Lace wrote:
i meni se svidjao jonatan..one njegove frljave okeal sam brzo dosla sebi pa se prebacila na ruznije frajere...tipa stiven tyler
ja hej...neki puppy look u njima...hmm...steven je nesto drugo. on je dobarrrr...
Jeste se javila... jaranustidljiv wrote:Cuj to...jel se javila...kakav joj je glas???Zox wrote:@stidljiv: ja sam s jaranom NAZVAO Martinu Higins. Ali nisam bio bas ni mali tad![]()
P.S. Nadam se da moderatori nece obrisati i ovaj post ko sto brisu sve moje na politickim temama...
ma i meni je bio JohnatanBumbar wrote:ma kakav JohnatanJordan je bo ljepsi
joj one lokne,crna sjajna kosa, pa one usne...uf
sunday_morning wrote:ma i meni je bio JohnatanBumbar wrote:ma kakav JohnatanJordan je bo ljepsi
joj one lokne,crna sjajna kosa, pa one usne...uf
i imala sam jedan ''posebno'' drag poster NKB-a na vratima ormarica za knjige...i kad niko nije gledao..ja bih otvorila ormaric i onda buljila, buljila analizirala svakog ponaosob..a onda sam se pred pocetak rata odjednom ''uozbiljila'' i skontala da Johnatan ima zvaku u ustima..i da to ruzno izgleda, pederski
pa mi se prestao svidjat. hjooooooj tito partijo
![]()
![]()
prvi poljubac: kao sjedimo svi iz komsiluka na travi iza zgrade (da nas starci ne cuju ''sta pricamo'')i svako svakog tu bari, balavurdija...ono mirise predvecerje, bagrem..nesto nam finooo...moja najbolja drugarica se zabavljala sa glavnim frajerom u mahali i sire
imao je bijeli prsluk od teksasa sa prisivenim svim mogucim naljepnicama metalica, iron maiden i sl. a on se meni dugo potajno svidjao. i tako sjedimo mi, ode Z. da kupi sok..on mi se prisulja i pita me sapatom ''bil se ti zabavljala ako bi ja prekinuo sa Z.'' ja se prepala, pobjegla kuci...plakala, plakala zbog svoje nesretne ljubavi..o boze zasto BAS MENI
![]()
sutradan me u haustoru poljubio...kroz par dana ja se preselim u drugi dio grada
e stitch, kakvi li ste vi bili kad vam je KONJ digao trebu?Stitch__ wrote:![]()
u 6tom smo ja i tad najbolji jaran bili zaljubljeni u istu curui stalno smo kofol slucajno prolazili kraj njenog drustva, i dobacivali, a one se lafo ljutile
i onda je pokupio konj nihad
unistio nam snove
![]()
hvala ti bukvalno sam oplako od segeStitch__ wrote:![]()
u 6tom smo ja i tad najbolji jaran bili zaljubljeni u istu curui stalno smo kofol slucajno prolazili kraj njenog drustva, i dobacivali, a one se lafo ljutile
i onda je pokupio konj nihad
unistio nam snove
![]()