Princu ustaj vise!
Na koji mail si slao? Nije jos nista doslo.Dirty Harry wrote:Evo saljem slike adminu, sad je do njega kad ce to biti postavljeno ... ali valjda brzo. Ako neko izrazi zelju da ima neku sliku u punoj velicini i kvaliteti (1024x768) nek se javi mailom ali nemojte puno jer onda je to previse za slati.
A vala i jesmo slicni, lako nas je pobrkatiivi wrote:... evo jedna izvala (moja naravno) ... ja sam nedavno gledala neke slike na kojima je bio i Zox al sam ja kontala da je to manijak ... ne znam zasto ... i jucer cijela euforija ceka se manijak ... i mi svi naravno cekamo manijaka ... kad napokon nakon ko zna koliko vremena dolazi i manijak, izlazi tip iz auta ni nalik na onog sto ga se ja sjecam sa slika i koga ocekujem da ce se pojaviti, svi govore to je minijak a meni nista nije jasno ... kad sreca lace je bila tu kaze ona meni ... to ti je manijak a ja pitam pa ko je onda onaj sa slika ... naravno smije se lace i kaze eeeee pa to ti je vidis Zox ...
(mogu misliti kako je tek onima koji jucer nisu bili sa nama kad gledaju ove slike, samo nagadjaju ko je ko ...)
eto ... desava se ... a kad sam smotana ...Zox wrote:A vala i jesmo slicni, lako nas je pobrkatiivi wrote:... evo jedna izvala (moja naravno) ... ja sam nedavno gledala neke slike na kojima je bio i Zox al sam ja kontala da je to manijak ... ne znam zasto ... i jucer cijela euforija ceka se manijak ... i mi svi naravno cekamo manijaka ... kad napokon nakon ko zna koliko vremena dolazi i manijak, izlazi tip iz auta ni nalik na onog sto ga se ja sjecam sa slika i koga ocekujem da ce se pojaviti, svi govore to je minijak a meni nista nije jasno ... kad sreca lace je bila tu kaze ona meni ... to ti je manijak a ja pitam pa ko je onda onaj sa slika ... naravno smije se lace i kaze eeeee pa to ti je vidis Zox ...
(mogu misliti kako je tek onima koji jucer nisu bili sa nama kad gledaju ove slike, samo nagadjaju ko je ko ...)
komi wrote:kada sam vidio manijaka
usro sam se
odmah sam počeo razmišljati jesam li ga ikad uvrijedio
i gledao dam kamo je lakše pobjeći
jer ne znam da li bi uspio preplivati miljacku![]()
Ne postoji taj mail. Posalji na [email protected].Dirty Harry wrote:Poslao sam na [email protected], tako mi rece Ivi, i evo sta sam dobio ... Cekam dalja uputstva![]()
"Hi. This is the qmail-send program at white.epn.ba.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<[email protected]>:
This address no longer accepts mail."