to je nesto kao mudrost?stochar wrote:Zhene su super bica samo ih treba skontati... To ti je nesto k'o vozhnja aviona F-117, vezanje pertli ili rjesavanje zadataka iz kvantne fizike, dok ne skontas zajebano je, poslije ide k'o po loju...
Zenama se ne moze ugoditi!!
-
sllatki
Potpisujem i glasam da ovo bude standardna definicija!!!stochar wrote:Zhena nadje problem za svako rjesenje.![]()
Zhene su super bica samo ih treba skontati... To ti je nesto k'o vozhnja aviona F-117, vezanje pertli ili rjesavanje zadataka iz kvantne fizike, dok ne skontas zajebano je, poslije ide k'o po loju...
- Fair Life
Kazes... rade i zaradjuju. Jesi li cula za 'kavalire'?A wrote:(...)
Uvrijedljivo je citati vase komentare o tome kako su pare potrebne da bi zensko bilo zadovoljno. Jer moje prijateljice i poznanice rade, zaradjuju, bore se kroz zivot - neke same, neke zajedno sa svojim partnerima.
U kojem vi to svijetu zivite?
Hehehee...
Prodaje Mujo sladoled na nudistickoj plazi i prilazi mu jedna dooooobra XXX, te trazi sladoled.
Gleda je Mujo od glave do pete i daje joj sladoled, a ona ce njemu:
"Sta je papcino, zar nikad nisi vidio golu zensku?"
A Mujo ce njoj: " Jasta sam... Nije to, nego gledam odakle ces mi platiti."
- manijak1
O tome nije baš bila glavna riječ...........već o sintezida li je potrebno kupiti zensku? Te kasnije je tim istim parama zadrzati?
Mi ne kažemo da je to dogma nego da jeUvrijedljivo je citati vase komentare o tome kako su pare potrebne da bi zensko bilo zadovoljno.
Kakav god da je........U kojem vi to svijetu zivite?
-
FFK as Lucy01
Eh, onda se moras dokopat' kakvog Americkog zatvorapitt wrote:Mi volimo sticat znanje kroz iskustvo i praksualek wrote:istina, ne mozete:D
- pitt
Sve je to uticaj TV-a i mexickih sapunicastochar wrote:Per corsa ad astra!E moje pitte, vidis ti ove danasnje omladine, oni bi odma' da sve znaju, ali kao sto rece jedan pametni chovo (necemo ga sad imenovati):
Mudrost se ne mozhe saopstiti.
-
lavicas
Slazem se sa A u potpunosti!!!A wrote: Da li je mozda problem sto pojedini muskarci koriste pare kao svoj najjaci adut, u periodu zavodjenja. Time: 1 - privlace zenu koju interesuju samo pare; 2 - tu vrstu "ljubavi" mogu samo parama odrzati. Nije li zdravije traziti sebi ravnopravnog partnera, nekog ko ima slican nivo primanja, nekog ko nece biti fasciniran placenom vecerom, nekog s kim ces kasnije zajedno doprinositi blagostanju u braku / vezi?
Uvrijedljivo je citati vase komentare o tome kako su pare potrebne da bi zensko bilo zadovoljno. Jer moje prijateljice i poznanice rade, zaradjuju, bore se kroz zivot - neke same, neke zajedno sa svojim partnerima.
U kojem vi to svijetu zivite?
Sta trazis to i dobijes! A vi muskarci ( cast izuzecima) ocito trazite pogresno!
-
ragib
#88 Re: Zenama se ne moze ugoditi!!
Nisi ti hadise izucavaopitt wrote:Jest vala....ako pitas religijske fanatike (sa svih strana) onda zena i ne treba da uziva u sexu jer je to samo za ans rezervisano. Ha ja...pape wrote:sllatki wrote: ........ Zena! Uhhh! Tu joj ne mozes ugoditi, to ti je kao da trazis iglu u plastu sijena, moras ovo, moras ono a oko orgazma da i ne pricamo. Neki ce reci umijece je potrebno ovo i ono bla bla bla, suplja prica.Jes`, .... one bi da dozivljavaju orgazam, ...
... sta ce to njima, .. pa jel`?
Da se mi mucimo i oko njihovog. Dosta se preznojimo za svoj.
Ako ne moze i ne umije da ga dozivi, sta im mi tu imamo pomagati, ... pa jel?.
:D
- pitt
#89 Re: Zenama se ne moze ugoditi!!
Nisamragib wrote:Nisi ti hadise izucavaopitt wrote:Jest vala....ako pitas religijske fanatike (sa svih strana) onda zena i ne treba da uziva u sexu jer je to samo za ans rezervisano. Ha ja...pape wrote:Jes`, .... one bi da dozivljavaju orgazam, ...
... sta ce to njima, .. pa jel`?
Da se mi mucimo i oko njihovog. Dosta se preznojimo za svoj.
Ako ne moze i ne umije da ga dozivi, sta im mi tu imamo pomagati, ... pa jel?.
:D
Mislim na fanatike koji religiju tumache kako im odgovara....ne na normalne ljude i vjernike.
-
ragib
#90 Re: Zenama se ne moze ugoditi!!
aha halali nisam dobro skontopitt wrote:Nisamragib wrote:Nisi ti hadise izucavaopitt wrote: Jest vala....ako pitas religijske fanatike (sa svih strana) onda zena i ne treba da uziva u sexu jer je to samo za ans rezervisano. Ha ja...:D
![]()
Mislim na fanatike koji religiju tumache kako im odgovara....ne na normalne ljude i vjernike.
- kekec
Gdje ces sejtanu pomagati:Jes`, .... one bi da dozivljavaju orgazam, ... ... sta ce to njima, .. pa jel`? Da se mi mucimo i oko njihovog. Dosta se preznojimo za svoj. Ako ne moze i ne umije da ga dozivi, sta im mi tu imamo pomagati, ... pa jel?.

-
senad_b
mislim da je o tome suvisno raspravljat
dokazano je da su muskarci pametniji a nesto sto mi kontamo cure nekontaju i tako da se tu razilazimo!!! cinjenica jest da one i traze one koji imaju para,da su dobrostojeci u drustvu al kad pogledas pare ni roditeljima neznaju izmamit a traze momke sa parama(smijesno)
et tak...
dokazano je da su muskarci pametniji a nesto sto mi kontamo cure nekontaju i tako da se tu razilazimo!!! cinjenica jest da one i traze one koji imaju para,da su dobrostojeci u drustvu al kad pogledas pare ni roditeljima neznaju izmamit a traze momke sa parama(smijesno)