Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
silentbob wrote:ocekivati od ljepse polovine da nakon radnog dana jos i pravi rucak ili posprema stan nije fer,bezveze je to..postoji milion mjesta gdje se moze kupiti gotova hrana koja je isto tako dobro pripremljena kao i ona spremljena kod kuce,a vrijeme koje je potrebno da se spremi rucak moze se iskoristiti na puno bolji nacin , a sto se tice ostalih poslova..zasto ne pomoci ljepsoj polovini u pospremanju kuce..nije to nista strasno..cak nekada moze biti i stimulativno
silentbob wrote:pa nisam jednom uradio nesto sto po balkanskom defaultu pripada samo zeni,pa je li me to cini manje muskarcem?...
...ili zene ipak vise vole ono zeno pravi pitu,operi mi noge i lezi da ga jednom krhnem a usput mi donesi pivu..
ma ima svega : muskarci pazljivi a zena ljenguza, a imas zena preopterete
se sa poslom pa onda nisu ni zasta .... elem svi moraju
imati sluha jedni za druge....
rei wrote:
mislis preoptereti IH posao... ovako zvuce kao da su same krive sto su se preopteretile poslom
rei wrote:
mislis preoptereti IH posao... ovako zvuce kao da su same krive sto su se preopteretile poslom
silentbob wrote:pa nisam jednom uradio nesto sto po balkanskom defaultu pripada samo zeni,pa je li me to cini manje muskarcem?...
...ili zene ipak vise vole ono zeno pravi pitu,operi mi noge i lezi da ga jednom krhnem a usput mi donesi pivu..
naravno da trebaju imati sluha....forsiranje bilo cega ne moze donijeti nista dobro...treba imati mjeru u svemu...
naravno da trebaju imati sluha....forsiranje bilo cega ne moze donijeti nista dobro...treba imati mjeru u svemu...
iinteresantno je to da sam puno citala ispovijesti muskaraca koji kazu
pa posvecuju svu paznju svojoj zeni, pomazuci im u svemu, ali da su te zene jednostavno
vremenom postale lijene i sebicne ...... mozes mislit obrnuta
sitacija od one na koju smo obicno navikli na ovim prostorima....
to je do zene...naravno da ce odredjeni broj poceti iskoristavati cinjenicu da mogu uzivati ne radeci nista...sve do jednom...dok muzjaku ne prekipi i ne skonta da ga pravi budalom..e onda pocinje belaj
silentbob wrote:to je do zene...naravno da ce odredjeni broj poceti iskoristavati cinjenicu da mogu uzivati ne radeci nista...sve do jednom...dok muzjaku ne prekipi i ne skonta da ga pravi budalom..e onda pocinje belaj
silentbob wrote:to je do zene...naravno da ce odredjeni broj poceti iskoristavati cinjenicu da mogu uzivati ne radeci nista...sve do jednom...dok muzjaku ne prekipi i ne skonta da ga pravi budalom..e onda pocinje belaj
uhvatila furseta
e onda toljagu u ruke pa........
nego drz te se programa pravedne raspodjele poslova za svaki slucaj
takve veze, gdje je vecinom sve popola.. imaju vise nade da prezive.. nema onih zajebancija tipa, daj, pomozi mi nesto, pa i ja radim cijeli dan.. takvoga tipa, koji sjedi pred televizijom, ili ko fol cita novine, pusi, pije vruce pivo (jer ga ni u frizider ne stavi da se oladi).. i da ga najvise volis, jedan dan mu pocnes jebavat' mater.. a onda i sve ostalo.. po spisku...
ljubav je bure govana, i na tome 2 prsta meda.. ako med polizes.. sve ode u helac
Murat Sabanovic wrote:evo jedna prica koja se odvila prije nekih 10-12godina,doso ja u goste kod prijatelja .i pozva me momcic od 9god. u svoju sobu ,ono ko fol sta ce mom mi sa "penzionerima".
zatim upita :
de murate ,reci ti meni koja je najbolja zena?
ja ono pomalo zbunjen ali i radostan, sto me neko dijete pita o zenama.
kontam moci cu mu nakon jednog petominutnog iskustva sve reci i mozda neki savijet dati .
onda ja njemu: fudo mora biti sisata,guznata linija onako da je ok a i vjerna.
fudo me cudno pogleda te nastavi:
"eh nije tacno....meni je babo reko ,da mora znati dobro kuhati i na djecu paziti ,a to da li je lijepa ili ruzna nije bitno...........
cesto mi to na um padne.
moje pitanje glasi , da li je mali fudo imo pravo?