Sta neznate o Americi a trebali bi...
-
dinash
Rebranding "the global war on terror": The U.S. administration has decided to "retool" its primary slogan to better create an ideological focus on the war. The new, improved slogan is "a global struggle against violent extremism."
- danas
da, da... new recruits... samo cekam da se ponovo rodepitt wrote:toozla i lucy su nove nade republikanaca sa jugadanas wrote:jesil' zatefterio...Toozla wrote:......ja sam fino evidentirao sve koji su "lajali" protiv....![]()
zato ja ni mukajet, znam vodis evidenciju...![]()
![]()
:D
-
FFK as Lucy01
OZNA sve dozna
Toozla, sve hin utefteri
a pitta dva put', on je los za dvojicu
I na temu, jest vala ova Amerika se usmrdila
Toozla, sve hin utefteri
I na temu, jest vala ova Amerika se usmrdila
- danas
ma nicija nije do zore gorila, pa ni vasa hillbili dabili nijedni...Lucy01 wrote:OZNA sve dozna![]()
Toozla, sve hin utefteria pitta dva put', on je los za dvojicu
![]()
![]()
![]()
a kad nama svane, imamo i mi 'vamo na sjeveru svoje teftere, jelde pitt?
- danas
samo se ti smij...mr2 wrote:gledo sam reportazu na holandskoj televizi o kampu za mlade homoseksualce.....roditelji dovode djecu do 21 god ....![]()
tu ih uz bibliju pokusavaju da ih vrate na pravi put
![]()
![]()
![]()
negdje na jugu luizijana.........
nas surgeon general (to je nesto kao ministar za zdravstvo) je neki ludjak koji je zenama predlagao da ne uzimaju aspirine nego da se mole isusu kada imaju menstrualne bolove.
jao, sad ce me toozla zatefterit sto se smijem juznjacima...
- danas
jao, ama kako si samo znao...Šeha wrote:Danas haj' sad reci da se ti to ne molis kad imas menstrualne bolove![]()
![]()
odma' padnem na koljena i palim svijece svome spasiocu dzisusu, da me postedi biblijske kazne koja stize redovito svakog mjeseca...
nemoj me jos i ti zahebavat...
- pitt
ma ona to kako joj odgovara u datom momentuŠeha wrote:Ne mo's ba klanjat i dzisusu se molit... ne ide nikakodanas wrote: jao, ama kako si samo znao...
odma' padnem na koljena i palim svijece svome spasiocu dzisusu, da me postedi biblijske kazne koja stize redovito svakog mjeseca...
nemoj me jos i ti zahebavat...![]()
![]()
![]()
Ti sve pobrkala
- danas
jao, pa nisam rekla klanjat, rekla sam padam na koljena... ko ovi born-again... al' nikako nece da me spopadne taj trans, ni da me prodju bolovi... pa ne znam, mozda nesto pogresno radim... ili vidi dzisus za sam turkinja...pitt wrote:ma ona to kako joj odgovara u datom momentuŠeha wrote:Ne mo's ba klanjat i dzisusu se molit... ne ide nikakodanas wrote: jao, ama kako si samo znao...
nemoj me jos i ti zahebavat...![]()
![]()
![]()
Ti sve pobrkala:D namazana ti je ta ba.......
:D
- pitt
jesus saves
:D dzisi sve divi i sve cuje .........i samo te on moze spasiti
:D:D tako meni svako jutro neki svecenik sarlatan trubi. Stoji kraj pjesackog i na glas propovjeda. Ponekad ima backup u vidu ishlapljelih babetina i djedica koje nose parole sa slikama fetusa nakon abortusa i uzvikuju smrt i pakao homosexualcima i zidovima
:D Ljepota prava