Politicko uredjenje Bosne i Hercegovine

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ovejaraS

Post by ovejaraS »

8)
Last edited by ovejaraS on 16/08/2005 23:49, edited 1 time in total.
BECHO

Post by BECHO »

Jah, sacuvaj me Boze ovakvih muslimana na struju! :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

ovejaraS wrote: hvala ti - sad znam i jasno mi je. ON je stvoritelj i ON je stvorio tu masu materije koja se rasula. eto sad mi je i to jasno - divno. ali, onda logicno se namece pitanje: ko je onda NJEGA stvorio?
Dosadan si... :D

Jesmo li rekli da nema teskih pitanja? 8)

:-) :)
hananah

Post by hananah »

Becki ja nit sam musliman nit sam na struju ali ja tebe najvolim :):)
Pusa mom Bechi :)
ovejaraS

Post by ovejaraS »

Vodenjak wrote:
ovejaraS wrote: hvala ti - sad znam i jasno mi je. ON je stvoritelj i ON je stvorio tu masu materije koja se rasula. eto sad mi je i to jasno - divno. ali, onda logicno se namece pitanje: ko je onda NJEGA stvorio?
Dosadan si... :D

Jesmo li rekli da nema teskih pitanja? 8)

:-) :)

:D moram malo :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

...........
Last edited by Vodenjak on 17/08/2005 00:00, edited 1 time in total.
JBT

Post by JBT »

....kandiduj se za serifa.....

Hocu, ako ces mi ti ledja pokrivati.
Nisam brz na obaracu.
A i bubrezi su mi osjetljivi....

JBT - pa nisi procitao nijednu vjersku knjigu a znas ajete uh, JBT ne znam sta reci, najradije bih rekla uh JBT s tim da bih stavila samoglasnike izmedju suglasnika tvog nika i zadrhtala pri tom od strahopostovanja

Nista ne govori. samo se divi.
:oops:
breka

Post by breka »

ovaj zatucani sto je otvorio thread je ipak, hvala bogu :D prilicno usamljena pojava.
mostarac

Post by mostarac »

Ovo otvoren novi poligon. Haj me uputite u pravila borbe na ovoj liniji fronta i prepricajte sta je bilo do sad :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vidim po broju stranica i brzini pisanja poruka da se medjusobno ne stedite, pa da vidim ko koga ovde :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

da prostis, ne zna se ciji je u cijoj... :D kao i obicno, diskusija u kojoj nema previse svrhe ucestvovati, osim rekreativno... :D ako se recimo nekome brljavi o stvarima, o kojim pojma nema... :D

pravi si naziv dao... :D poligon... :D
BECHO

Post by BECHO »

hananah wrote:Becki ja nit sam musliman nit sam na struju ali ja tebe najvolim :):)
Oko moje lijepo, voli i tebe tvoj dzihadlija BECHO! :-D

@cazinjanin
U koju li ti dzamiju ides pa te uce tim stvarima? Cuj ti bale malog, on bi u Serijatu zivio a vjerovatno je se igr'o klikera kad su neke stare cike kupovale Preporode, dijelili kurbane sirotinji (svih vjeroispovjesti), od srce placali vitre i uplacivali Jasine mrtvima. Prije je takvih ko tebe bilo samo na televiziji, kad laufa reportaza o Iracko-Iranskom ratu ili o pobunjenim talbinima u tadasnjem SSSR Afganistanu. Danas imamo prepotentnu balavurdiju koja je izgleda pokupila svu pamet svijeta pa cak i one stare nene koje uredno klanjaju svih pet vakata uce ispravnostima Islama. Doslo vrijeme izgleda da bradonje sa trofrtaljkama pantalonama i nindza hanumama umotanim ko sarme, dijele lekcije starijima kako se ispravno klanja, posti, koliko se dzamija treba napravit i koliko kjafira treba u dzehenem poslat'. Hm, sa ovakvim poput tebe, mi nemozemo ni do Zenice a kamoli u Evropu...Ako cemo posteno, radije cu sa onim starim nenama i dedama ziviti u 1945-oj nego sa ovakvom omladinom graditi 'svijetliju' buducnost.
mostarac

Post by mostarac »

Ja sam za diktaturu proletarijata. Tek da se zna. :D
Uveo bi prijeki sud :D
Vratio normalno i smrtnu kaznu :D
(Parlamentu bi ostavio na volju da smisli nacine egzekucije :D )
Povuko bi i arhivirao prijedlog Zakona o restituciji :D
Sve fabrike bi opet vratio radnicima :D
Zabranio bi sve nacionalne stranke :D
Organizovao radne akcije :D
Zabranio bi i rad religijskim zajednicama i njihovim sluzbenicima na jedno vrijeme (dok ne dodju pameti i pocnu se baviti svojim poslom), ali narodu ne bi smetao da idu u dzamije i crkve :D
Ma ima toga kliko hoces :D

Najvaznije je da je diktatura :D
mostarac

Post by mostarac »

Ah da, zaboravio sam da bi za bracu ateiste organizovao vjerske ekskurzije na Dedinje, da obidjemo legendu :D

Univerziteti bi svi redom nosili imena
Crveni univerzitet, a onda bi po potrebi dodavali: Kral Marx (1968 :D), Josip Broz Tito, Fridrih Engels... :D

:D
JBT

Post by JBT »

