Pocinju pregovori EU sa Turskom, ali i Hrvatskom!
-
Tomo82
Ostetu?
Ok, prvo nam platite smjestaj za izbjeglice (kojih ima dan danas, nisu masovno odlazili 93')
Onda vi nama platite ostetu jer se sa vaseg teritorija granatirala Hrvatska (Slavonski Brod npr. ne zanima me sto su to bili srbi, oni su gradjani BiH)
Onda nam jos platite vojnu pomoc iz 1995 (to je ono kad je Alija dosao molit Franju da im HV pomogne u Split)
Jel moze?
Ok, prvo nam platite smjestaj za izbjeglice (kojih ima dan danas, nisu masovno odlazili 93')
Onda vi nama platite ostetu jer se sa vaseg teritorija granatirala Hrvatska (Slavonski Brod npr. ne zanima me sto su to bili srbi, oni su gradjani BiH)
Onda nam jos platite vojnu pomoc iz 1995 (to je ono kad je Alija dosao molit Franju da im HV pomogne u Split)
Jel moze?
- manijak1
Ja mislim da ste vas dvojica neupućeni
kao prvo niko nikoga tu nije molio kao drugo vi biste Bljesak i Oluju izveli u curku da nije potpisan Vašingtonski sporazum a i Srednja Bosna kao i područja okolo Mostara i malo šire .....
Dakle , ne provaljujte se , djeco
A za 91-u stoji ........tu je trebalo biti analitičan i temeljan kao što je bio Stipe Mesić .......već poslije Borova .
A za 91-u stoji ........tu je trebalo biti analitičan i temeljan kao što je bio Stipe Mesić .......već poslije Borova .
- manijak1
Boli meTomo82 wrote:Ma ja sam samo provokator...![]()
Naravno da su Hrvatska i BiH dvije prijateljske zemlje.
Šta je kazao ?
-
almassy
Ne drzi nas u neizvjesnosti! Sta je to pucanstvu priopcio prime minister Sanader?manijak1 wrote:Boli meTomo82 wrote:Ma ja sam samo provokator...![]()
Naravno da su Hrvatska i BiH dvije prijateljske zemlje.Johnston jesi li ili nisi .........nego posluša li jučer svoga Premijera ?
![]()
![]()
Šta je kazao ?![]()
- manijak1
-
Babalui
U akciji "Bljesak" je HV-u od izuzetno velike pomoci bila Armija BiH.manijak1 wrote:Ja mislim da ste vas dvojica neupućenikao prvo niko nikoga tu nije molio kao drugo vi biste Bljesak i Oluju izveli u curku da nije potpisan Vašingtonski sporazum a i Srednja Bosna kao i područja okolo Mostara i malo šire .....
- manijak1
- manijak1
Poguraće nas ..........
a može li sada šerbe
.
Pa rekao je između ostaloga .......da je BiH BiH
i da će tako i ostati pa ti vidi
koju je frontu otvorio sa tom na oko bezazlenom izjavom.
.
Helem .........jel' ti još do piva ?????

Pa rekao je između ostaloga .......da je BiH BiH
Helem .........jel' ti još do piva ?????
-
almassy
Jes bola, mogu i dva!manijak1 wrote:Poguraće nas ..........![]()
a može li sada šerbe
![]()
.
Pa rekao je između ostaloga .......da je BiH BiHi da će tako i ostati pa ti vidi
koju je frontu otvorio sa tom na oko bezazlenom izjavom.
![]()
.
Helem .........jel' ti još do piva ?????![]()
-
Sarafcina
Tomo82 wrote:Mislis sta je rekao u Dnevniku plus?
Neznam, nisam slusao.
Meni je Sanader OK, ministri su u qurcu tj. nesposobni.
A briga o BiH hrvatima je ustavna obveza svake Vlade, pa i ove.
Evo nam Sanader prije par tjedana otvorio radove na koridoru 5C
Bi bilo veselo da i Srbija sebi dadne ulogu da ponovo ustavno vodi brigu u Srbima u Hrvatskoj
Jesi li domoljubno gazio bespuca neovisnosti Tomo
I imas li zelju
-
Sarafcina
Edna21 wrote:Ulazak Turske u EU znaci nova turska osvajanja..zamislite ba sultan Fatih,najveci neprijatelj Evropi koji je bio dosao cak do Beca,jeli zelite reprizu ?
