Avionski letovi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

PR80.

Post by PR80. »

Pooll wrote:A ja sam tamam pomislio da je dosao miran period sto se tice padova... :cry:
Uvijek kad ili narucujem avionske karte ili ubrzo trebam putovati desi se nesreca. :-? Ili to ja samo tada najvise pratim sto znaci da se nesrece sigurno desavaju poprilicno cesto... :-? :-?
Edin H.

Post by Edin H. »

Vojni avion srušio se na u utorak na južnu stambenu četvrt iranske prijestonice Teherana. U izvještajima na iranskoj državnoj televiziji navodi se da se srušio transportni avion C-130 koji je prevozio brojne putnike i članove posade.

"U avionu je bilo između 74 i 90 ljudi", izjavio je zvaničnik civilne avijacije, javila je novinska agencija AFP.

Avion C-130 je pao na četvrt Yaftabad u blizini teheranskog aerodroma Mehrabad s kojeg saobraćaju avioni na domaćim linijima.

Vojni avion srušio se prilikom pokušaja da izvrši prinudno slijetanje na glavnom teheranskom aerodromu Mehrabad, javlja BBC.

Zasad nema izvještaja o žrtvama, saopćštli su policija i humanitarna organizacija "Crveni polumjesec".

"Ovdje je strašno. Ja se gušim", izjavio je zvaničnik "Crvenog polumjeseca" Šahram Alamdari u kratkoj telefonskoj izjavi Reutersu.
Edin H.

Post by Edin H. »

Mogu li da preporucim da ne letite "Kenya Airlines-om" :-)
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Edin H. wrote:Mogu li da preporucim da ne letite "Kenya Airlines-om" :-)
Ja sto je ti izvuce iz naftalina....
Post Reply