Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako ti smatras da je neko iz SBIH jer smatra da je Haris OK covjek, onda si pravi demokrata. A to bi znacilo da smo svi u SDA jer nam je predsjednik do skora bijo iz SDA (A.I)!!
Pa ti si prvi počeo davati stranačke epitete ljudima na forumu!Nisam ja
I da, sasvim je moguće da je Haris OK čovjek, no ovdje ne pričamo o tome, zar ne?
Zanimljivo je da na zadnju emisiju javne tajne nema reakcija a ova je po mom mišljenju bila daleko bolja od one sa silajdžćem i lagumdžijom. Čudno je to kako naši ljudi vole krv političara, a ne dobre istraživačke priče. Meni je sinoć ono o fudbalu bilo odlično. I turbo-folk. Pravo sam se ismijao.
Pa jeste, u pravu si gap...bez krvi (ili bar "mora" pljuvacke koja curi s uglova usana) nista nije IN.....
Suvise je nas "sluh" ostecen da bi culi sta ima da kaze jedan intelektualac poput Ivankovica.
A turbo folk......ma ono mi je super.....novinarka postala "estradni umjetnik"......da se zena malo razonodi....."mala moja bosonoga, kako ti je bez onoga...."......eeee Bosno, Bosno ....
Kaže Amir da konačno svi Bosanci i Hercegovci žele isto ... piramide. Stvarno je zanimljivo da i Banjaluka i Mostar i Medjugorje i Tuzla i Čitluk žele jedno. Dobro osmišljeno...
Mate djakovic me neobicno prijatno iznenadio sa komentarom da se kao Hrvat jezi na pricu kako su Hrvati ugrozeni jer je u Bosni i Hercegovini danas ugrozen COVJEK od istih ovih koji su dijelili BiH.
Kakva crna "bijela alkaida"? Dobro je rekao ovaj profesor u vecerasnjoj Javnoj tajni: ta priča treba Amerikancima da ostanu u srcu Evrope jer pobogu bosanski muslimani su potencijalni teroristi. sacuvaj me boze americke borbe protiv terorizma.
lakisu wrote:ja sam veceras gledala javnu tajnu. Mislim da je ovo bila treca emisija po redu. Sve mi je super. Cini mi se da se ovdje radi o pravim profesionalcima i ljudima koji znaju sta hoce. Nesto sasvim novo u moru neprofesionalnih i huskackih politickih magazina. Svaka prica je postena, objektivna a usto zanimljiva. Samo naprijed momci i djevojke. naziv magazina mi je pravo cool. Voditelj je skroz dobar, a usput sexy.
Ovo kao da Suzana Stambol priča iz tvojih usta Povedi ga kući ako misliš da je cool.
mawerick wrote:a, kakve tek GUZOVE Amir ima! vece od Tome Djurica i Adnana Rondica zajedno SUPER LOOK smijesno do bola! papak iz Srebrenice, koji se stidi mjesta rodenja!
lakisu wrote:Moj grozny. Mogu zamisliti koliko si ti fakat grozny pa si ljubomoran na Amira. Ja mislim da si ti jedini koji misli to o njemu. Osim što super izgleda, što je gospodin, pametan je brate. Razgovor s Pedijem je svojoj mojoj raji bio super. Konačno da mu se neko u brk usprotivi.
On, Duška, ona Suzana isl. fakat postavljaju standarde. Gledaj stvari s ljepše strane.
E jebali te standradi koje postavljaju njih troje. Svo troje ne vrijede pola novinara Baš bih voljela da mi malo elaboriraš te kvazi standarde
lakisu wrote:Ti si bolan jado čim onakvog čovjeka i novinara kakakv je Amir možeš zvati tako bijedno i sramotno "capi". To govori o tebi a ne o njemu.
Šta je trebao biti kao SDP-ovac bakir pa se dodvoravati Lagumdžiji, a blatiti sve ostale. amir je profesionalac i kao neko ko radi na javnom servisu mora biti samo takav. To su sinoć svi vidjeli. Nije stao ni na jednu stranu. I Zlatka i Harisa je držao na istoj razdaljini.
Nego ovdje ljudi nisu naučili da novinari biti neovisni, nego vole kad se oni svrstaju. "Mali Amir" je legenda i sinoć je održao lekciju svim kvazinovinarima. Usto, uspio je dovesti zlatka i harisa nakon 10 godina face to face. Budi čovjek pa priznaj kvalitete a nemoj samo blatiti.
Sta ti znas o novinarstvu. Kao da si isao na kurs kod Duske Jurisic ili Suzane Stambol. Pa sjecas se kada su njima dvjema Lagumdzija i Terzic preporucili da uzmu pola sata emisije i da se malo pripreme, pa da nastave razgovarati o temi emisije.
lakisu wrote:Moj grozny. Mogu zamisliti koliko si ti fakat grozny pa si ljubomoran na Amira. Ja mislim da si ti jedini koji misli to o njemu. Osim što super izgleda, što je gospodin, pametan je brate. Razgovor s Pedijem je svojoj mojoj raji bio super. Konačno da mu se neko u brk usprotivi.
On, Duška, ona Suzana isl. fakat postavljaju standarde. Gledaj stvari s ljepše strane.
O cemu ti pricas. Kao da iz tebe progovaraju njih troje. Sta ti znas o standardim u novinarstvu. Boze ,svakavi ljudi sebi daju za pravo da ovo troje kvazinovinara nazivaju profesionalcima
Da mi je samo znati s kim se ti svadjaš. Koji papak, majko moja mila. Vidis li bolan da niko ne odgovara na tvoje nebulozne citate i da te ljudi ignoriraju.
Predji na drugu temu. Sta si se uhvatio Amira??? Nemas drugog posla...ili to radis po narudzbi?!