Da li su bikeri organizovali humanitarnu organizaciju radi samopromocije?DaysleepeR wrote:Hondagirl,@DaysleepeR,
citate sam ti postavila da ti pokazem da na pg.com-u JESTE BILO RIJECI O AKCIJI POMOCI SREBRENICI koju ste pokrenuli...
i jos mi nisi odgovorio, koja je svrha kluba u koji si ti uclanjen?!?!?!?
necu da pricam o pungas.com
na forumu se moglo pricati sta god hoces, ali portal je postupio kako je postupio.
A i znam taj thread, pa nije bilo vise od 10 postova na tu temu.
Ja uopste ne pricam o forumu, pricam o portalu.
Latino Bar - BIKER PARTY 03.-04. jun 2005 Banjaluka
Ovo se reklamiralo pa obrati paznju na datum.
Ni rijeci o Srebrenici.
Hajmo moral na stranu za momenat, ali je idiotski furati dernekcic sa 15 motora na prvu stranu a ni rijec o okupljanju vise od 400.
Al poznavajuci "strucnjaka" novinara koji stoji iza svega nije ni cudo.
Ionako je sad slovenacki nije ni domaci vise.
Jebes pungas
Ja mislim da nisu...
barem nisu oni cija je to originalna ideja, a ocigledno takvim kao sto si ti cilj ucestvovanja u takvim humanitarnim organizacijama jeste samopromocija.
Otkud znas, da mi do sada nismo napravili neke slicne akcije manjeg obima. Ja sam recimo davao znacajne sume novca ne samo za srebrenicu nego za mnoge druge humanitarne akcije ali smatram da to ne treba razglasavat na sva zvona.
Da PunGas.com napravi takvu akciju, budi siguran da se uopste ne bi ljutili na druge medije da tu informaciju ne objave. Jer meni licno, a vjerujem niti ostalim sa pungas.com (barem onima koje ja poznajem) nije stalo da se pise o tome, i to radim radi zelje da nekome pomognem. Nema potrebe da bilo ko drugi zna za to.
PunGas.com sam po sebi je portal, koji se bavi auto sportom, i kroz sve sto ide uz to. Dakle bavi se ekstremima u automobilizmu, a i u motociklizmu. To je nasa furka da pratimo zbivanja u tome.
Ne treba nas poistovjecivati sa majmunima koji divljaju po gradu, samo zato sto se zove portal a i klub - PunGas i sto je to zvucno ime, pa asocira na extremnu voznju, sto i jeste stvar, ali ne u saobracaju.
PunGas je ime nastalo ciljajuci na Pun Gas na stazama i u kontroliranim uvjetima. Dakle ne vozeci se ulicom Dz.Bijedica, Titovom ili nesto slicno.
Vise puta sam ja licno, a i ostali osudili jurcanje koje ugrozava ostale.
Ime je vjerovatno provokativno, to mu je i bilo cilj. Ali nam nije cilj da divljamo po cesti.
Ja recimo namjeravam kupiti Alfu 164 V6 Q4, ali me neces sa njom vidjeti da divljam po gradu.
P.S.
Vec 10 godina sam clan bikers kluba.
I nisam slovenac
Jedino ako sugeriras da sam slovenac zbog toga sto sam urednik Auto magazina. A imajuci u vidu da je Avto magazin br.1 u sloveniji, a Auto magazin br1 u BiH, onda ti se mogu zahvaliti jer to ''slovenac'', mogu samo prihvatiti kao kompliment.