Osmanlije ili Turci?
A kako su se tek nijemci francuzi marisali
Ili Englezi i Francuzi
A tek Nijemci i Englezi
Turci mi tu dodju ko faktor stabilnosti
-
Sarafcina
Edna21 wrote:Ulazak Turske u EU znaci nova turska osvajanja..zamislite ba sultan Fatih,najveci neprijatelj Evropi koji je bio dosao cak do Beca,jeli zelite reprizu ?
Osmanlije ili Turci?
A kako su se tek nijemci francuzi marisali
Ili Englezi i Francuzi
A tek Nijemci i Englezi
Turci mi tu dodju ko faktor stabilnosti
-
Panasonic
Ne mozes ih rastjerati, u tome je problem.džetro wrote:Ja sam za ulazak Turske u Europu, šta fali...Turska je odavno u UEFI, pjevaju na pjesmi EUROVIZIJE...od Ataturka na ovamo Turska je jedna zemlja željna napretka i kulturnog razvitka. Bolje Turska u EU, nego da je sjebu tamo neki islamski revolucionarni fanatici za deset godina.Edna21 wrote:Turska ne pripada Evropi i protiv sam njihovog ulaska
Mislim da je i Hrvatskoj već odavno mjesto u EU, ta šta su bolje Bugarska ili Rumunija?
Ja se nadam da ćemo se i mi dozvati pameti, rastjerat ovu bagru nacionalističku i seljačku, pa lagano ispuniti te uvjete i pridružit se. I nama je mjesto u EU.
Valjda je došlo vrijeme da papci uđu u mišje rupe, dosta je više njihove vladavine.
- manijak1
Namazana Grkinja ?
-
Panasonic
Molim te.Edna21 wrote:Ulazak Turske u EU znaci nova turska osvajanja..zamislite ba sultan Fatih,najveci neprijatelj Evropi koji je bio dosao cak do Beca,jeli zelite reprizu ?
Kako razmisljas tako povrsno? Pa ovako ni osnovci ne razmisljaju. Je li ovo 21 znaci da ti je 21 god.? Sigurno je stamparska greska.
-
Tomo82
"Bi bilo veselo da i Srbija sebi dadne ulogu da ponovo ustavno vodi brigu u Srbima u Hrvatskoj Very Happy.
Jesi li domoljubno gazio bespuca neovisnosti Tomo Very Happy
I imas li zelju Wink"
Srbi u Hrvatskoj nisu konstitutivni narod nego manjina. Za srbiju ne znam, al znam da se npr. Mađari brinu za svoje sunarodnjake u Hrvatskoj, npr. daju im novac za kulturalne projekte, salju im knjige i sl.
Na taj nacin je ustavna obveza RH da pomaze Hrvate u BiH, npr. sufinancirati izgradnju skola, sveucilista i sl.
Kad BiH ekonomski ojaca potpomagati ce i Bosnjake u Hrvatskoj (neznam, mozda ih vec pomaze)
Gazio bespuca neovisnosti nisam, vidis mi u nicku koje sam godiste.
Jesi li domoljubno gazio bespuca neovisnosti Tomo Very Happy
I imas li zelju Wink"
Srbi u Hrvatskoj nisu konstitutivni narod nego manjina. Za srbiju ne znam, al znam da se npr. Mađari brinu za svoje sunarodnjake u Hrvatskoj, npr. daju im novac za kulturalne projekte, salju im knjige i sl.
Na taj nacin je ustavna obveza RH da pomaze Hrvate u BiH, npr. sufinancirati izgradnju skola, sveucilista i sl.
Kad BiH ekonomski ojaca potpomagati ce i Bosnjake u Hrvatskoj (neznam, mozda ih vec pomaze)
Gazio bespuca neovisnosti nisam, vidis mi u nicku koje sam godiste.
-
mojsije
Da ti ovdje ne lažeš malo , Hoćeš da ti navodim imena hotela gdje su bile izbjeglice do kraja rata a ne 1993 . Živim u blizini tih Hotela.mr__bosnjak wrote:Znaci mi vas napadamo a vi b i svi Bosnjaci su 1993 pobjegli iz Hrvatske.
Haj cao
Nitko nije umrlo od laži pa ni ti.