Zvijeri su oko nas - Koju kaznu biste im dali?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
No_Comment

Post by No_Comment »

umro je mostar wrote:Ja se posmatrachima ne chudim. Zalosno je ali mislim da niko ni od nas ne bi reagovao.
Zasto? Iz vise razloga. Nije se jednom desilo da raja tako podje branit curu ili bilo koga drugog, fasuje utokom ili se zakachi s mafijom, a oni posle zajedno sjede, a ti na vrat natovario keljmendije, krasnichije i lokalne idiote. Ja govorim uopsteno, a ne o Ameli. Dakle ovi ispred nisu mogli znati u kakvom su odnosu ta dvojica kabadahija sa Amelom. Ja posmtrache ne opravdavam ali ih razumijem i jednostavno u takvim situacijama smo nauchili drzati se po strani. Nazalost doslo je takvo vrijeme i mislim da je bilo ko i pokusao reagovati da bi odmah dobio cijev na chelo.
Imash pravo...nazalost sve je istina shto si gore naveo...
sirah

Post by sirah »

a šta je sa anonimnom dojavom....

štp je sjedila sa njima, što su joj plaćali pića, i onda kad krene da je poljubi ništa... ???

halo ba nasilje nad ženama, ženska suptilnost,

i ja kažem stop nasilju nad ženama,

ali i stop DAME BIRAJU...... HALO BA IDE PREDALEKO, 3 ČOVJEKA U ČARŠIJI SAMO GOOZE dame izabrale, A MI ŠATRO LEVATI TREBAMO DA ČEKAMO DOK NE STASAJU GENERACIJE KOJE SU SAD U VRTIĆU....

halo flora.sa.....

jes normalna
savjest

Post by savjest »

Prva stvar.

Opet se javljaju ove hulje(prepoznat ce se ) koje koriste ovakve tragicne slucajeve za neko sitno politicranje sto je krajnja gadost.

Druga stvar.

Samo neko ko se rodio ili ko je bio u komi od rodenja pa se tek sad probudio moze da se cudi kako ima ovakvih "ljudi". Ovakve i slicne stvari se desavaju svaki dan sirom planete. Nista novo. Dovoljno se vratiti na pocetak 90-tih pa viditi kakvih je monstruma bilo. Onih so su silovali djecu, ubijali djecu, klali bebe, ubijali djecu iz snajpera sa Trebevica itd...Dobar dio njih je jos uvjek tu... samo sto danas ne nose vojnicka odijela vec kostime a ona zvjer u njima jos uvijek je tu.

Dakle ovoga je uvjek bilo i nazalost bit ce ga i u buducnosti.

No nema sumnje za ovakvu sortu postoji samo jedna kazna i to smrtna. prvo im uraditi ovo : oni sa slabijim srcem : ne gledajte
http://homepage.sunrise.ch/mysunrise/ko ... nareta.mpg

A onda ih objesiti na javnom trgu i tu ih ostaviti da vise tri dana i tri noci.

A ovo sto prica Sirah u vezi curica koje se fataju sa starim dripcima. Ima i toga. Neke uzivaju u tome da se vide u drustvu nekih lokalnih kabadahija.
flora.sa

Post by flora.sa »

sirah wrote:a šta je sa anonimnom dojavom....

štp je sjedila sa njima, što su joj plaćali pića, i onda kad krene da je poljubi ništa... ???

halo ba nasilje nad ženama, ženska suptilnost,

i ja kažem stop nasilju nad ženama,

ali i stop DAME BIRAJU...... HALO BA IDE PREDALEKO, 3 ČOVJEKA U ČARŠIJI SAMO GOOZE dame izabrale, A MI ŠATRO LEVATI TREBAMO DA ČEKAMO DOK NE STASAJU GENERACIJE KOJE SU SAD U VRTIĆU....

halo flora.sa.....

jes normalna
prvo, ne znamo da li su joj plaćali pića...
drugo -platiti piće, ne znači da nekoga možeš prisliti na ljubljenje, sex, ili bilo što...

ohani mali, molim te...

nije ni čudo što te nijedna neće :D , ako cure pokušavaš privući na nalin-platim ti piće-ideš sa mnom u krevet!

a šta radiš kada odbije piće??? :roll: :roll:

otišli smo daleko od teme...

