anais_nin wrote:ma lako je uci...zeznuto izacisilentbob wrote:A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha...![]()
ali poslije ti svejedno
mislim kad jednom udjes
![]()
my girl
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma WC iz raja izasaosilentbob wrote:anais_nin wrote:ma lako je uci...zeznuto izacisilentbob wrote:A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha...![]()
ali poslije ti svejedno
mislim kad jednom udjes
![]()
my girl![]()
![]()
najgore (najbolje)anais_nin wrote:ma lako je uci...zeznuto izacisilentbob wrote:A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha...![]()
ali poslije ti svejedno
mislim kad jednom udjes
![]()
barem se imas cime zabavljat do sletanjasilentbob wrote:najgore (najbolje)anais_nin wrote:ma lako je uci...zeznuto izacisilentbob wrote:A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha...![]()
ali poslije ti svejedno
mislim kad jednom udjes
![]()
je sto ti bude dobro pa ti mrsko bude izaci (kad udjes)
jos onaj osjecaj kad slijeces, sve ti se digne "do brade"anais_nin wrote:barem se imas cime zabavljat do sletanjasilentbob wrote:najgore (najbolje)anais_nin wrote: ma lako je uci...zeznuto izaci![]()
ali poslije ti svejedno
mislim kad jednom udjes
![]()
je sto ti bude dobro pa ti mrsko bude izaci (kad udjes)
![]()

hmmmmm nisam nikad probala njihove kobasicetigris wrote:a sluze i strava kobasice i crno pivoanais_nin wrote:opaaaaaaaaaaaaaaaaa mala, je l nam to pokusavas nesto recitigris wrote: jel ko probao u HS pivnici??iduci vikend idemo u pivnicu
pravo dobre,sve se cijedi..anais_nin wrote:hmmmmm nisam nikad probala njihove kobasicetigris wrote:a sluze i strava kobasice i crno pivoanais_nin wrote: opaaaaaaaaaaaaaaaaa mala, je l nam to pokusavas nesto reciiduci vikend idemo u pivnicu
![]()
![]()