Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:
teško se koncentrirati na učenje...kad stalno razmišljaš kaaaaako je biiiloooo...
pa eto onda noc prije ispita... tad ti ucenje svakako vise ne pomaze
uhhhh...zamisli drmanja...ja onako nervozna ...on drma..a ja ništa... ...ponavljam u sebi..."njemačka sociloška škola je nastojala da pomiri suprotnosti klasične doktrine, i škole pozitivnog smijera ..."...a on drma...a ja...Lombrozo, List, Dirkem..a on...
flora.sa wrote:
teško se koncentrirati na učenje...kad stalno razmišljaš kaaaaako je biiiloooo...
pa eto onda noc prije ispita... tad ti ucenje svakako vise ne pomaze
uhhhh...zamisli drmanja...ja onako nervozna ...on drma..a ja ništa... ...ponavljam u sebi..."njemačka sociloška škola je nastojala da pomiri suprotnosti klasične doktrine, i škole pozitivnog smijera ..."...a on drma...a ja...Lombrozo, List, Dirkem..a on...
more, ali poslije...AKO POLOŽIM...
Eh ...zaboravi to....poslije. Ako hoces da polozis ispit ...drmanje ide prije na noc ....i prolaz zagarantovan ...ako je onaj sto drma ... profesor.
flora.sa wrote: uhhhh...zamisli drmanja...ja onako nervozna ...on drma..a ja ništa... ...ponavljam u sebi..."njemačka sociloška škola je nastojala da pomiri suprotnosti klasične doktrine, i škole pozitivnog smijera ..."...a on drma...a ja...Lombrozo, List, Dirkem..a on...
Stari:Eh ...zaboravi to....poslije. Ako hoces da polozis ispit ...drmanje ide prije na noc ....i prolaz zagarantovan ...ako je onaj sto drma ... profesor.
e, ovo je vezano za drugu temu...
Stari, ja volim samo one zaključno sa 1974., a teško da bi takav mogao da mi bude profesor...možda asistent...
flora.sa wrote: uhhhh...zamisli drmanja...ja onako nervozna ...on drma..a ja ništa... ...ponavljam u sebi..."njemačka sociloška škola je nastojala da pomiri suprotnosti klasične doktrine, i škole pozitivnog smijera ..."...a on drma...a ja...Lombrozo, List, Dirkem..a on...
more, ali poslije...AKO POLOŽIM...
ne znam, ovaj moj bivsi tako fakultet zavrsi
dobar metod
ljubav nije pura...ja ga eto podrzavala kako znam i umijem
anais_nin wrote:
pa eto ti savjeta: nadji kakvu koja te voli i koja ce bezgranicno (i redovno) podrzavat ovaj moj je diplomirao...
i mora imat iskustva s nesvrsenim studentima
necu ovo komentarisati
Stari, ova moja metoda mu je brza i ucinkovitija ko bi toliko voljnih forumasica okupio
iskustvo je kljucno s studnetima naravno....sta ako bude previse oslobadjala od stresa onda imas sve predoslove za kako ih vec nazivaju vjecenog studenta....
paauk wrote:
iskustvo je kljucno s studnetima naravno....sta ako bude previse oslobadjala od stresa onda imas sve predoslove za kako ih vec nazivaju vjecenog studenta....
edu wrote:herka..meni diplomski ostao..pa da sta zakazemo za septembar?..
jao jao studenti moji, pa sta ja vama dodjem? merhamet?
edu smatram da treba podrzavati obrazovanje i napredak u BiH, samo poznajuci tebe, ti bi tu moju podrsku odmah objavio (u jpeg formatu ) na forumu moras prvo doci na casove reforme takvog ponasanja