Javna tajna

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Ahmmed

Post by Ahmmed »

Al-aqsa wrote:JA iz SBIH :lol: :lol:

Ako ti smatras da je neko iz SBIH jer smatra da je Haris OK covjek, onda si pravi demokrata. A to bi znacilo da smo svi u SDA jer nam je predsjednik do skora bijo iz SDA (A.I)!! :zzzz:

Pa ti si prvi počeo davati stranačke epitete ljudima na forumu!Nisam ja :D

I da, sasvim je moguće da je Haris OK čovjek, no ovdje ne pričamo o tome, zar ne?
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

OK jarane, mir mir!!
kekec

Post by kekec »

Al-aqsa, ne zamjeri, ali (iako ne uobicavam kritikovati), potrudi se
da popravis pisanje odredjenih rijeci ( biJo, napiJo, ubaciJo ).
Smeta, brate. :)
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

:lol: U redu jarane, ma da ti iskreno kazem, imam problema sa time. Nemogu da razlikujem gdje ide a gdje neide J,I. Cudno :lol:

A moj zet inace nemoze da razlikuje tvrdo dz i dj ... :-?
kekec

Post by kekec »

Pisi onda na njemackom. :D
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Hvala svima na predavanju :)
Covjek uci dok je ziv...mada se ovo nauci jos u prvom osnovne, ...ali eto :-)
gap

Post by gap »

Zanimljivo je da na zadnju emisiju javne tajne nema reakcija a ova je po mom mišljenju bila daleko bolja od one sa silajdžćem i lagumdžijom. Čudno je to kako naši ljudi vole krv političara, a ne dobre istraživačke priče. Meni je sinoć ono o fudbalu bilo odlično. I turbo-folk. Pravo sam se ismijao. :lol: :lol:
broj1

Post by broj1 »

Pa jeste, u pravu si gap...bez krvi (ili bar "mora" pljuvacke koja curi s uglova usana) nista nije IN.....

Suvise je nas "sluh" ostecen da bi culi sta ima da kaze jedan intelektualac poput Ivankovica.

A turbo folk......ma ono mi je super.....novinarka postala "estradni umjetnik"......da se zena malo razonodi....."mala moja bosonoga, kako ti je bez onoga...."......eeee Bosno, Bosno ....
lakisu

Post by lakisu »

vidjeh onu dvojicu naših bajnih visokih predstavnika kako pričaju o Terziću i Tihiću. Kao seoske lole. :lol: A i onaj Terzić je stvarno dilajla.
gap

Post by gap »

Kaže Amir da konačno svi Bosanci i Hercegovci žele isto ... piramide. Stvarno je zanimljivo da i Banjaluka i Mostar i Medjugorje i Tuzla i Čitluk žele jedno. Dobro osmišljeno...
vote

Post by vote »

Ko moze neka gleda veceras Javnu tajnu. Bice doobra debata o ustavu.
senada

Post by senada »

Mate djakovic me neobicno prijatno iznenadio sa komentarom da se kao Hrvat jezi na pricu kako su Hrvati ugrozeni jer je u Bosni i Hercegovini danas ugrozen COVJEK od istih ovih koji su dijelili BiH.
lakisu

Post by lakisu »

Meni bi ona javna tajna sinoc bila dosta bolja da je Amir vodio. Sta se to desilo s njim??? Gdje je??? Je li OK??? Zna li iko???
archbishop

Post by archbishop »

vote wrote:Ko moze neka gleda veceras Javnu tajnu. Bice doobra debata o ustavu.
jel bila? Tokicu svaka cast!
gap

Post by gap »

Kakva crna "bijela alkaida"? Dobro je rekao ovaj profesor u vecerasnjoj Javnoj tajni: ta priča treba Amerikancima da ostanu u srcu Evrope jer pobogu bosanski muslimani su potencijalni teroristi. sacuvaj me boze americke borbe protiv terorizma. :lol:
bug

Post by bug »

vote wrote:Ko moze neka gleda veceras Javnu tajnu. Bice doobra debata o ustavu.
ekskluzivna :D najava? :D
aardvark

