Intimne "frizure"...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sierra1712
slazem se nemora biti totalno obrijana,...i izbrijana je bas sexy pogotovo za oral...ja licno volim da je GLATKA....dlake ne volim ni vidjeti a kamoli diraticar-x wrote:tu je i ciza i trokutic skroz mega cool..anais_nin wrote:car-x wrote: razumijem napaljene tinejdzere koji se loze na scenu iz americke pite kad cehinja uzme njegovu ruku i veli "this is called shaved" ili tako nesto, ali maca bez dlaka je nekako pravo ruzna.. jednostavno celava..
a za oralni?
ma samo da nema dlacica duzih od 5mm.. oblik je totalno nebitan..
-
silentbob
svaka castsierra1712 wrote:slazem se nemora biti totalno obrijana,...i izbrijana je bas sexy pogotovo za oral...ja licno volim da je GLATKA....dlake ne volim ni vidjeti a kamoli diraticar-x wrote:tu je i ciza i trokutic skroz mega cool..anais_nin wrote:
a za oralni?
ma samo da nema dlacica duzih od 5mm.. oblik je totalno nebitan..dakle po mom misljenju DLAKAVA je RUZNA ..a o higijeni je suvisno pricati...
-
sierra1712
te tete trebaju na sisanje OBAVEZNO!!! na nulusilentbob wrote:sta mislite o onim tetama na plazi kojima sumica viri na sve strane ispod kupacih gacica, kupace im dodju ko` marama na Hendrixovoj glavi
![]()
![]()
-
TheGame
zaboravio si jedan vitalan dio koji se nalazi izmedju anusa i vagine kojem se mora posvetiti bar minutu.silentbob wrote:onda se opet vracamo na liskanje "zvoncica" a pri tom prstom ulazimo u unturasnjost i radimo to sinhronizovano dok partnera ne dovedemo do vrhunca
a naravno ne smijemo zaboravit na sami anus....
ako joj nije neugodno...
meni nije
- manijak1
-
G_spot
divno krasno... svi vole brazilian svi vole crtu... dlaka viška jao bljak... a sigurna sam... oprostili bi (barem većina vas) svojoj ljepšoj polovini svaku dlaku viška (ukoliko baš nije nadmašila peručicu jel?) ako je u pitanju ljubav.... i rekli bi: nije bitno draga nemoj se patiti ako te boli (jel te puno boli?) jer kada je u pitanju ljubav... to nije važno... ili se varam...
- anais_nin
silentbob wrote:sta mislite o onim tetama na plazi kojima sumica viri na sve strane ispod kupacih gacica, kupace im dodju ko` marama na Hendrixovoj glavi
![]()
![]()
iduci put kad podjes na platu poneses vizitke kakvog dobrog kozmetickog salona i pocnes im dijeliti