Obicno prenose HRT1, RTS , a imas i na youtube stream.
evo ti link za drugo polufinale koje se odrzava sutra u 21:00 na youtubeu
Moderator: _BataZiv_0809
Obicno prenose HRT1, RTS , a imas i na youtube stream.
Gledao sam samo prvo polufinale + onih perma-pet zemalja koje idu direktno u finale. Jedine stvari koje su se imalo istakle su bile Finska i Švedska. Ovo ostalo, sve u par grama, ništa specijalno. Francuska je navodno neki favorit, meni je pjesma bila totalni mid.
Dok se slažem za finsku, meni je recimo Švedska bez veze, poslali su pjevačicu koja je već pobijedila, sa pjesmom koja je jedva nešto različita od te njene prethodne. Šta su mislili, "niko neće primjetiti"?
Pa zasto BHT ne prenosi onda ?DaysleepeR wrote: ↑11/05/2023 13:42 Ne može biti blokiran signal faking Evrovizije, taj je signal besplatan svim članicama, nije utakmica Lige Prvaka...
Zato što duguju i Bogu i narodu,a ne Radiodifuznoj Uniji.Prenos ide na RTS3,RTS Svet,HRT 1.DonieBrasco wrote: ↑11/05/2023 21:05Pa zasto BHT ne prenosi onda ?DaysleepeR wrote: ↑11/05/2023 13:42 Ne može biti blokiran signal faking Evrovizije, taj je signal besplatan svim članicama, nije utakmica Lige Prvaka...
Belgijanac se fura na Boy GeorgeaDonieBrasco wrote: ↑11/05/2023 21:25 Sve i jedan muski izvođac do sada u drugom polufinalu je gay na sva zvona, bez izuzetka to se vidi iz aviona, tako naglaseno da je vise cringe.