pa sad...CiCiban wrote:glupa li sam.. nikako ne kontam Ko su ti sto imaju vremena pljackati u cijelom tom haosu..? sto oni nisu na krovovima?
"neko" je i u sarajevu pod granatama imao vremena pljackat... sve se moze kad se hoce...
pa sad...CiCiban wrote:glupa li sam.. nikako ne kontam Ko su ti sto imaju vremena pljackati u cijelom tom haosu..? sto oni nisu na krovovima?
pa nije bila ovakva ludnica, to je tacno. jer je u gradu i dalje postojala neka vlast... a ja uvijek kazem -- ne dao bog ovdje kakvog rata, svi bi se medjusobno pobili u roku od 3 dana, kao kad je rulja popalila pola LA-a prije nekoliko godina...CiCiban wrote:palo mi je na pamet i to poredjenje.. ali nije nastala ovakva ludnica i to u prvih 48 sati covjece?![]()
ovi opisi koje citam grozno lice na prizore iz ''stand'' stivena kinga
da, to su najnovije vijesti -- da sad ima silovanja i ubistava, ukljucujuci i neka silovanja mladih curica, bukvalno djece. to je sinoc bilo na vijestima, pogledacu ima li neki link da postiram. ma uzas.CiCiban wrote:silovanja djece!!!1?
U jebote...danas wrote:da, to su najnovije vijesti -- da sad ima silovanja i ubistava, ukljucujuci i neka silovanja mladih curica, bukvalno djece. to je sinoc bilo na vijestima, pogledacu ima li neki link da postiram. ma uzas.CiCiban wrote:silovanja djece!!!1?
Sirotinja uvijek najvise najebe. Tako je oduvijek.danas wrote: dalje, jedno je "upozoriti" gradjane, a drugo je nesto uciniti da im se pomogne. vecina stanovnistva koja je ostala je ostala jer nisu imali novca da idu ikud -- cekali su svoje plate ili socijalnu pomoc jer su od tih para morali platiti prevoz. znaci, radi se o segmentu stanovnistva koji nema ni toliko ustedjevine da kupi karte. zar vlada nije mogla organizovati transport??!?
morti wrote:Šta mislite,kakve li su razgovore vodili ameri kad je rat kod nas bjesnio...ili na kosovu...da li je bio sličan ovome koji sad mi vodimo...
Pljacko sam i ja. Parket iz Kumrovca i ljepilo iz atomskog sklonista ispod Hepoka koje smo kasnije prodavali. Islo ko halva.danas wrote:pa sad...
"neko" je i u sarajevu pod granatama imao vremena pljackat... sve se moze kad se hoce...

schnappica wrote:Ja ne znam kakva je sada atnosfera u Americi, ali meni se cini da kada se sve ovo smiri, Ameriku ceka ogroman konflikt izmedju crnaca i bijelaca. Ne moze se pobjeci od cinjenice da je pomoc vjerovatno isla sporije jer je 60% stanovnistva u ovoj oblasti africkog porijekla, a osim toga zivi u jednoj od najsiromasnijih oblasti. To ne moze ostati bez polijedica.