Senad Hadzifejzović...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kenan cerimagic

Post by kenan cerimagic »

Prenj wrote:Ponavljam prijedlog zaracenim stranama: Da analiziramo zadnji "Centralni", prilog po prilog?
Haj ziv bio. Da i to vidim.
edu

Post by edu »

ne postoje zaracene strane, prenj..postoji osoba koja, izmedju ostalog, nije jos naucila kada se negacija pise odvojeno a kada zajedno...

postoji osoba koja je, kako ta osoba rece, zavrsila sociologiju..koja za mene kaze da nisam kvalifikovan da pricam o zurnalizmu ali osoba jeste jer je osoba zavrsila sociologiju (!)..i osobi ne pada na pamet da omalovazava taj fakultet koji je zavrsila iz "ciste zajebancije" (!)..osoba ima par..ne nekoliko..nego par IT certifikata..i to joj, uz diplomu sociologije, daje pravo da hvali novinarstvo japajakavca..to kako i kada je cerimagic zavrsio fakulet..osoba naravno ne zna..na toj istoj mahalskoj televiziji urednici su: dzena ceremida i mirela frankovic..sto je dokaz da danas urednik moze biti svako..osoba kaze da ja sjedim i pljujem neciji rad..osoba zna i ko sam ja i sta ja radim?!..zna..zna..bas kao i sto zna da instrumental odgovara na pitanje s kim, cim..da osoba cita avdica znala bi da je on taj koji mu je prisio nadimak japajakavac..osoba ne zna da je prilog o akciji pomoci narodnoj kuhinji bio snimljen..i da je trebao ici u pretproslu subotu..ali nije bilo vremena..jebi ga..arnold otvori srce camdzicu..raja iz djetinjstva..pa se nisu odavno vidjeli..osobo..zamisli kad bi u udarnoj informativnoj emisiji na cnn-u..bbc-u..rtl-u..poceli pustati muzicke spotove..tamo svi pjevaci imaju para pa to sebi mogu priustiti..osobo..moze se kupiti uradjena spica..salem nije istu spicu napravio i ftv-u..i tu se zavrsava kukanje japajakavca..ne moze cola tuziti pepsi zato sto su ovi napravili slicnu reklamu..sad sam ja otkupio idejno rijesenje za reklamu za deterdzent..i niko vise ne smije koristiti ves masinu u reklamama..jer je toboze to moja ideja..kakve gluposti valjas..samo da znas...
horoz

Post by horoz »

Drago mi je sto tako detaljno pratite emisije pa mozete da citirate tekstove priloga. Mora da ih gledate kako biste sutra mogli da lijecite svoje frustacije na forumu.
Bravo legendo!

Za mene si legenda otkako sam gled'o snimke iz Trebinja kad si se suprostavio bradatoj rulji. Treba imati muda ko slon pa onako postupiti (valjda to dođe od vel'ke glave :D )

Što se tiče CD svi su daleko iza vas.

Nadam se da je i sa platama tako. :)
edu

Post by edu »

kenan cerimagic wrote:Pitam se da li bi ova tema uopce postojala da je emitovan prilog u kojem se pojavljuje glava cijenjenog pokretaca teme (sa suncanim naocalama).

Pitam se da li je bilo vaznije da se uslika on ili oni kojima je pomoc namjenjena.

Pitam se zasto uopce treba da se slika ukoliko je pomoc od srca.

Pitam se da li zna zasto stotine ljudi nisu zeljeli da se zna za njih kada su upucivali pomoc u sela Podrinja, u Srebrenicu, u Zepu...

Pitam se gdje je bio kada se pomagalo teta Zilhi a kada to nije bio modni trend

Prilozi>
Ako ikada uspije da se zaposli vjerovatno ce saznati da to sto uci na FPN-u nema nikakve veze sa onim sto se zaista desava na televiziji. Vjerovatno je prakticnim vjezbama produkcije naucio kako se emituje sve sto se snimi.

Desetine priloga nikada nisu emitovane iako su montirane. Zasto? Zato sto se nisu imali s necim uvezati, zato sto je Face ili link probio planirani termin, zato sto nisu bili onakvi kakvi su trebali biti...

Desetine priloga su ostale jer su bili rezerva u slucaju da pukne link, da se ne pojavi gost....

No to je vjerovatno apsolvirano na jednom od brojnih prakticnih kurseva na zurnalistici

Linkovi>
posto je medijski prostor BiH postao prepravljen TV stanicama koje se javljaju sa bilo koje tacke globusa mislim da bi trebali odustati od linkova... zaista koja im je svrha... svakako vecinu interesuje sta se desava na potezu od Carsije do M.Dvora

San Francisco>
prebaciti signal od San Francisca do Sarajeva zahtjeva 2 do 4 hopa (skok sa satelita na satelit, turnaround preko zemaljske stanice), svaki hop nosi 2 sekunde kasnjenja, sve preko 2 hopa onemogucava normalnu zivu komunikaciju.
S tehnicke strane, ovo prebacivanje signala uzvio bila je najkompleksinija TV operacija ikada napravljanje u BiH, ali i u cijeloj regiji. Uvezati 4 razlicite rute optickih kablova i 2 satelita je malo kompleksnija operacija od polaganja ispita na zurnalistici

Treutno je samo kompleksnije prebacivanje naseg kompletnog signala u Australiju.

Arnold>
Ne znam sto se zapeli na njega. toliko je bitnijih ali i gorih stvari emitovano. ako niste primjetili jedna od poruka je bila da nije nikakv problem doci do bilo koga van BiH, dok je u BiH problem doci do predsjednika Mjesne zajednice

CNN>
Ne ulazeci u sadrzaj onoga sto emituju, definitivno su tehnicki najorganizovanija i najuredjenija news organizacija. mjesec dana tamo i full access od domara do sefa svega je nesto o cemu ovaj s jednim ispitom do diplomskog samo moze sanjati.

Talking-heads>
sjedi 1 i ziv bio ne komentarisi ono sto ne znas. ono sto vidis u filmovima nije istina

Scenografija i spice>
Scena je izgradjena po nasim uputama, odbacena verzija je ono sto mozete vidjeti na BHT. Odbacena je zbog ogranicenja u dimenzijama koja nisu ispostovana. FTV je odraz CD-a u ogledalu. Reciklaza tudjih ideja je nazalost cesta pojava.

Spice je uradila Fabrika i dobro ih naplatila. Njima je super sto su uspjeli istu stvar jos jednom dobro naplatiti.

ja>
glava mi jeste velika ali trenutno u BiH ne postoji bolji producent za TV projekte kao sto je ovaj

mozda je bolje imati manju glavu ali ne znati svoj posao

PS
Drago mi je sto tako detaljno pratite emisije pa mozete da citirate tekstove priloga. Mora da ih gledate kako biste sutra mogli da lijecite svoje frustacije na forumu.
i da je emitovan prilog u kojem se..pored detaljnih informacija o pomoci narodnoj kuhinji, prikazuje i moja glava (bez suncanih naocala)..ova tema bi bila postavljena..i meni je takodjer drago sto ti citas komentare ljudi s ovog foruma..pomoc uvijek dobro dodje...
davis.ba

Post by davis.ba »

Prenj wrote:Ponavljam prijedlog zaracenim stranama: Da analiziramo zadnji "Centralni", prilog po prilog?
A to ti prvi put gledo jel, pa sad bi da se praviš pametan na osnovu jednog emitovanja da dokazuješ kako je cijela emisija glupa??
Prenj

Post by Prenj »

kenan cerimagic wrote:
San Francisco>
prebaciti signal od San Francisca do Sarajeva zahtjeva 2 do 4 hopa (skok sa satelita na satelit, turnaround preko zemaljske stanice), svaki hop nosi 2 sekunde kasnjenja, sve preko 2 hopa onemogucava normalnu zivu komunikaciju.
S tehnicke strane, ovo prebacivanje signala uzvio bila je najkompleksinija TV operacija ikada napravljanje u BiH, ali i u cijeloj regiji. Uvezati 4 razlicite rute optickih kablova i 2 satelita je malo kompleksnija operacija od polaganja ispita na zurnalistici

Treutno je samo kompleksnije prebacivanje naseg kompletnog signala u Australiju.
Kenane,
Dobro dosao na forum.
Cestitke za hrabri nastup u Trebinju prije nekoliko godina.

A sto se tice Centralnog, drzi se novinarstva, ziv bio.
Ako je satelitski prenos bio fascinacija daleke 1977. godine, kada je tek proradila ex-Yu satelitska stanica u Ivanjici, skoro trideset godina poslije, to vise nije.
Dobro da nam jos nisi odrzao prezentaciju o tome kako su svi prilozi radjeni u boji ...
kenan cerimagic

edu wrote:
kenan cerimagic wrote: i da je emitovan prilog u kojem se..pored detaljnih informacija o pomoci narodnoj kuhinji, prikazuje i moja glava (bez suncanih naocala)..ova tema bi bila postavljena..i meni je takodjer drago sto ti citas komentare ljudi s ovog foruma..pomoc uvijek dobro dodje...
forum redovno pratim od njegovog osnivanja, sto se ne moze reci za vase komentare o emisiju zasnovane na gledanju 2 od 82 emisije
edu

Post by edu »

gledao sam, cerimagicu, ja vecinu emisija..i pogledam ga uvijek kada nemam pametnijeg posla..ali po mom misljenju..ima nekoliko stvari koje mi se ne svidjaju..i za koje vecina normalnog svijeta kaze da nisu za emisiju tipa CDa

1. muzickom spotu nije mjesto u CD-u..osim ako nije radjen u kakve humanitarne svrhe..npr. spot za pjesmu bolest nije kraj...

2. ja pa ja..prilog o rabinu koji se moli za arafata je emitovan 3-4-5 puta..zasto..zato sto ga je preuzeo hrt..pa ako vec senad hoce da se pohvali da njegove/vase prilog preuzima hrt..da li ga mora reemitovati..zar nije dovoljno da kaze preuzeo ga je hrt itacka.

3. ekskluzivnost..budi iskren pa reci je li tebi smeta onoliko ponavljanje..iako sumnjam da cu dobiti iskren odgovor..ne mozes protiv kuce koja te hrani..ali sto je previse-previse je..

4. prilog o kuhinji nije isao zbog probijanja termina face-to-face..sa bracikom..koji je svog sagovornika nazvao glupim meĐedom..je li trebvao senad na vrijeme prekinuti onaj smijesni dijalog? morao je!..a i zao mi je sto nisam stopao vrijeme trajanja intervjua sa arnoldom..je li trajao 15-20 minuta? je li to previse?

5. merlin najveca ex-yu zvijezda? senadu, vjerovatno da..ali...

6. nisam gledao taj intervju njegove zene sa tim strangerom..ali cuo sam od druga da je to bilo vise nego smijesno..em sto cita 3 pitanja..em sto ne skida, suncane...

haj repliciraj pa da idem kuci...
CiCiban

Post by CiCiban »

forum redovno pratim od njegovog osnivanja, sto se ne moze reci za vase komentare o emisiju zasnovane na gledanju 2 od 82 emisije
slozices se da je kvalitet svih 82 poprilicno ujednacen? .. :roll:
a pametnom i isaret dosta :shock: :roll:
:P
kenan cerimagic

Prenj wrote:
kenan cerimagic wrote:
San Francisco>

Kenane,
Dobro dosao na forum.

Ako je satelitski prenos bio fascinacija daleke 1977. godine, kada je tek proradila ex-Yu satelitska stanica u Ivanjici, skoro trideset godina poslije, to vise nije.
Dobro da nam jos nisi odrzao prezentaciju o tome kako su svi prilozi radjeni u boji ...
Nije fascinacija satelitski prijenos, nego smanjenje kasnjenja. 77, al ii 87 pa i 97 bi signal kasnio barem 8 sekundi i bila bi nemoguca ziva komunikacija studija, externe lokcije i dvije rezije...tj bilo bi dosta supljeg hoda i dosta crnog, a da ne spominjem da bi 77 trebalo dici dobar kredit u banci da se to isfinancira :D

meni je zaista uspijeh koridinirati toliko razlicitih ekipa koje su radile na prebacivanju signala. i zaista me fascinira da signal prodje SF studio, SF swich, NY swich, London swich, BT tower swich, uplink na W1, turnaround na W2 i downlink u A.Sahinagica za 2 sekunde uz to i ubacivanje mikrovalnog s Bistrika :D
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Vjerovatno neces polemisati ali kad si vec tu Kenane da te priupitam mada "nema veze" jel uslov Senadovog ugovora sa Hayatom bio i da Lejla-hanma vodi dnevnik petkom i zar on kao intelektualac al stvarno to mislim ne smatara da ga to malo ofira.

:roll: Mislim imas li damu da ga to priupitas :D

Inace CD mi je OK mada stoji da malo s onim excl...... njake...sorry.
Prenj

Post by Prenj »

kenan cerimagic wrote:
Prenj wrote:
kenan cerimagic wrote:
San Francisco>

Kenane,
Dobro dosao na forum.

Nije fascinacija satelitski prijenos, nego smanjenje kasnjenja. 77, al ii 87 pa i 97 bi signal kasnio barem 8 sekundi i bila bi nemoguca ziva komunikacija studija, externe lokcije i dvije rezije...tj bilo bi dosta supljeg hoda i dosta crnog, a da ne spominjem da bi 77 trebalo dici dobar kredit u banci da se to isfinancira :D

meni je zaista uspijeh koridinirati toliko razlicitih ekipa koje su radile na prebacivanju signala. i zaista me fascinira da signal prodje SF studio, SF swich, NY swich, London swich, BT tower swich, uplink na W1, turnaround na W2 i downlink u A.Sahinagica za 2 sekunde uz to i ubacivanje mikrovalnog s Bistrika :D
Uzalud i linkovi i ekipe i latency od dvije sekunde kada je krajnji rezultat nesto poput smijesnog i zalosnog javljanja Zrinke Bralo iz Londona u zadnjem "Centralnom" :(

Nekada, vrhunac karijere novinara je bilo postati "dopisnik iz inozemstva".
A sada?
Imam osjecaj da apsolutno bilo ko moze postati "eksluzivni dopisnik" Centralnog ako ispunjava uslov da zivi na nekoj dovoljno egzoticnoj lokaciji.
El-Vedex

Post by El-Vedex »

kenan cerimagic wrote:
Prenj wrote:
kenan cerimagic wrote:
San Francisco>

Kenane,
Dobro dosao na forum.

Ma to ti je kad se neko nafura da znaneke stvari oko racunara , Interenta i satelitskih linkova . . . Sa takvima ja imam savko malo posla . Kad pochnesh da objashnjavash tehnichke pojedinosti samo kolutaju ochima i kazu "speak english" iako su svi termini na engleskom . A ne kamo li nashem novinar wanabee-ju . . . Shta on zna shta je Swich , routher i bandwidth nekog linka , pa makar taj bio i Satelitski. Jetr zaboga milog pa ima i on Satelitsku antenu na svom Balkonu :p
kenan cerimagic

Duh sa sjekirom wrote:Vjerovatno neces polemisati ali kad si vec tu Kenane da te priupitam mada "nema veze" jel uslov Senadovog ugovora sa Hayatom bio i da Lejla-hanma vodi dnevnik petkom i zar on kao intelektualac al stvarno to mislim ne smatara da ga to malo ofira.

:roll: Mislim imas li damu da ga to priupitas :D

Inace CD mi je OK mada stoji da malo s onim excl...... njake...sorry.
Lejla je dosla kada je uveliko pocela druga sezona tako da nema veze s ugovorom.. meni malo smeta sto radi petkom ali to vec nije moja odluka

generalno sam protiv koristenja rijeci exkluzivno, prvi smo to i to, ali uzimajuci u obzir ko sta sve naziva tim rijecima ponekad ima smisla to naglasiti... mislim da publika to treba sama da zakljuci

no, ako uzmete u obzir da je toj istoj publici bilo interesantnije gledati Face s taksistima nego prilog nakon mjesec dana istrazivanja o genetski modificiranoj hrani onda se ponekad zapitate cemu sve to...

u danasnjem drustvu veci rejting ima prepucavanje Bakica i Bracike, nego prilog s Nijazom Abadzicem o zastiti voda (koji takodjer nije emitovan u istoj emisiji), ali veci rejting donosi vise reklama, a to omogucava isplatu zaposlenih....

u danasnjem drustvu se sprdaju sa rubrikom idemo dalje, nestala je rubrika sa najcitanijim knjigama, najgledanijim filmovima jer je rejting drasticno padao u tim dijelovima emisije, gotovo je nestala rubrika epicentar jer niko nece da gleda priloge o baletu, pozoristu, knjigama...
sve je manje priloga na koje smo trosili sedmice istrazivanja jer je ljudima bilo pretesko ili ih nije interesovalo....
CiCiban

Post by CiCiban »

onda svaka cast kuci hayat na uspostavljanju visokih profesionalnih kriTTerija
i ne bunite se protiv par jadnika koji nisu springerovska publika
kenan cerimagic

El-Vedex wrote:[

Ma to ti je kad se neko nafura da znaneke stvari oko racunara , Interenta i satelitskih linkova . . . Sa takvima ja imam savko malo posla . Kad pochnesh da objashnjavash tehnichke pojedinosti samo kolutaju ochima i kazu "speak english" iako su svi termini na engleskom . A ne kamo li nashem novinar wanabee-ju . . . Shta on zna shta je Swich , routher i bandwidth nekog linka , pa makar taj bio i Satelitski. Jetr zaboga milog pa ima i on Satelitsku antenu na svom Balkonu :p
vidis u tome je haman problem... ja sam umjesto derneka po kafanama ulozimo malo u sebe pa poznajem kompletnu tehnologiju TV produkcije, sta kako radi, kako se koristi, kako se povezuje... od prijenosa signala do grafike.... vec smo konstatirali da mi je glava velika, valjalo je to napuniti

na mom balkonu nema antene
Prenj

Post by Prenj »

kenan cerimagic wrote:
no, ako uzmete u obzir da je toj istoj publici bilo interesantnije gledati Face s taksistima nego prilog nakon mjesec dana istrazivanja o genetski modificiranoj hrani onda se ponekad zapitate cemu sve to...

u danasnjem drustvu veci rejting ima prepucavanje Bakica i Bracike, nego prilog s Nijazom Abadzicem o zastiti voda (koji takodjer nije emitovan u istoj emisiji), ali veci rejting donosi vise reklama, a to omogucava isplatu zaposlenih....

u danasnjem drustvu se sprdaju sa rubrikom idemo dalje, nestala je rubrika sa najcitanijim knjigama, najgledanijim filmovima jer je rejting drasticno padao u tim dijelovima emisije, gotovo je nestala rubrika epicentar jer niko nece da gleda priloge o baletu, pozoristu, knjigama...
sve je manje priloga na koje smo trosili sedmice istrazivanja jer je ljudima bilo pretesko ili ih nije interesovalo....
10 godina aktivnosti djelovanja Avaza u BH medijskom prostoru ocito daje rezultate :(
Na vama je da to pokusate popraviti.
Inace cemo svi zavrsiti u beskonacnom zivom Jerry Springer show-u :( :(
kenan cerimagic

Prenj wrote: Uzalud i linkovi i ekipe i latency od dvije sekunde kada je krajnji rezultat nesto poput smijesnog i zalosnog javljanja Zrinke Bralo iz Londona u zadnjem "Centralnom" :(

A sada?
Imam osjecaj da apsolutno bilo ko moze postati "eksluzivni dopisnik" Centralnog ako ispunjava uslov da zivi na nekoj dovoljno egzoticnoj lokaciji.
OK, ko je jos imao javljanje iz Londona? Novinar se ne postaje na fakultetu, niti se novinar uvijek javlja u program.. gdja Bralo je radijski novinar i mozda se malo zbunila jer joj je bilo prvo TV javljanje ali mi smo imali informaciju uzivo (on the face on the place :D). na tom mjestu je bilo 8 linkova. sada se zapitajte zasto 1600 zaposlenih na PBS od vase pretplate to nije uradilo

Jedan od nasih studenata se javio iz Madrida nakon bombasnih napada. da li smo trebali odustati od toga zato sto on nije novinar?

ili od javljanja sa tajlanda nakon cunamija, zato sto je tamo bio covjek koji tamo radi ali nije novinar.

informacija je bitna.... ko je preonosi je vec stvar sminkanja emisije
El-Vedex

Post by El-Vedex »

kenan cerimagic wrote:
El-Vedex wrote:[

vidis u tome je haman problem... ja sam umjesto derneka po kafanama ulozimo malo u sebe pa poznajem kompletnu tehnologiju TV produkcije, sta kako radi, kako se koristi, kako se povezuje... od prijenosa signala do grafike.... vec smo konstatirali da mi je glava velika, valjalo je to napuniti

na mom balkonu nema antene

Nezanm dali smo se razumjeli ali ova ironija oko satelistke antene a ni cijeli post nije bio upucen tebi, nego onima shto su kritikovali tvoju ushicenost uspjeshnim prijenosom

Ma razumjem ja tebe Kenane , nego ne razumjem ove wanabee novinare shto se kobiva chude tvojoj fascinaciji sa uspjeshnim prenosom , ko da su svi od reda izmislili Satelite i svu tu Tv tehnologiju.
Naravno predhodnim postom sam samo hti reci koliko jedan novinar mora biti upucen u pojedinosti posla kojim se bavim . . . Ja tebi chestitam na tome shto nadopunjujesh svoju profesiju . . . Samo tako

Nezelim se ponevljat jer sam vec u nekom predhodnom postu za ovu temu rekao koliko jedan novinar mora biti sveobuhvatno obrazovan mal ne rekoh enciklopedijski.

Al haj ti to razjasni nekim buducim novinarima .
Last edited by El-Vedex on 13/07/2005 17:09, edited 1 time in total.
Prenj

Post by Prenj »

kenan cerimagic wrote:
Prenj wrote: Uzalud i linkovi i ekipe i latency od dvije sekunde kada je krajnji rezultat nesto poput smijesnog i zalosnog javljanja Zrinke Bralo iz Londona u zadnjem "Centralnom" :(

A sada?
OK, ko je jos imao javljanje iz Londona? Novinar se ne postaje na fakultetu, niti se novinar uvijek javlja u program.. gdja Bralo je radijski novinar i mozda se malo zbunila jer joj je bilo prvo TV javljanje ali mi smo imali informaciju uzivo (on the face on the place :D). na tom mjestu je bilo 8 linkova. sada se zapitajte zasto 1600 zaposlenih na PBS od vase pretplate to nije uradilo

Jedan od nasih studenata se javio iz Madrida nakon bombasnih napada. da li smo trebali odustati od toga zato sto on nije novinar?

ili od javljanja sa tajlanda nakon cunamija, zato sto je tamo bio covjek koji tamo radi ali nije novinar.

informacija je bitna.... ko je preonosi je vec stvar sminkanja emisije
"malo zbunila"?
Hajde, mozda mi je prekomjerno gledanje gledanje BBC-a fakat skodilo, pa s vremena na vrijeme zaboravim u kakvoj medijskoj zabokrecini zivim.
Nije toliko problem sto je Zrinka onakva bila, nego sto u nasem drustvu sve to prolazi, jer su svi kriteriji pogubljeni.
Dok god svako u svom poslu ne bude cinio SVE da bude 100% profesionalan, nama nema spasa.
Umjesto sto nas pokusavate impresionirati laznom eksluzivnoscu, puno bi bolje bilo da NEPRESTANO radite na edukaciji vasih novinara, pa makar to islo puzevom brzinom, bice rezultata jednog dana.
Za pocetak, gledanje i analiza BBC-evih priloga, dva sata dnevno ...

Ali kad vec premijer drzave moze biti bivsi sef katastra ... :(

Evo za kraj i pohvala: Prilog iz Trebinja, o Srdjanu Aleksicu, je odlicno napravljen.
CiCiban

Post by CiCiban »

:sad: mamaaaa Image

Image
Edin H.

Post by Edin H. »

A sta se to Zrinka provalila?
Sta je rekla?

Ona inace ne radi u Engleskoj kao novinar, nego kao Manager jedne manje organizacije koja pomaze izbjeglicama.
List

Post by List »

Ludilo! :D :-)

Edu ba, udure je! Shvatili smo da HadziFejzu ne mozes smislit. :roll: Ne gotivim ga ni ja ako cemo iskreno. Ali ne kontam cemu tolike frustracije. CD se makar nikad nije spustio na nivo Fahre Radoncica i Senada Avdica (mada bi ti vjerujem ovog drugog uokvirio i postavio iznad kreveta :D ).
Kakav god da je CD nema konkurencije. Zar ne vidite to? :?

A kad smo kod priloga o akciji.....niste ni prvi ni posljednji kojima se desilo nesto slicno. Tacno je da bi objavljivanje priloga pomoglo akciji ali eto priloga nije bilo. Ali vama svakako medijska paznja nije ni trebala? Niste to radili zbog toga? Barem znam da organizatori akcije nisu. U to sam siguran. Oni su svoje obavili kako su i planirali.
Kao sto rekoh, niste ni prvi ni posljednji. Vidjet cete ako dodjete u situaciju u kojoj zelite nekog dati u novine a ne uspijete u tome. I to samo zato jer je osoba kojoj zelite nauditi "ahbab" sa vlasnikom tih novina. Pa onda odete u druge novine....trece....cetvrte....ispucate sve opcije i shvatite da niko ne zeli objaviti vasu pricu. Ahbab sa svakim. :roll: :D

Sad ce i u mom postu pojedinci traziti gramaticke greske. :roll: Zato jer se ne slazu. :-) :D
AmirAga

Post by AmirAga »

senade zafrka ti nas..reko si eto hayata u junu gledace se i u americi evo prosje mjesec dana nema nista...
Kwaheri

Post by Kwaheri »

...ne mogu odoljeti...ono da ne kazem da mi je Kenan pravo...slatkis... :)

pitte ne zachatavaj
moderator
Post Reply