Zujanje u glavi
Moderator: anex
-
hali gali halid
#76 Re: Zujanje u glavi
I ja se nadam da je privremeno. Hajde preko dana i nekako, uvijek ima neke buke i zvukova pa ne čujem zujanje toliko. Najgore mi je kod kuće, kada gledam TV i slično, odnosno kada sam u mirovanju.
- ShnjaZZZ
#77 Re: Zujanje u glavi
Imam lošu vijest, ako traje mjesec i nije prošlo najvjerovatnije ti je to to. Ja sam dva mjeseca u depresiji bio ali navikneš se i zaboraviš da zuji dok te neko ovako ne podsjeti.hali gali halid wrote: ↑24/12/2025 09:30 I ja se nadam da je privremeno. Hajde preko dana i nekako, uvijek ima neke buke i zvukova pa ne čujem zujanje toliko. Najgore mi je kod kuće, kada gledam TV i slično, odnosno kada sam u mirovanju.
- Sanjarko
#78 Re: Zujanje u glavi
Imao i ja ali 2 hefte samo nekad davno od puhanja nosa zato od tada ne pušem nos previše na snagu mislim, snažno.
Stari moj je to imao i kao zujanje aviona mu je bilo ali pred smrt je to dobio.
Stari moj je to imao i kao zujanje aviona mu je bilo ali pred smrt je to dobio.
-
statixx
#79 Re: Zujanje u glavi
Meni je cesto zujalo, pretpostavljam od pritiska, a imam i povisen hemoglobin. Otkako sam dao krv, dva puta u ovoj godini, uveo malo vise aktivnosti, i kako pijem sok od cvekle i nara, bas urijetko bude.
- yoda82
#80 Re: Zujanje u glavi
I kod mene je nešto počelo prije mjesec dana. Ne zuji, ali je osjećaj kao da mi je začepljeno lijevo uho. Išao kod ORL da mi ispere uši, ali nije to. Ono skroz blago dok mi ne skoči pritisak (bar imam takav osjećaj). Inače mi je pritisak uvijek bio nizak. I ja se nadam da će samo proćihali gali halid wrote: ↑23/12/2025 14:25 Počelo prije mjesec i kod mene da pišči, krenuo mi pritisak nešto skakati i od tada mi poče zujati u ušima, nekad jačeg nekad slabijeg intenziteta, ali je konstantno, naročito nekako na lijevoj strani. Zna biti baš iritantno na momente... Bio kod dr. slala me da radim pretrage, krvna slika, hormoni itd. sve u redu. Sad čekam termin da idem na ORL.![]()