Kupovina (Ne mogu odoliti.....)
Moderator: anex
- anais_nin
eh gdje cu to zaboravitidanas wrote: 5) luksuzna posteljina i peskiri![]()
uh zaboravila sam i
salovi, salovi, salovi...tanki, debeli, svileni, pleteni, zimski, ukrasni, svih boja i dezena....samo nek je dugooooooooooooooooooooooo, lijepog materijala i lijepe boje
- anais_nin
eh bas sam neki dan vidjela na Novoj TV ono TV prodaja, prodaju one slim ormare za cipele jooooooooooooooooooj meni ono treba...zna li iko ima li toga kupiti kod nas...onaj crni je savrsenstvo...samo 13cm heheehhe vidi me ko reklama...ali ne zauzima puno prostora a puno cipela moze stati u njega....zlata wrote:A dje meces sve te cisme i cipele? Nakon 100 pari...u mene "neja vise mista"! Sad ih guram u budzake...pa ih nakon god'nu dana "otkrijem"!
Knjige su mi isti belaj. Bas sad moram nabav'ti jos stalaza! Ne znam se otaras'ti knjiga, cipela!
- anais_nin
hahahaha meni ne tjeba niko s kajticama, meni tjeba jedan kjsan da nosa sve te kesice dok ja balahamzlata wrote:Moja kajtica. Moje pajice. Nekad kes...nekad kajtica! Ja zajadim....ja potjosim! Pa i pjevise!manijak1 wrote:Cujice ..........pri kupovini cije paje tjosite ili cije kajtice![]()
jimitate pjeko dozvojenog ?
![]()
.
Al'tijeba mi neki sa jos kajtica...pa da i njegove potijosim! Samo....to je za*eban pazar!
Lakse je 'vako!
-
novalic
nesto me utjesi ovo citanje.. sta se kupuje, koliko.. i sve to.. jer se ono moje musko sturi govoreci mi da nisam normalna, da mi ne trebaju zalihe krevetnine, svih vrsta, peskira, svih vrsta, sudja, svih vrsta, hrane, svih vrsta, obuce, svih vrsta, sapuna, svih vrsta, sampona, kremica.. svega, svih vrsta...
sada mi je drago da znam da sa posve normalna...
samo ja malo redovnije.. saljem.. nije badava da me negdje jos zovu humanitarna pomoc...
pravim sebi mjesta po ormarima.. pa sve ponovo.. al' sam se opasno smirila.. ovo zadnje vrijeme.. jednostavno, vise ne idem u grad... kada su prodavnice otvorene..
sada mi je drago da znam da sa posve normalna...
samo ja malo redovnije.. saljem.. nije badava da me negdje jos zovu humanitarna pomoc...
pravim sebi mjesta po ormarima.. pa sve ponovo.. al' sam se opasno smirila.. ovo zadnje vrijeme.. jednostavno, vise ne idem u grad... kada su prodavnice otvorene..
-
amnesiac
PLOCE, onda...
...gramofoni, mikseri, audio-karte, sintisajzeri, plugins, audio editori, muzicki software...sequenzeri, upgrades, sidegrades, crossgrades, midi-interfaces, arranger-moduli, zvucnici, mali, veliki, studijski monitori, monitor-mikseri, multiefekt-procesori, kablovi, adapteri...zatim se bavim recikliranjem, stare racunarske dijelove (motherboards, karte) malterisem na zidove i plafon, jos malo pa ce mi soba liciti na borgovski brod...
...skup hobi, zato mi je jakna stara 11 godina (najozbiljnije), patike imam samo jedne, kad kupim nosim dok se ne raspadnu, onda nove, a hranim se u jednoj radnickoj menzi (preko veze
)...ne mari, zivim za ovo...

...gramofoni, mikseri, audio-karte, sintisajzeri, plugins, audio editori, muzicki software...sequenzeri, upgrades, sidegrades, crossgrades, midi-interfaces, arranger-moduli, zvucnici, mali, veliki, studijski monitori, monitor-mikseri, multiefekt-procesori, kablovi, adapteri...zatim se bavim recikliranjem, stare racunarske dijelove (motherboards, karte) malterisem na zidove i plafon, jos malo pa ce mi soba liciti na borgovski brod...
...skup hobi, zato mi je jakna stara 11 godina (najozbiljnije), patike imam samo jedne, kad kupim nosim dok se ne raspadnu, onda nove, a hranim se u jednoj radnickoj menzi (preko veze