STOP NASILJU NAD ŽENAMA!!!!!!!!!!
da pamtis

Post by da pamtis »

oni sa slabijim srcem : ne gledajte
jarane :D ode coji :D cuna :D
maccarona

Post by maccarona »

Sirah,
samo zato sto si ti retardiran, i nemozes da upoznas neku djevojku, nije ti niko kriv :oops: na osnovu tovg posta i ne cudi me, koji si mi ti :roll:

tipicno, kad se musko (ne svi) ufura, samo zato sto posjeduje jedno pisljivo disco, i misli on tobejarabi Bog. Obicna seljacina, koja je na ovo "bogastvo", Boga pitaj kako dosla.

Jadna djevojka, nedaj Boze nikom :(
Last edited by maccarona on 19/09/2005 15:28, edited 1 time in total.
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Objesiti ih naopacke...
savjest

Post by savjest »

da pamtis wrote:
oni sa slabijim srcem : ne gledajte
jarane :D ode coji :D cuna :D
Pokosis ono sto sijes :wink:

*mala ispravka :wink:
Last edited by savjest on 19/09/2005 15:29, edited 1 time in total.
sirah

Post by sirah »

dijete malo......
Last edited by sirah on 19/09/2005 22:45, edited 1 time in total.
sirah

Post by sirah »

ipak
Last edited by sirah on 19/09/2005 22:46, edited 1 time in total.
Larci

Post by Larci »

Stari wrote:Ama cekajte ljudi...kud ste se uzdigli? Vidjeli bi vi da kojim slucajem zivite u Svedskoj...kako bi to bilo profesionalno izvedeno u stilu pravne drzave.

Prvo bi se jedno 15-20 dana pisalo o tome sta je i kako je kokica bila obucena. Jel imala mini-suknju? Jel imala ove moderne plitke farmerke gdje gace do pola vire zguza? A o dekolteu i push-upp prsluku da i ne govorim...

Dakle momci su mozda bili izazvani....to je prva faza

Kad bi, u slucaju da tuzilac stvarno bude spretan, a da je nesretna djevojka bila 100% etnicki cista Svedjanka, ... ova prva faza bila prevazidjena...Onda bi advokati presli na drugi dio odbrambene taktike....sad se dobro pripremite.
Ova dva osumnjicena bi optuzivali jedan drugog ...i sud bi u nedostatku cvrstih dokaza o tome ko je tacno ucinio sta...pustio (uz uslovnu kaznu). Nemojte misliti da izmisljam ...jer ovakvi slucajevi su se desavali u svedskoj.

U idealnom slucaju (dakle cura svedjanka ...zlocinci stranci-muslimani...plus totalno los advokat...i superioran tuzilac) bi se sve rijesilo zatvorskom kaznom manjom od maximalne zatvorske kazne (12-14 godina robije je max u ovoj drzavi). Premda ...da se ja pitam ...ja bih im dao barem 2 godine zatvora u Zenici ili Foci ...nego 10 robije u nekom od svedskih zatvora.
STARI :::::: PRESTANI DA IZMISLJAS!!!
I srami se ovoga sto pises... djevojka je SILOVANA i MALTRETIRANA.... i ti pricas neke price da je bila izazovna.... ja ja... imala je bokserske rukavice i izazivala ih je!
I to sto se tice Svedske.... malo si pretjerao...
KAO PRVO SVE BI NOVINE I SVI MEDIJI O TOME GOVORILI MJESEC DANA..MOZDA I VISHE... JER JE OVO MONSTRUOZNI ZLOCIN.... ZA KOJI JAVNOST TREBA DA ZNA ...A I SA SAMIM TIM DA BI SE UPOZNALI KO SU PRAVI ZLOCINCI I DA BI SE ONI OSUDILI... A ZA KAZNU ZNA SE.. .MAXIMUM... I ZATO NEMOJ DA IZMISLJAS ...SRAM TE BILO!

Moja duboka zaljenja prema ovoj nesretnoj i jadnoj djevojci...nadam se da ce nas pravni sistem jednom makar jednom pravno postupiti i osuditi ovu dvojicu ( neznam kako da ih nazovem... kojim gadnim rijecima) na maximalnu kaznu...

DA je nedo bog moja sestra u pitanju... znalo bi se sta da se radi....

A ISTO TAKO BI I BILO DA SU MI OVA DVOJICA NEDO BOG BRACA!!!!

za ovakve ljude nema mjesta na ovom svijetu!
sirah

Post by sirah »

maccarona wrote:Sirah,
samo zato sto si ti retardiran, i nemozes da upoznas neku djevojku, nije ti niko kriv :oops: na osnovu tovg posta i ne cudi me, koji si mi ti :roll:

tipicno, kad se musko (ne svi) ufura, samo zato sto posjeduje jedno pisljivo disco, i misli on tobejarabi Bog. Obicna seljacina, koja je na ovo "bogastvo", Boga pitaj kako dosla.

Ja__

Post by Ja__ »

E to je ono sto ja kazem da je Bosna nakaradna :( Zao mi je djevojke :(
maccarona

Post by maccarona »

sirah wrote:
maccarona wrote:Sirah,

hajde reci kako ti se zove djevojka i gdje živi pa da vidimo da li je znam... ????? i da na koji faks ide i koja je godina.....

moj retarde, glumi do sutra kako nisi imao probleme slične mojim, i kako se ne možeš naći u ovoj priči......

žalostan si....

jadan si ti :x samo ti probaj dalje, mozda se "kakav " sazali na tebe :x
Larci

Post by Larci »

SIRAH koga ti branish u vezi ovoga slucaja!!!

Jeli ti zao cure ili ti je zao momaka!???

Na cijoj si ti strani!
flora.sa

Post by flora.sa »

sirah wrote:sjedim ja u baru, prođeš ti ženo pored mene, nasmiješ se i odmjeriš me od glave do pete- zainteresovano,
ja ti kažem zdravo,
ti odgovoriš tiho- nezainteresovano zdravo, pitam zašto si sama,
ti kažeš čekam prijateljice,
ja te pitam a da se "bliže upoznamo", hoćeš popiti piće, ja častim.....

pristaneš li pristala si , nema povlačenja, idemo poslije u moje auto....

ako ne pristaneš izgubila si mene........

eh sad ima papanki poput tebe koje će uzeti to piće i reći hej ja sada žurim, uzmeš piće i ispališ se..... a JA te fino zaustavim i uzmem ti to piće iz ruke i kažem IDI.....

a neko drugi bi te lupio po glavi...

dijete malo......
Dijete...ja ne uzimam piće ni odkoga, osim nekada od svojih dobrih prijatelja, od kojih znam da me neće zaboljeti glava, upravo iz razloga, što ne želim da mi se svako prišlepa za sto...
nema tog pića, kojim bi me ti mogao kupiti... :roll:

a tvoja priča....tipična balkanska neandertalska!!!! :D
udri ženu buzdovanom po glavi, i odvuci je u pećinu...bilo prije...
sada plati piće, udri, vodi u auto...

nismo puno evoluirali od kamenog doba...
ali su žene postale svjesnije nekih stvari...hvala Bogu!!!!
sirah

Post by sirah »

nemoj se naći uvrijeđen ali pročitaj malo bolje kako je tekla rasprava, pa ćeš shvatiti bit, svega......

osnovna namjera cijele priče je da pokušam da doprem do svijesti i flore, a sada i tebe........

nije ta djevojka trebala sjesti sa njima za stol....

