Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I onda se neki pitaju što svijet Bahu ne podnosi... ovi zadnji komentari vezano za žutog i neko njegovo pametovanje je pijačarsko ponašanje. Njegovo je da komentariše utakmicu (i to radi užasno), a ne da daje neke svoje ekspertize šta i kako. Nijedan profesionalni komentator sebi to ne bi dopustio... ovaj je daleko od profesionalnog.
Kaze Dzeko "Nesto se mora mijenjati", kao da on nije dio tima i kao da nije bio na terenu hahahahhah. Naravno da se mora mijenjati i svima je jasno sta: ne moze svaka lopta ici na tebe, ne mozes samo ti sutati i ocekivati da ti se sve nabaci na tacnu. Ja sam sinoc gledao samo 20 minuta (toliko sam izdrzao) i bukvalno sve sto smo pokusali praviti islo je na dzeku. Tu taktiku i Lihtestajn moze zaustaviti. ZNaci, BOze....
Prvo nismo bili toliko loši naprijed, bilo je prilika, ali malo Talijani nafaka, malo mi smotani i ništa ne dadosmo.
Zato smo nazad bili katastrofa.
Bešić ko da prvi put vidi loptu, Kolašinac standardno katastrofa...tuga i jad.
Nek odradi Liht i nek ide....ne vodi ovo nikud.
apsidejzi wrote:Kaze Dzeko "Nesto se mora mijenjati", kao da on nije dio tima i kao da nije bio na terenu hahahahhah. Naravno da se mora mijenjati i svima je jasno sta: ne moze svaka lopta ici na tebe, ne mozes samo ti sutati i ocekivati da ti se sve nabaci na tacnu. Ja sam sinoc gledao samo 20 minuta (toliko sam izdrzao) i bukvalno sve sto smo pokusali praviti islo je na dzeku. Tu taktiku i Lihtestajn moze zaustaviti. ZNaci, BOze....
[i"]Baš sam sinoć slušao kako Francuzi hvale Džeku, mučio se, čuvali su ga sa svih strana, ali svejedno bio je opasan"[/i]
Safetova izjava za Dzeku. On ima pravo da se ljuti jer nema s kim.
Hajd, ako ništa, ispali smo gospoda jer smo lijepo dočekali Talijane. Ispoštovali ih i zahvalili transparentom, aplauzima itd. Nek nije bilo vala nekih gluposti.
apsidejzi wrote:Kaze Dzeko "Nesto se mora mijenjati", kao da on nije dio tima i kao da nije bio na terenu hahahahhah. Naravno da se mora mijenjati i svima je jasno sta: ne moze svaka lopta ici na tebe, ne mozes samo ti sutati i ocekivati da ti se sve nabaci na tacnu. Ja sam sinoc gledao samo 20 minuta (toliko sam izdrzao) i bukvalno sve sto smo pokusali praviti islo je na dzeku. Tu taktiku i Lihtestajn moze zaustaviti. ZNaci, BOze....
[i"]Baš sam sinoć slušao kako Francuzi hvale Džeku, mučio se, čuvali su ga sa svih strana, ali svejedno bio je opasan"[/i]
Safetova izjava za Dzeku. On ima pravo da se ljuti jer nema s kim.
Pa upravo to i jeste problem. Svaka budala zna da kad je Dzeko na terenu, svi imaju jal kompleks nize vrijednosti jal naredbu da se ide na Dzeku i sve sto trebas uraditi je postaviti dva igraca pored njega i ne dozvoliti nasim veznjacima (koji svakako nisu neka sreca) da mu dodaju loptu. Bukvalno sa pet igraca zaustavis nasu repku. Ostali sluze za kontranapade.
Trazili ste Robija, sad ga gledajte. Jos mu i tepat poceli.
Rekoh ja davno da je ovaj cirkus smijesno i gledati nakon 2014, jer je u sustini nakon SP pocelo cirkuzanje i sprdancija. Atmosfera jucer uoci utkamice je samo potvrda svega toga.
Ziv nam i zdrav "Robi" bio i jos tu 100 godina ostao musti ove debile iz "krovne kuce bh. fudbala".
Šteta što nismo izgubili 10-0.... želio bih i od Luhtenštajna da popušimo, iz srca i duše!
Izgleda da je to jedini način da javnosti, novinarima, navijačima i navijačkim grupama, pa i ljudima na ovom forumu (jer sigurno ovdje ima ljudi koji su na neki način povezani i sa novinarima, navijačkim grupama i sl.) dođe iz guzice u glavu da se davno već trebalo nešto promijeniti, te otjerati žuta ubleha i ljudi iz saveza koji ga na silu drže!
Zao mi je samo sto Dzeko, Visca is ostali nisu pokupili zuti da se ociste prije baraza.
Publika nas nije osramotila iako najvatreniji navijaci nisu bili tu. svaka cast.
bulevarmostar wrote:Zao mi je samo sto Dzeko, Visca is ostali nisu pokupili zuti da se ociste prije baraza.
Publika nas nije osramotila iako najvatreniji navijaci nisu bili tu. svaka cast.
Za Viscu boje da nije , ali Dzeko jeste trebao nekog Italijana napenaliti ili zakuhati sa Manchinijem.
BHF_Manijak wrote:Trazili ste Robija, sad ga gledajte. Jos mu i tepat poceli.
Rekoh ja davno da je ovaj cirkus smijesno i gledati nakon 2014, jer je u sustini nakon SP pocelo cirkuzanje i sprdancija. Atmosfera jucer uoci utkamice je samo potvrda svega toga.
Ziv nam i zdrav "Robi" bio i jos tu 100 godina ostao musti ove debile iz "krovne kuce bh. fudbala".
Čuj tražili ste... Zar nije malo bezze sad tako nastupati.. Bar od tebe ne bih ovako nešto očekivao.
Koja je garancija da bi sa Osimom bilo bolje?