Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klix wrote: ↑03/12/2022 13:03
Kod nas ne može ništa novo doći, ni Lidl, ni HM, ni ništa, a i ovo što ima se zatvara. Prava smo crna rupa i pičkamaterina. Imamo Bingo velikobošnjački i to je to.
lid gradi prodavnice i distribucioni centar , h&m imas ga u drzavi , i daj reci sta se zatvara od stranih tvrtki koje su dosle ovdje sve ubijaju sa poslom
shvacas li da je McDonald's za proslu godinu sa pet restorana u drzavi imao skoro pa 20 miliona prometa i 2.5 miliona dobiti al ja klasicno bosansko mracenje kako nista ne valja
noviforumas wrote: ↑03/12/2022 14:01
Bas vala, sve iz krajnosti u krajnost.
gledaj im finansijskih podataka i sad ce neko reci gase se lose posluju ljudi imaju ovakav promet na 5 restorana 17 miliona maraka prometa na 5 objekata sa brzom hranom
gledaj im finansijskih podataka i sad ce neko reci gase se lose posluju ljudi imaju ovakav promet na 5 restorana 17 miliona maraka prometa na 5 objekata sa brzom hranom
ono kad se mraci i kuka bas se pretjeruje
Pa to i kazem, samo krajnosti. "Nikad nisam bio u McDonaldsu, bolja je pita" vs "nista kod nas ne valja, sve propada, kme kme"
noviforumas wrote: ↑03/12/2022 13:18
Ma nece se zatvoriti, sta vam je. Mozda ova lokacija jedino, ali nisu oni nigdje propali pa nece ni kod nas. McDonalds je OK za pojest nesto na brzinu, ako ti je do dobrog hamburgera ne ide se tamo i ne mozes ga dobit za 2-3 marke. Samo nemoj da gledamo ove lance s visoka dok havljamo pite i salame, nije bas da se mi hranimo kao Japanci ovdje. Sarajevu najvise fali dobre internacionalne klope, meksickih, azijskih restorana i slicno. Ja bih volio da se s time pomalo krene, mada bi opet bilo ovih "sta ce mi susi i hobotnica pored pite" pametnjakovica.
Ma nece se zatvoriti, sta vam je. Mozda ova lokacija jedino, ali nisu oni nigdje propali pa nece ni kod nas. McDonalds je OK za pojest nesto na brzinu, ako ti je do dobrog hamburgera ne ide se tamo i ne mozes ga dobit za 2-3 marke. Samo nemoj da gledamo ove lance s visoka dok havljamo pite i salame, nije bas da se mi hranimo kao Japanci ovdje. Sarajevu najvise fali dobre internacionalne klope, meksickih, azijskih restorana i slicno. Ja bih volio da se s time pomalo krene, mada bi opet bilo ovih "sta ce mi susi i hobotnica pored pite" pametnjakovica.
Tako ti je i dedo jeo susi.
Što ti radiš na forumu, nije ti dedo internet koristio
Sarajevu najvise fali dobre internacionalne klope, meksickih, azijskih restorana i slicno.
To je tačno, mada je rizičan posao. Trebalo bi dobro ispitati imaju li se kome otvarati restorani tog tipa, jer kuhari i sastojci nisu jeftini. Sigurnije bi možda bilo uvrštavati ponešto od tih jela u menije "redovnih restorana".
Prvi MCDonalds hamburger pojeo sam u Beogradu prije rata,meščini krajem 1990 u kutijicama od stiropora sa poznatim logom.Čudo neviđeno-što bi reko Sejo.
Kad se ovdje otvorio-samo jednom sam jeo.Nije mi sad zabremedet ko prije 30 godina.Ali neka ga,ko voli nek izvoli.Barem je sve čisto i uredno.
Last edited by PM72 on 03/12/2022 14:49, edited 1 time in total.
ono kad se mraci i kuka bas se pretjeruje
Oni veoma dobro posluju u BiH. Komotno mogu otvoriti još par restorana po Sarajevu i ostatak drzave
MehmedPasaMoric wrote: ↑03/12/2022 13:53
Ja mislim da ce ekipica urbane raje i feministkinja sa spicastim naocalama koja slusa Letu Stuke i podrzava pokrete topa BLM i MeToo i koristi iskljucivo Apple proizvode organizovati humanitarnu akciju sakupljanja sredstava da se vrati taj dug za kirije i da kapitalisticki GMO trovac ostane u Evropskom Jerusalemu
Raiffeisen mi je sumnjiv. Nema razloga da McDonald's ne plaća kiriju obzirom da je tu manje više uvijek puno. Vjerovatno je bilo usmenih dogovora i koverti.
Zato na nauk svima da uvijek sve stavite na papir.
A njima treba svakako uzeti licencu. Pogledajte samo recenzije na McDonald's Nedzarici.
xoklix wrote: ↑03/12/2022 15:18
Raiffeisen mi je sumnjiv. Nema razloga da McDonald's ne plaća kiriju obzirom da je tu manje više uvijek puno. Vjerovatno je bilo usmenih dogovora i koverti.
Zato na nauk svima da uvijek sve stavite na papir.
A njima treba svakako uzeti licencu. Pogledajte samo recenzije na McDonald's Nedzarici.
a reviews vecina negativnih dolazi od arapa i od likova koji su cekali u drive through redu , a arapi su posebna priča njima pticijeg mlijeka da doneses debili bi bili nezadovoljni, znam osobe koje su radile u jednom sarajevskom hotelu sta su se te osobe nagledale od arapa to je