#92 Re: javna tajna

Post by aardvark »

lakisu wrote:ja sam veceras gledala javnu tajnu. Mislim da je ovo bila treca emisija po redu. Sve mi je super. :-D Cini mi se da se ovdje radi o pravim profesionalcima i ljudima koji znaju sta hoce. Nesto sasvim novo u moru neprofesionalnih i huskackih politickih magazina. Svaka prica je postena, objektivna a usto zanimljiva. Samo naprijed momci i djevojke. naziv magazina mi je pravo cool. Voditelj je skroz dobar, a usput sexy. :-)
Ovo kao da Suzana Stambol priča iz tvojih usta :x Povedi ga kući ako misliš da je cool.
aardvark

Post by aardvark »

mawerick wrote:a, kakve tek GUZOVE Amir ima! vece od Tome Djurica i Adnana Rondica zajedno :lol: SUPER LOOK :lol: smijesno do bola! papak iz Srebrenice, koji se stidi mjesta rodenja!

lakisu wrote:Moj grozny. Mogu zamisliti koliko si ti fakat grozny pa si ljubomoran na Amira. Ja mislim da si ti jedini koji misli to o njemu. Osim što super izgleda, što je gospodin, pametan je brate. Razgovor s Pedijem je svojoj mojoj raji bio super. Konačno da mu se neko u brk usprotivi.
On, Duška, ona Suzana isl. fakat postavljaju standarde. Gledaj stvari s ljepše strane. :-)
E jebali te standradi koje postavljaju njih troje. Svo troje ne vrijede pola novinara :lol: :lol: :lol: Baš bih voljela da mi malo elaboriraš te kvazi standarde :-)
aardvark

Post by aardvark »

lakisu wrote:Ti si bolan jado čim onakvog čovjeka i novinara kakakv je Amir možeš zvati tako bijedno i sramotno "capi". :roll: To govori o tebi a ne o njemu.
Šta je trebao biti kao SDP-ovac bakir pa se dodvoravati Lagumdžiji, a blatiti sve ostale. :x amir je profesionalac i kao neko ko radi na javnom servisu mora biti samo takav. To su sinoć svi vidjeli. Nije stao ni na jednu stranu. I Zlatka i Harisa je držao na istoj razdaljini.
Nego ovdje ljudi nisu naučili da novinari biti neovisni, nego vole kad se oni svrstaju. "Mali Amir" je legenda i sinoć je održao lekciju svim kvazinovinarima. Usto, uspio je dovesti zlatka i harisa nakon 10 godina face to face. Budi čovjek pa priznaj kvalitete a nemoj samo blatiti.
Sta ti znas o novinarstvu. :? Kao da si isao na kurs kod Duske Jurisic ili Suzane Stambol. Pa sjecas se kada su njima dvjema Lagumdzija i Terzic preporucili da uzmu pola sata emisije i da se malo pripreme, pa da nastave razgovarati o temi emisije.
aardvark

Post by aardvark »

lakisu wrote:Moj grozny. Mogu zamisliti koliko si ti fakat grozny pa si ljubomoran na Amira. Ja mislim da si ti jedini koji misli to o njemu. Osim što super izgleda, što je gospodin, pametan je brate. Razgovor s Pedijem je svojoj mojoj raji bio super. Konačno da mu se neko u brk usprotivi.
On, Duška, ona Suzana isl. fakat postavljaju standarde. Gledaj stvari s ljepše strane. :-)
O cemu ti pricas. Kao da iz tebe progovaraju njih troje. Sta ti znas o standardim u novinarstvu. Boze ,svakavi ljudi sebi daju za pravo da ovo troje kvazinovinara nazivaju profesionalcima :?
lakisu

Post by lakisu »

Da mi je samo znati s kim se ti svadjaš. Koji papak, majko moja mila. Vidis li bolan da niko ne odgovara na tvoje nebulozne citate i da te ljudi ignoriraju. :lol: :lol: :lol:
Predji na drugu temu. Sta si se uhvatio Amira??? Nemas drugog posla...ili to radis po narudzbi?! :x
lakisu

Post by lakisu »

Amir, Duška, Suzana. boljeg trilinga u BH novinarstvu nema. Uraaaa za BHT. :razz: :razz: :razz:
vote

Post by vote »

Ma ko diro ko ruzio aardvark? :roll: Fakat ti nije dobro
Mozemo li ti kako pomoci? :D
ice warrior

Post by ice warrior »

Veze vi nemate. Kakvi salonski novinari ba! Najbolja je ona cura sto radi one frajerske teme, oruzje, AL Qaida.... To je novinarstvo!
ice warrior

Post by ice warrior »

hmmmm
Post Reply