GLOOPANE
sirah

Post by sirah »

znam puno stvari koje očigledno neki neznaju ili neće da vide......

a na rezultat se zgražaju....

pa zgražajte se do sutra, mene boli briga.....
Last edited by sirah on 19/09/2005 22:47, edited 1 time in total.
da pamtis

Post by da pamtis »

Pokosis ono sto sijes
:D pa coja malo umocio :D ha :D hebo te tako sijanje Image
Larci

Post by Larci »

sirah wrote:nemoj se naći uvrijeđen ali pročitaj malo bolje kako je tekla rasprava, pa ćeš shvatiti bit, svega......

osnovna namjera cijele priče je da pokušam da doprem do svijesti i flore, a sada i tebe........

GLOOPANE
NIJE TREBALA SJESTI AZ STOL::::.. ALI SU ZATO ONI TREBALI nju maltretirati....tuci i silovati.... ...

ako cura sjedne sa tobom i popije pice... znaci mora te i sexualno zadovoljiti ili ce biti marisana...

I molim te nemoj da vrijedjas... nisam ni ja tebe!
i zato watch your mouth!" ""
Prenj

Post by Prenj »

sirah,

zelim vjerovati da imas jednocifren broj godina :(
rehaktor

Post by rehaktor »

Ja__ wrote:E to je ono sto ja kazem da je Bosna nakaradna :( Zao mi je djevojke :(
doduse, silovanja nigdje nema, samo u bosni...

ako mi dignes pritisak nahebo si :-)
flora.sa

Post by flora.sa »

Larci wrote:
sirah wrote:nemoj se naći uvrijeđen ali pročitaj malo bolje kako je tekla rasprava, pa ćeš shvatiti bit, svega......

GLOOPANE
NIJE TREBALA SJESTI AZ STOL::::.. ALI SU ZATO ONI TREBALI nju maltretirati....tuci i silovati.... ...

ako cura sjedne sa tobom i popije pice... znaci mora te i sexualno zadovoljiti ili ce biti marisana... I molim te nemoj da vrijedjas... nisam ni ja tebe!
pa oni moraju da naplate svoju uslugu... :roll:

:x :x :x :x :x :x :x
dečko, niko ne može nekoga toliko isprovocirati, da ga se 8h bez prestanka fizički maltretira...
neka je i sjedila za njihovim stolom, neka su joj plaćali piće, neka je bila obučena provokativno...TO NIJE RAZLOG DA SE NEKO SILUJE!!!!!!

dečko, vjeruješ li ti da postoji KD Silovanja u braku???

ili kada si u braku, možeš svoje potrebe zadovoljavati kad hočeš...kupiš ženi kilo kupusa da napravi ručak, i time si zaslužio da imaš sex sa njom, bez obzira što ona neće????
da pamtis

Post by da pamtis »

Image

p/s nije tebi larci :D
Larci

Post by Larci »

flora.sa wrote:
Larci wrote:

GLOOPANE

ako cura sjedne sa tobom i popije pice... znaci mora te i sexualno zadovoljiti ili ce biti marisana... I molim te nemoj da vrijedjas... nisam ni ja tebe!
pa oni moraju da naplate svoju uslugu... :roll:

:x :x :x :x :x :x :x
dečko, niko ne može nekoga toliko isprovocirati, da ga se 8h bez prestanka fizički maltretira...
neka je i sjedila za njihovim stolom, neka su joj plaćali piće, neka je bila obučena provokativno...TO NIJE RAZLOG DA SE NEKO SILUJE!!!!!!

dečko, vjeruješ li ti da postoji KD Silovanja u braku???

ili kada si u braku, možeš svoje potrebe zadovoljavati kad hočeš...kupiš ženi kilo kupusa da napravi ručak, i time si zaslužio da imaš sex sa njom, bez obzira što ona neće????
kuzim te i znam o cemu govorish... samo neznam da li vidis da sam na tvojoj strani... :roll: ...SIRAHA sam kritikovao... jer se vidi da je puno plitak!
Take it easy!
Post Reply