Eto te, odmah si bogu drag.
(osim onoga za smrtnu kaznu)
breka

Post by breka »

umro je mostar wrote:Ja sam za diktaturu proletarijata. Tek da se zna. :D
Uveo bi prijeki sud :D
Vratio normalno i smrtnu kaznu :D
(Parlamentu bi ostavio na volju da smisli nacine egzekucije :D )
Povuko bi i arhivirao prijedlog Zakona o restituciji :D
Sve fabrike bi opet vratio radnicima :D
Zabranio bi sve nacionalne stranke :D
Organizovao radne akcije :D
Zabranio bi i rad religijskim zajednicama i njihovim sluzbenicima na jedno vrijeme (dok ne dodju pameti i pocnu se baviti svojim poslom), ali narodu ne bi smetao da idu u dzamije i crkve :D
Ma ima toga kliko hoces :D

Najvaznije je da je diktatura :D

pa niti nije nista drugo za nas nego diktatura. ovo je najpametniji prijedlog dosada.
mostarac

Post by mostarac »

Zaboravio sam i da bi zabranio spominjanje pojmova: BOSNJAK, SRBIN, HRVAT. Izbacio bi ih i iz rjecnika :D :D :D :D

Po nacionalnosti bi svi bili dzedaji :D
breka

Post by breka »

umro je mostar wrote:Zaboravio sam i da bi zabranio spominjanje pojmova: BOSNJAK, SRBIN, HRVAT. Izbacio bi ih i iz rjecnika :D :D :D :D

legendo, citas mi misli!
JBT

Post by JBT »

E, ovako pravi prorok govori. :oops:
LightBringer

Post by LightBringer »

Kao što bi se reklo 8) ...ko želi šerijat :lol: ...ima svoj teritorij...pa neka se odcijepi od BiH :D ... i proglasi islamsku republiku :D ...
Tijekom slijedećih nekoliko dana... :razz: koliko će Bushu trebati da ju nađe na karti... možete stići ukinuti ženama pravo da vozi auto i da piše... možda se malo i iskamenovati međusobno...
Al eto već dolaze amerikanci da podijele "darove"...
...i mala primitivna zabava... :-D za primitivne ljude :lol: ...je završena... :(

Happy end:-D
mostarac

Post by mostarac »

LightBringer wrote:Kao što bi se reklo 8) ...ko želi šerijat :lol: ...ima svoj teritorij...pa neka se odcijepi od BiH :D ... i proglasi islamsku republiku :D ...
Tijekom slijedećih nekoliko dana... :razz: koliko će Bushu trebati da ju nađe na karti... možete stići ukinuti ženama pravo da vozi auto i da piše... možda se malo i iskamenovati međusobno...
Al eto već dolaze amerikanci da podijele "darove"...
...i mala primitivna zabava... :-D za primitivne ljude :lol: ...je završena... :(

Happy end:-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LightBringer

Post by LightBringer »

umro je mostar wrote:Zaboravio sam i da bi zabranio spominjanje pojmova: BOSNJAK, SRBIN, HRVAT. Izbacio bi ih i iz rjecnika :D :D :D :D

Thy idea's neither bad, nor...! But, thou know it possible is yonder, here nay!
Support THEE! :D

(malo staroengleskog :razz: )
praznina

Post by praznina »

Političko uređenje u BiH moglo bi da bude nalik skandinavskom socijalizmu. To je odlično uređenje.
mostarac

Post by mostarac »

praznina wrote:Političko uređenje u BiH moglo bi da bude nalik skandinavskom socijalizmu. To je odlično uređenje.
ne smetaj, vidis da uvodim diktaturu i da sam na dobrom putu da skupim kriticnu masu :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
JBT

Post by JBT »

Političko uređenje u BiH moglo bi da bude nalik skandinavskom socijalizmu. To je odlično uređenje.
Nije zvaka za seljaka.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

BECHO wrote:
hananah wrote:Becki ja nit sam musliman nit sam na struju ali ja tebe najvolim :):)
Oko moje lijepo, voli i tebe tvoj dzihadlija BECHO! :-D

@cazinjanin
U koju li ti dzamiju ides pa te uce tim stvarima? Cuj ti bale malog, on bi u Serijatu zivio a vjerovatno je se igr'o klikera kad su neke stare cike kupovale Preporode, dijelili kurbane sirotinji (svih vjeroispovjesti), od srce placali vitre i uplacivali Jasine mrtvima. Prije je takvih ko tebe bilo samo na televiziji, kad laufa reportaza o Iracko-Iranskom ratu ili o pobunjenim talbinima u tadasnjem SSSR Afganistanu. Danas imamo prepotentnu balavurdiju koja je izgleda pokupila svu pamet svijeta pa cak i one stare nene koje uredno klanjaju svih pet vakata uce ispravnostima Islama. Doslo vrijeme izgleda da bradonje sa trofrtaljkama pantalonama i nindza hanumama umotanim ko sarme, dijele lekcije starijima kako se ispravno klanja, posti, koliko se dzamija treba napravit i koliko kjafira treba u dzehenem poslat'. Hm, sa ovakvim poput tebe, mi nemozemo ni do Zenice a kamoli u Evropu...Ako cemo posteno, radije cu sa onim starim nenama i dedama ziviti u 1945-oj nego sa ovakvom omladinom graditi 'svijetliju' buducnost.
BECHO..... CARE! :)

Pozlatile ti se ove rijeci o pravom bosanskom muslimanu!!
Post Reply