoj dragoj priredio sve ovo i dobio aplauz od prisutnihbug wrote:zamisli nemas namjeruudavati se a partner
ti priredi koljeno prsten i
atmosferu
- anais_nin
tigris wrote:isto, npr.poslije fenoooomeeeenalnog sexa dok su josh goli znojni i prikljesteni on da izvali: udajjj se za mene![]()
![]()
![]()
on prije toga vec u dubini srca zna da je zeli za hanumu![]()
![]()
a divi ovih....
ON: ako se IKAD odlucim ozeniti da li bi se udala za mene?
ili
ON: osuneticu se za tebe, udaj se za mene
ah balkanizam....
-
_MaYa_
#89 Re: Udaj se za mene???
pa ja sam emancipirana moderna žena... i ono ... brak s papirima mi ej apsolutno nebitan kad nekog volis... udaj se za mene... možda ću to nekad čuti ali nisam sugurna da ce biti potvrdan odgovor...anais_nin wrote:Koliko znacaja pridajete ovom momentu....
on na jednom koljenu, prsten u ruci, romanticna atmosfera, ona sva iznenadjena i usplahirena...da li je ovako samo na filmovima? ili su neki od vas imali ovakva, pa skoro "filmska" iskustva? Smatrate li da je to sve djecja igra i da obicno ljudi kad planiraju brak nekako zajednicki nadodju na tu ideju, da nisu potrebni teatralnost, pitanje, prosidba? Ili takav momenat ipak ima svoju tezinu i znacaj?
aaaaaaa što se toga čtiče...gledala sam aj basbosnovne ljubavi prosidne... koje nakon samo par mjeseci pretvore se u pakao... pa sad šta mislis koliko ej bitno kako te ko zaprosi ako ti opali šamar nakom 10 mjeseci zajedničkog života...
ma brate dokaži ti tu svoju volju da budeš sposoban muškarac na neki drugi način a ne ... ma to je za mene komercijala
-
kreten
Kao sto ste svi vec skontali. Te rijeci "udaj se za mene" se izgovaraju samo u slucajevima kada je covjek 100% da ga ona nece odbiti. Znaci i jedno i drugo to zele i skonatli se da im moze biti dobro jer se vole samo et on pito posto je jel MUSKO.
Kad bi se ko u filmu ili u serijama pitalo za udaju ja bi dosad primio najmanje 1000 puta koljeno u glavu bio u minusu da me ni kredit svjetske banke ne moze izvuci.
Kad bi se ko u filmu ili u serijama pitalo za udaju ja bi dosad primio najmanje 1000 puta koljeno u glavu bio u minusu da me ni kredit svjetske banke ne moze izvuci.
- anais_nin
Zadig wrote:eh sada....
sinoc sam bas jednoj koki rekao, u kasnim satima,
ponovo cu se zeniti samo pod 4 uslova (svi moraju biti ispunjeni)
1. pijan
2. u las vegasu
3. iz opklade
4. za pare
uvecacu i uokviriti ovaj post, jer koliko te do sada poznajem, prije ili kasnije pogazices ga
-
Apos
To je samo koki rekao. Ribe nije spominjao.anais_nin wrote:Zadig wrote:eh sada....
sinoc sam bas jednoj koki rekao, u kasnim satima,
ponovo cu se zeniti samo pod 4 uslova (svi moraju biti ispunjeni)
1. pijan
2. u las vegasu
3. iz opklade
4. za pare
uvecacu i uokviriti ovaj post, jer koliko te do sada poznajem, prije ili kasnije pogazices ga
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Udaj se za mene
:D:D:D:D:D:D:D
-
Belminator
Anais sad ces da cujes sta ti je skromnost i romanticna dusa, lako je biti romantican kad kad imas dvije plate u kontinuitetu da ih povezes i kupis prsten
... no da krenem sa ispovijesti:
Ja sam ti kao petogodisnji djecacic u vrticu zaprosio jednu sjatku djevojcicu ( naravno kolegicu iz vrtica ) sa plasticnom dominom koju sam prethodno klepio iz igraonice, a na kojoj je bila slika Strumfete
No ona je tu dominu samo pogledala i bacila je, te se dalje nastavila igrati, tacnije "kuhati rucak", sa svojim drugaricama
Ja sam ti kao petogodisnji djecacic u vrticu zaprosio jednu sjatku djevojcicu ( naravno kolegicu iz vrtica ) sa plasticnom dominom koju sam prethodno klepio iz igraonice, a na kojoj je bila slika Strumfete
No ona je tu dominu samo pogledala i bacila je, te se dalje nastavila igrati, tacnije "kuhati rucak", sa svojim drugaricama
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Rezervirano ti je mjesto u Dr. Nedo Zec
:D
Ovakve traume se dozive samo jednom
:D:D:D
Ma pusti, garant je bila pitarka pa joj ne odgovara strumfeta
:D:D
Ovakve traume se dozive samo jednom
Ma pusti, garant je bila pitarka pa joj ne odgovara strumfeta
-
Belminator
Da, ali me danas vise kopka kako sam ja vatreni pitar mogao uopste da joj poklonim plavu dominu sa slikom Strumfete 
- anais_nin
ijaoooooooooooooooooooooooooooBelminator wrote:Anais sad ces da cujes sta ti je skromnost i romanticna dusa, lako je biti romantican kad kad imas dvije plate u kontinuitetu da ih povezes i kupis prsten... no da krenem sa ispovijesti:
Ja sam ti kao petogodisnji djecacic u vrticu zaprosio jednu sjatku djevojcicu ( naravno kolegicu iz vrtica ) sa plasticnom dominom koju sam prethodno klepio iz igraonice, a na kojoj je bila slika Strumfete![]()
- anais_nin
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pa zar si i ti pitarBelminator wrote:Da, ali me danas vise kopka kako sam ja vatreni pitar mogao uopste da joj poklonim plavu dominu sa slikom Strumfete
ali to ti je LJubav....sa vejikim J