DONJE RUBLJE ILITI GACE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
anais_nin wrote:Ma izlazak vani a ispod nista u bilo kojoj kombinaciji (farmerke, pantale, suknja, haljina) je ZAKOOOOOOOOOOONtigris wrote:za izlakak ljeti je zakon obuci farmerke koje ti dobro stoje a ispod nista
NIJEEEEEEEEEEEE samo mere farmerke al iskljucivo farmerke baz gacica a gore ide saso mange hebi ga erka ti bi najradije da izlazis ko Eva e ne mere......ili da te preselimo u tropske krajeve
- anais_nin
meni je recimo ljepse na crne pantale koje idu uz tijelo jer se na sve ove tanje ljetne materijale gacice ocrtavaju, a ja MRZIM tange...i sad mi reci da to ne izgleda lijepo...ili kad je ljetna leprsava haljina a nema onin crtica na dnu ledja...i jos kad malo dune sa neretvetigris wrote: NIJEEEEEEEEEEEE samo mere farmerke al iskljucivo farmerke baz gacica a gore ide saso mange hebi ga erka ti bi najradije da izlazis ko Eva e ne mere......ili da te preselimo u tropske krajeve
p.s. pa i eva je nosala listice, nije gola hodala
-
tigris
Lace wrote:cuj farmerkepa kad te shavovi pocnu zderati da popizdis ...
lace to treba tako da te zdere bas da popizdis poludis ma dobro je to nikad ti vece ne bude dosadna.....a inace to se oblaci na golo tjelo ne samo bez gacica vec i bez dlakica pa ne zdere u negativnom smislu...
- anais_nin
opaaaa maco sto smo za*ebani, a vamo meni nesto pricastigris wrote:Lace wrote:cuj farmerkepa kad te shavovi pocnu zderati da popizdis ...
lace to treba tako da te zdere bas da popizdis poludis ma dobro je to nikad ti vece ne bude dosadna.....a inace to se oblaci na golo tjelo ne samo bez gacica vec i bez dlakica pa ne zdere u negativnom smislu...
- Lace
ma ne moze me to zabaviti cuj da mi vece ne bude dosadna...mene kada bi to pocelo zderati ja bih prvo istresla nervozu na najblizoj osobi a onda demonstrativno otisla kuci i presvukla se
a da ne pominjem raznorazne izlucevine koje bi se meljale po hlacama...fuj

-
tigris
anais_nin wrote:meni je recimo ljepse na crne pantale koje idu uz tijelo jer se na sve ove tanje ljetne materijale gacice ocrtavaju, a ja MRZIM tange...i sad mi reci da to ne izgleda lijepo...ili kad je ljetna leprsava haljina a nema onin crtica na dnu ledja...i jos kad malo dune sa neretvetigris wrote: NIJEEEEEEEEEEEE samo mere farmerke al iskljucivo farmerke baz gacica a gore ide saso mange hebi ga erka ti bi najradije da izlazis ko Eva e ne mere......ili da te preselimo u tropske krajeve![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. pa i eva je nosala listice, nije gola hodala![]()
![]()
ma kad oblacis tu leprsavu obuci ih ziva bila more bit bidne na neretvi vjetric pirne pa ode sve...nekome srce da rikne ...a kakac momcic da sam sebi gol zabije.........
ma ti listici su simbolika erka gola gola je bila...
eh ves je stvarno extra stvar sve volim osim sintetike........i kad imam priliku kupujem razne vrste ,tange boxerice svila....razne boje al ipak nema nista ljepse od minijatrunih pamucnih tangica....
i nikad ga ne dosadi skidati i gledati ...........
- anais_nin
tigris wrote: ma kad oblacis tu leprsavu obuci ih ziva bila more bit bidne na neretvi vjetric pirne pa ode sve...nekome srce da rikne ...a kakac momcic da sam sebi gol zabije.........
ma ti listici su simbolika erka gola gola je bila.....
ko ne riskira i ne profitira
a stipu evu bona, adam je interesantniji
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Od kada sam poceo nositi suknju nemam problema sto ne nosim gace
-
vodolija_33

ovakve su mi najdraže
Last edited by vodolija_33 on 25/08/2005 09:38, edited 1 time in total.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nesto mi govori da je vodolijica posiroka u struku

-
vodolija_33
Hornito bolan, ne udvara se tako
:D:D
@ Lace, u povjerenju .... ja sam Ovan u horoskopu
:D:D
@ Lace, u povjerenju .... ja sam Ovan u horoskopu
-
vodolija_33
Kako se ono kaže?! "K'O ROGOVI U VREĆI"Lace wrote:![]()
pa koga ti folirasa i hornito je ovan...fino ce te se slagati
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Jesi blesava...hananah wrote:Ovom zadnjem zaboravili staviti stiropora![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma znamo mi da tebi pola mjesechnog budzheta ide na gaTJe...micika wrote: