Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
CPT

#76 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by CPT »

franceska wrote:
Miss Moonlight wrote:Pa ok mi jevto 7-12 mjeseci za djevojke do 26-27 godina, treba da se cuvaju, grad pun budala.
Čuvaju za šta :?
Izlaziti s nekim 12 mjeseci bez sexa :-)
Ne kontam (osim ako joj je 14-15 :lol: :lol: )
Pise ti, budala... i bolesti. Svaki zarez je generalno % vise da ce starost provesti sa mackom :mrgreen:
todd_smith

#77 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by todd_smith »

Sve je do osobe na kraju krajeva, ali kod nas imas eksterne faktore koji uticu od okoline, drustva, religije.

Mislim da mladje generacije i ne gledaju to kao neku veliku stvar, imas djevojaka koje ce na prvom sastanku, dok neke nece do godinu dana pa one kojima je bitno da osjete konekciju.

I sve tri kategorije su normalne, okej i opravdane.

Ovdje likovi pisu "cuj toliko cekati", onda si ti sa njom cisto da bi imao fizicki odnos, u tom slucaju mozes i platiti pa upraznjavati.
SmokingMan

#78 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by SmokingMan »

todd_smith wrote:Sve je do osobe na kraju krajeva, ali kod nas imas eksterne faktore koji uticu od okoline, drustva, religije.

Mislim da mladje generacije i ne gledaju to kao neku veliku stvar, imas djevojaka koje ce na prvom sastanku, dok neke nece do godinu dana pa one kojima je bitno da osjete konekciju.

I sve tri kategorije su normalne, okej i opravdane.

Ovdje likovi pisu "cuj toliko cekati", onda si ti sa njom cisto da bi imao fizicki odnos, u tom slucaju mozes i platiti pa upraznjavati.
:thumbup:
Euphoria

#79 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by Euphoria »

Mene vise zanima kako vi vidite djevojku koja na prvom dejtu spava s vama?
MaroonBrigade

#80 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by MaroonBrigade »

Dino34 wrote:A u moj vakat ili vakat još starijih generacija, dovoljno je bilo da se osamiš sa djevojkom. Namah bi "pala"
Džaba ono "joj, nemoj" :lol:
... i ona cuvena "ti si mi drugi" :lol:
MaroonBrigade

#81 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by MaroonBrigade »

Miss Moonlight wrote:Mene vise zanima kako vi vidite djevojku koja na prvom dejtu spava s vama?
Zavisi kako je doslo do toga
todd_smith

#82 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by todd_smith »

Miss Moonlight wrote:Mene vise zanima kako vi vidite djevojku koja na prvom dejtu spava s vama?
Ja mogu samo za sebe pricati. Licno...zavisi iskreno.

Danas je to malo drugacije, jer prije prvog dejta vidis kako se ko predstavlja preko drustvenih mreza ili komunikacije. Ja licno nemam predrasuda sto se toga tice, ako je osoba na istoj razini kao ja sto se tice humora, komunikacije, i slicno onda je to normalna stvar, valjda. Odmah mozes skontati da li to radi jer ste na istom "talasu" ili cisto jer to radi zbog toga jer ti vozis auto, imas skup sat i slicno.

Jer ako je ovo prvo, onda znas da je istinska hemija tu, ako je ovo drugo onda znas da si samo kap u okeanu za nju. I to je okej, ali taj drugi tip djevojke ne bih gledao kao moguceg partnera, dok prvu bih.
SmokingMan

#83 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by SmokingMan »

Ima i onih koje su promiskuitetne,i to mogu da shvatim,ali to djevojku jednostavno ne čini kurvom...
MaroonBrigade

#84 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by MaroonBrigade »

todd_smith wrote: Ja mogu samo za sebe pricati. Licno...zavisi iskreno.

Danas je to malo drugacije, jer prije prvog dejta vidis kako se ko predstavlja preko drustvenih mreza ili komunikacije. Ja licno nemam predrasuda sto se toga tice, ako je osoba na istoj razini kao ja sto se tice humora, komunikacije, i slicno onda je to normalna stvar, valjda. Odmah mozes skontati da li to radi jer ste na istom "talasu" ili cisto jer to radi zbog toga jer ti vozis auto, imas skup sat i slicno.

