Da vidimo šta će dalje propali novinar da napise na poskokau
Ah da @hafise potrudi se malo vise oko tekstova
Eh sad da li placaju porez to je diskutabilno. Hladno mogu varati obje drzave. Rodjen u BiH, zivi i radi u BiH, ima naravno i nase drzavljanstvo. Ali ima i HR papire ( drzavljanstvo, pasos, licnu kartu ). I recimo ode u FIS Vitez, pokupuje sta hoce i lijepo na kraju uradi povrat PDV-a jer pokaze HR pasos ili licnu kartu. Isto tako moze uraditi kad ode u HR. samo tamo pokaze BH licnu.Mis mekinjas wrote: ↑06/01/2020 11:19 Hrvati u BiH kao konsitutivni narod BiH ima pravo da bira u BiH. Tamo rade i placaju porez.
Nisu dijaspora vec svoji na svome.
Nije im ni Kolinda predsjednica bila nece ni Milanovic biti.
Pravo glasa im se trajno treba oduzeti. Drzavljanstvo ne.
TMovac wrote: ↑07/01/2020 17:13Eh sad da li placaju porez to je diskutabilno. Hladno mogu varati obje drzave. Rodjen u BiH, zivi i radi u BiH, ima naravno i nase drzavljanstvo. Ali ima i HR papire ( drzavljanstvo, pasos, licnu kartu ). I recimo ode u FIS Vitez, pokupuje sta hoce i lijepo na kraju uradi povrat PDV-a jer pokaze HR pasos ili licnu kartu. Isto tako moze uraditi kad ode u HR. samo tamo pokaze BH licnu.Mis mekinjas wrote: ↑06/01/2020 11:19 Hrvati u BiH kao konsitutivni narod BiH ima pravo da bira u BiH. Tamo rade i placaju porez.
Nisu dijaspora vec svoji na svome.
Nije im ni Kolinda predsjednica bila nece ni Milanovic biti.
Pravo glasa im se trajno treba oduzeti. Drzavljanstvo ne.
Nisi shvatio poentu. ćemo skupa to savladavati. Kontaš sad? Mi majoriziramo vas, dakle zajedno smo u tome. Skupa su blindo vrata, ali sad kad su se firme počele gasiti, a dijeliti otpremnine nađeš kojeg žiranta.Hafis wrote: ↑07/01/2020 16:56Ma znam vas. vrhunska organizacija i disciplinachombe trajla be wrote: ↑07/01/2020 16:52
Ja baš volim viceve, naročito one koje priča Čović o trećem entitetu. A ne znam šta znači pojam majorizirati, ali imat ćemo kad to savladati, naročito sad kad je Milanović pobijedio.![]()
![]()
Odoh nabaviti jača blindo vrata, po mogućnosti s elektrobarijerom.
Nešto mi se više bavite guranjem u redovima za papire pred zapadnim hambasadama, nego majorizacijom,chombe trajla be wrote: ↑07/01/2020 17:19Nisi shvatio poentu. ćemo skupa to savladavati. Kontaš sad? Mi majoriziramo vas, dakle zajedno smo u tome. Skupa su blindo vrata, ali sad kad su se firme počele gasiti, a dijeliti otpremnine nađeš kojeg žiranta.Hafis wrote: ↑07/01/2020 16:56Ma znam vas. vrhunska organizacija i disciplinachombe trajla be wrote: ↑07/01/2020 16:52
Ja baš volim viceve, naročito one koje priča Čović o trećem entitetu. A ne znam šta znači pojam majorizirati, ali imat ćemo kad to savladati, naročito sad kad je Milanović pobijedio.![]()
![]()
Odoh nabaviti jača blindo vrata, po mogućnosti s elektrobarijerom.
Zar si bio u mogucnosti razaznati da li je vise onih koji odlaze iz BIH ili Hrvatske? Zar je moguce da koristis ovakav argumentNešto mi se više bavite guranjem u redovima za papire pred zapadnim hambasadama, nego majorizacijom,
Ha ja. Misle oni da su samo bosanci pametnisherbett wrote: ↑07/01/2020 17:52Dobar kolega, dobarHafis wrote: ↑07/01/2020 16:07Bogami kume, ova ti je dobra. Osamdesetih bi robijao za ovo.chombe trajla be wrote: ↑07/01/2020 15:44 Kao prvo u BIH ne žive nikakvi Hrvati, već katolici! I koga je uopšte briga koga oni smatraju legitimnim? Majoriziraj to po kratkom postupku!
Da i ja probam nešto slično:
Kao prvo u BIH ne žive nikakvi Bošnjaci, već muslimani! I koga je uopšte briga koga oni smatraju legitimnim? Majoriziraj to po kratkom postupku
Valja i ova, jel'de![]()
![]()
Jak mu je argument, nema šta
Dobar za nasmijat sesherbett wrote: ↑07/01/2020 17:52Dobar kolega, dobarHafis wrote: ↑07/01/2020 16:07Bogami kume, ova ti je dobra. Osamdesetih bi robijao za ovo.chombe trajla be wrote: ↑07/01/2020 15:44 Kao prvo u BIH ne žive nikakvi Hrvati, već katolici! I koga je uopšte briga koga oni smatraju legitimnim? Majoriziraj to po kratkom postupku!
Da i ja probam nešto slično:
Kao prvo u BIH ne žive nikakvi Bošnjaci, već muslimani! I koga je uopšte briga koga oni smatraju legitimnim? Majoriziraj to po kratkom postupku
Valja i ova, jel'de![]()
![]()