Amadeus II wrote:Ne mogu da vjerujem da ste se toliko naložili da cvrkućete po forumu takve bljuvotine. Ja nikom ne bih rekao da je stoka, da treba da se iseli itd. A što se tiče iseljavanja, vi bi sve Srbe davno iselili, al' samo da ste mogli. A najveći je vic "odbrana BIH" ili "odbrana od agresije". Prvo što "BIH" postoji samo na papiru, a drugo ne znam šta je Armija BIH ikada odbranila ili je mogla da odbrani. Svi znamo da je Armija BIH šaka jada koja se samo slikala pred kamerama i foto-aparatima sa puškama.
Morate ljudi da shvatite da je sve što vi radite samo lajanje na mjesec i da tu vašu priču niko ne šljivi osim mene što sam se malo zanio iz dosade. I što je najvažnije, možete samo da pričate do mile volje....
A što se tiče Babinog sina, čujem da u Opštini Novo Sarajevo svi zainteresovani mogu da dođu srijedom od 12 do 14 sati da mu ližu *upe i guraju jezik u *mar. On je to odlučio zbog velikog interesovanja, i da zaradi malo para.
Armija BiH je postojala kao i sto postoji sada BiH! I vi to dobro znate, jer da nije bilo stranaca, i deytona ti bi danas se ponosio svojom novom supom negdje kod granice sa bugarskom! Ja nesto nigdje ne vidim na nekim takmicenjima, svjetskim, ili slicnim dogadjajima da se vijori zastava "RS" ili da svira njena himna, koliko znam svi se pod zastavom BiH i slusate himnu BiH! Jel' tako?!
Kakav ti je pasos?
A sto se tice tog lajanja na mjesec, pa to vi najbolje radite, od '95 pa na ovamo ste ostali bez vojske, ostajete polako bez policije, bez pola funkcija na entitetskom nivou, lagano se RS raspada, a vi i dalje lajete da nedate srpsku nikome, a sve vam se polako gasi, nestaje....
i nemoj mi pricati da nisi nikada izasao u Sarajevo, prvo malo trolom, pa onda na tramvaj, da se malo i tome nacudite, onda opet u svoje CC da vidite bijedu u koju ste SAMI SEBE DOVELI.
A mogli smo svi biti evropa..........
P.S.
Jesi li to ti isao kod Bakira pa znas kada je "otvoren" za stranke?