Trazim mace
Moderator: anex
-
silentbob
elitnom,elitnom, ne meni_galaksija wrote:Ko ce tebi ba ponudit vise,TI i jesi za palacinka to ti je maximu sto bi ti neko ponudiosilentbob wrote:OK Lace otvara ponude = palacinke (gdje) , idemo PALACINKE PUT, da li neko(a) nudi vise
-
_galaksija
Ti da znas kakve smo mi,ti bi reko meni,meni,ne elitnom 
-
silentbob
ljubim ruke mlada damoLace wrote:zasto ga podcjenjujes...i otkud znas da mu neko ne bi ponudio vise_galaksija wrote:Ko ce tebi ba ponudit vise,TI i jesi za palacinka to ti je maximu sto bi ti neko ponudiosilentbob wrote:OK Lace otvara ponude = palacinke (gdje) , idemo PALACINKE PUT, da li neko(a) nudi vise
- Bumbar
silentbob wrote:Hannibal LectorBumbar wrote:tako je tigris...nedje klimatigris wrote:ne drazi nas vise ,ajde fino reci u cemu je caka![]()
ovo sve je prosto nemoguce![]()
cuj crn a zelene oci, glumi povremeno,finjak, ma dajte cure![]()
Btw.idem i ja na to okupljanje...ja cu da vodim zapisnik
-
silentbob
ma vidis da nece javno sad ce one na PP sa elitnimBumbar wrote:silentbob wrote:Hannibal LectorBumbar wrote: tako je tigris...nedje klima![]()
nikad se ne zna...taman da sad napravimo teoriju dok je na sastanku.
Btw.idem i ja na to okupljanje...ja cu da vodim zapisnikkoja ponudi vise
-
_galaksija
Yapisnik ce voditi samo ona koja bude ucestvovala na konkursu,jer smo dovoljno pismene da ga same vodimo,prema tome bubamaro ako hoces da ucestvujes u izboru bujrum,a ako ne.....zao nam je dobili ste odbijenicu 
-
silentbob
_galaksija wrote:Yapisnik ce voditi samo ona koja bude ucestvovala na konkursu,jer smo dovoljno pismene da ga same vodimo,prema tome bubamaro ako hoces da ucestvujes u izboru bujrum,a ako ne.....zao nam je dobili ste odbijenicu
uuuuuuuuuu,sto je neko jutros lose volje
- Bumbar
pa valjda cete biti zauzete da vodite zapisnik_galaksija wrote:Yapisnik ce voditi samo ona koja bude ucestvovala na konkursu,jer smo dovoljno pismene da ga same vodimo,prema tome bubamaro ako hoces da ucestvujes u izboru bujrum,a ako ne.....zao nam je dobili ste odbijenicu
Onda cete da nas izvjestite preko foruma
- krava
ne znam sta se bunite,
elitni je lijepo rekao sta hoce, a sve one koje imaju te kvalitete ili zele...neke se jave i provjere...vjerovatno covjek ima dobre razloge zasto pokusava curu naci putem interneta....a vjerujem da su neki od vas na taj nacin i nasli curu/momka..
nego...
elitni, imas li neke mane?

elitni je lijepo rekao sta hoce, a sve one koje imaju te kvalitete ili zele...neke se jave i provjere...vjerovatno covjek ima dobre razloge zasto pokusava curu naci putem interneta....a vjerujem da su neki od vas na taj nacin i nasli curu/momka..
nego...
elitni, imas li neke mane?
-
silentbob
http://bobix.bo.funpic.org/sax-chat/
evo ljudi prijedloga za mjesto aukcije, nije los chat, pa bujrum, bumbar nemoj bjezat nisu one opasne
evo ljudi prijedloga za mjesto aukcije, nije los chat, pa bujrum, bumbar nemoj bjezat nisu one opasne
-
Elitni vojnik
Vratio sam se...sastanak je bio uspjesan.
Dakle imam odgovoriti na neka pitanja
Horoskop: Lav
Susret sa 3-4 u isto vrijeme: zasto da ne, ako se vec toliko brinete za bijelo roblje mada nisam ni mislio predloziti susret u nekom zabacenom mjestu. Ako to vama odgovara it is fine with me.
Kritika sto sam napisao mace: Naslov je inspirisan jednim topicom gdje jedan forumas trazi pravog macica za usvojiti. A mace je sa akcentom na e...znaci nije mnozina mace nego jednina
Imam li mane: Mozda ambicioznost koja mi ostavlja manje vremena za provod sa dragom osobom. Ali uvijek sam bio pobornik kvaliteta umjesto kvantiteta
Dakle imam odgovoriti na neka pitanja
Horoskop: Lav
Susret sa 3-4 u isto vrijeme: zasto da ne, ako se vec toliko brinete za bijelo roblje mada nisam ni mislio predloziti susret u nekom zabacenom mjestu. Ako to vama odgovara it is fine with me.
Kritika sto sam napisao mace: Naslov je inspirisan jednim topicom gdje jedan forumas trazi pravog macica za usvojiti. A mace je sa akcentom na e...znaci nije mnozina mace nego jednina
Imam li mane: Mozda ambicioznost koja mi ostavlja manje vremena za provod sa dragom osobom. Ali uvijek sam bio pobornik kvaliteta umjesto kvantiteta
-
_galaksija
I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramo
sta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje
-
Elitni vojnik
Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio_galaksija wrote:I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramosta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje