Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nelle_tz wrote: ↑18/05/2021 22:20
Ide Malta, zadnja pjesma veceras
Ko prolazi u Finale prema vama?
Moja prognoza:
Rusija, Švedska, Kipar, Norveška, Hrvatska, Ukrajina, Malta, Azerbejdžan, Belgija,Litva
pogodjeno 9 od 10
ne znam na koju se foru ugurao Izrael ispred Hrvatske
Tocno rezultate prvog polufinala cemo znati nakon Finala, nekada kasno, sa subote na nedjelju
Bas me zanima je li ziri sahranio Hrvatsku ili publika
nelle_tz wrote: ↑18/05/2021 22:20
Ide Malta, zadnja pjesma veceras
Ko prolazi u Finale prema vama?
Moja prognoza:
Rusija, Švedska, Kipar, Norveška, Hrvatska, Ukrajina, Malta, Azerbejdžan, Belgija,Litva
pogodjeno 9 od 10
ne znam na koju se foru ugurao Izrael ispred Hrvatske
Tocno rezultate prvog polufinala cemo znati nakon Finala, nekada kasno, sa subote na nedjelju
Bas me zanima je li ziri sahranio Hrvatsku ili publika
publika kakav je nastup imala da su stavili mejta aktivniji bi bio na pozornici od nje realno ko bi za nju glasao kad vecina glasa za blokove i susjedne države ko hrvatima moze dati bodove iz okolnih zemalja osim ono malo Slovenaca
deogest wrote: ↑18/05/2021 23:15
Zar ovo neko stvarno jos prati?
otprilike 200 miliona ljudi svake godine
Press konferencija finalista pocinje ovdje
cudu se ne mogu nacuditi da je Izrael prosao
Prate starohani vecinom koji navecer nemaju nista pametnije gledat. Kao i Zvezde Granda sto gledaju. Mladji i normalni ljudi ipak u mnogo manjem broju. Politicka manifestacija i nista drugo. Jel jos komsija daje komsiji?
Mozda je bilo i losijih pjesama koje su prosle dalje (Rusija, Izrael, Belgija, Norveska pa i ovaj azerbejdzanski narodnjak), ali objektivno Albinina pjesma se ni po cemu ne izdvaja u odnosu na ostale. Jednostavno, pjesma je previse "obicna", nalik je na gomilu drugih i poslije slusanja i zaboravis na nju.
Recimo, pjesma rumunske billie eilish je bila interesantna i steta sto nije prosla dalje.
deogest wrote: ↑18/05/2021 23:15
Zar ovo neko stvarno jos prati?
Prate starohani vecinom koji navecer nemaju nista pametnije gledat. Kao i Zvezde Granda sto gledaju. Mladji i normalni ljudi ipak u mnogo manjem broju. Politicka manifestacija i nista drugo. Jel jos komsija daje komsiji?
Ovo je najgledanije nesportski show na svijetu, covjece, koji gledaju svi, od mladih do starijih
Cim ovdje komentarises , znaci da pratis.
Tebi ostaje da gledas Zadrugu, slusas Bubu i Jalu i cuclas nargilu.Ako nemas sta pametno reci, ne trolaj
Ovo je najgledanije nesportski show na svijetu, covjece, koji gledaju svi, od mladih do starijih
Cim ovdje komentarises , znaci da pratis.
Tebi ostaje da gledas Zadrugu, slusas Bubu i Jalu i cuclas nargilu.Ako nemas sta pametno reci, ne trolaj
Ma stari folovi, ko fol 'Jel ko jos ovo prati' a on visi po klixu i opsjeda clanke o Evroviziji. Da ga ne zanima ne bi gledao i komentarisao. Licimur i nargilicar
Hajde dosadni ste više s tim ko prati više ovo. Mi očito ne jer nemamo para ni da budemo tamo, ali mi svakako nismo mjerilo za bilo šta. Nek' gleda ko hoće, ostali neka gledaju nešto drugo, manite se etiketiranja i moralisanja.
Dobar show sinoć. Ukrajina odlična. Čuo se koji zvižduk prije nastupa Izraela. Iznenađenja, pa ne baš, možda je Švedsku žiri pogurao, vidjet ćemo. Hrvatska je bila ok, ali puno sličnih pjesama je bilo pa su možda zato ispali.
Ukrajina, Rusija i Malta su se istaknuli (Malta zbog pjevačice koja razvaljuje, pjesma je prosjek).
Sve ex-Yu zemlje bi se trebale povuci s Eurosonga. Od kako je promijenjen ovaj nacin glasanja i omjer glasova (ziri-publika), svake godine sve losiji i losiji plasmani bez obzira na kvalitet pjesme. Ispadanja u polufinalima su postala uobicajna za ove "nase" zemlje.
Americki reper Flo Rida se pojavio u Rotterdamu i predstavljat ce San Marino skupa sa Senhit u drugom polufinalu
Flo Rida to join Senhit on stage at Eurovision for San Marino https://www.bbc.com/news/newsbeat-57159306
danas se odvijaju dvije probe First Dress Rehearsal 1 i 2 , ona druga veceras je bitnija jer zemlje u drugom polufinalu pjevaju od 21:00 samo za clanove nacionalnih zirija i tu ce dobiti 50 % svojih bodova
Nase komsije iz Srbije ce pokusati izboriti prolaz u Finale iz ovog drugog polufinala
Link za pracenje nastupa za zirije