Kolegice, moram da ti kazem sta sam jos primjetio. Da biti zensko u nasem poslu nije bas najlakse, to svi znamo, ali primjecujem da zene inzinjeri u BiH cesto same sebe ogranicavaju i pricaju izmedju sebe npr. sta je dobar, a sta los posao za zenu, a ja samo sjedim i ibretim se. Dodje kao neki autosovinizam.Grb1 wrote: ↑19/08/2023 11:08
Upravu si apsolutno, otvaranjem ove teme ocekivala sam ,,vrijedjanje,, od strane ljudi koji nisu zavrsili fakultete, cesto se susretnem s omalovazavanjem od strane majstora, isto taj majstor napravi haos kod ljudo u kuci kad im je on grijanjd radio, imate katastrofalnih inzinjera i imate isto tako katastrofalnih majstora, al mi radiml zajedno htejli bi to ili ne ako ti toliko nabija komplekse upisi fax ti @mali_balon .....ja znam da postoji velika problematika fakulteta jer za prof zaposlkavaju studentr koji su bili 10.0prosjek na faxu , ostanu kao asist pa onda prof i naravno na nemaju blage veze s industrijom i da lupaju praznu slamu sa nekakvim dokazivanjima formula i teorijom.....ali apsurd mi jd da generalizujes i govoris ogranicen ko balkon, haj molim te, give me a break..
Mozda povezano sa onim mobingom i ismijavanje generalno u nasoj bransi.. mozda udje sa godinama u covjeka.