Auuu, alaj si ga opisao, svaka ti častarzuhal wrote:Vidiš, to je i meni interesantno... Uvidjevši kako se kod nas danas prečesto lijepi etiketa "fašiste" ljudima koji to uopće nisu, kako se nekritički ili, još bolje, sasvim budalasato, blentavo i podlo pririšiva epitet "fašiste" oponentu samo zbog nedostatka argumenata ili nedostaka vlastitog znanja ili nedostatka odgoja, kako bi se oponent ponizio ili diskvalificirao,Cherry-Cherry wrote:A šta je fašističko u stranci?
te kako se, u močvarama mediokritetskog polusvijeta potpuno izbagatelisao pojam fašizma,
te kako se često čini da današnji, tobožnji antifašisti, sve više liče, po svojoj terminologiji, svom pathosu, emociji, totalitarnom stanju svijesti u koje su zapeli a što nikad ne bi prepoznali i priznali, po predanosti i idejama na prave fašiste,
moja ideja je da prihvatimo današnje stanje i izgradimo novu ideju fašizma koji nema ništa s onim talijanskim Dučeovim fašizmom nego je skroz obrnut njemu, baš onako kako je obrnuta, izvrnuta i izopačena svijest vajnih današnjih antifašista.
Nešto kontam, da nisam lojalan NiP-u, ja bih sad osnovao netolerantne antiliberale, pa da udarimo koaliciju...