Jer ako je ovo prvo, onda znas da je istinska hemija tu, ako je ovo drugo onda znas da si samo kap u okeanu za nju. I to je okej, ali taj drugi tip djevojke ne bih gledao kao moguceg partnera, dok prvu bih.
Kao da sam ja pisao :thumbup:

Uglavnom vise postujem djevojke koje su direktne nego ove sto se satro cuvaju a vise im se svidja moj americki pasos od mene :lol:
moonca

#85 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by moonca »

....e, neka si ti naglasio -pasosh :wink:

:lol:
MaroonBrigade

#86 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by MaroonBrigade »

moonca wrote:....e, neka si ti naglasio -pasosh :wink:

Pa ne bi imalo smisla da nisam :wink:
A to sto si ti kontala da ga samo ti imas je drugi par opanaka :kiss:
animals

#87 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by animals »

A ti na atribute.. :skoljka:
i nemoj kacit tudje slike..
moonca

#88 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by moonca »

MaroonBrigade wrote:

Pa ne bi imalo smisla da nisam :wink:
A to sto si ti kontala da ga samo ti imas je drugi par opanaka :kiss:
..imalo bi smisla.. :wink: razmisli malo... :kiss:
strucnjakdemagog

#89 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by strucnjakdemagog »

harry825 wrote:Eh ovako, neku noć bilo neko poveliko društvo, i muški i ženske, pa uđosmo u neku priču, šuplja vamo tamo i dođosmo do jedne zanimljive teme: Kada je normalno da djevojka prvi put spava s frajerom? Znači haj da računamo da je već imala prvi seks (malo sam u naslovu proširio temu al nema veze), uglavnom mišljenja su bila prilično različita (puno ljudi jbg) većina djevojaka (valjda da ispadnu "fine") kažu te 8 mjeseci te godina te dvije vamo tamo a muški većinom dvije sedmice, mjesec, tri, najdalje pola godine, uglavnom da skratim, zanime me i mišljenje šire mase, kako gledate na ovo, da li se oko seksa pravi bespotrebni bauk pa kao nešto treba "čekati" ili je normalno da prođe godina ili dvije veze pa da se tek onda djevojka odluči na to i zar je to stvarno tako ogromno važan korak pa da vama (ženama) treba toliko da "razmišljate" pogotovo ako ste već odavnooo imale prvi put? Pucajte...

PS ovdje govorimo o zrelim osobama, ne o djeci, dakle negdje 20 godina pa nadalje

kao prvo djeca su 30 godina. dalje, cuj da vodas curu godinu dana a da nema sexa? :D to nema ni u partizanskim filmovima.
nema nekog pravila, ali otprilike kad ta veza dovoljno sazri, znaci nekih mjesec-dva. zavisi koliko se cesto viđate.
SmokingMan

#90 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by SmokingMan »

Kako ko voli. :wink:
moonca

#91 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by moonca »

Mislim da je situacija nakon '95- uzasna za djevojke... :-)
SmokingMan

#92 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by SmokingMan »

An firestarter conclusion....
strucnjakdemagog

#93 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by strucnjakdemagog »

moonca wrote:Mislim da je situacija nakon '95- uzasna za djevojke... :-)
da uzasna. djevojke inace ne vole sex. :roll:
MaroonBrigade

#94 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by MaroonBrigade »

strucnjakdemagog wrote:da uzasna. djevojke inace ne vole sex. :roll:
Pa valjda je jasno da one to rade samo da bi nama ugodile :mrgreen:
moonca

#95 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by moonca »

strucnjakdemagog wrote:
moonca wrote:Mislim da je situacija nakon '95- uzasna za djevojke... :-)
da uzasna. djevojke inace ne vole sex. :roll:
Vole koliko i vi - ali... jako puno je -ali-..sve vam je ok -do donosenja odluka.
animals

#96 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by animals »

Mi muski ne volimo Sex..
To radimo Samo zbog vas jadnica..
annoy

#97 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by annoy »

Citajuc neke postove stvarno sam zahvalna sto imam normalnog muskarca :D

Seks nije samo fizicki, ne shvacaju ga svi jednako, svatko ima pravo na svoj pogled na seks i pristup, nema univerzalno ispravnog pristupa seksu kako neki zele pokazati
Isto tako svatko ima pravo za sebe procijeniti kako se osjeca u tom pogledu s nekom osobom, osjeca li se ugodno, ima li povjerenje, i ima pravo cekati koliko god misli da je potrebno, naravno treba biti iskren i ne zavlaciti drugu stranu... seks je cin koji moze imat velike posljedice, ne treba se u to upustat bez ikakvog razmisljanja i s bilo kime, samo zato sto je to sad moderno

Mislim da ne treba stavljati nikakve rokove, nego ici prema svojim osjecajima i zelji
Kad se osjetis spremno, to je to
Nekom je to odmah, nekom nakon par mjeseci, sve je to ok dok god se o tom prica s partnerom

Najbolje je nac si nekog tko ima slicne poglede na seks, onda nema problema

Kome je seks nesto sto mora prakticirati odmah, nađe si osobu koja isto misli i idu u krevet bez previse cekanja. Tko je konzerva i zeli cekati, nađe si jos jednu konzervu koja ima strpljenja i slican pogled na seks pa nema problema :thumbup:

A pljuvanje, ismijavanje ljudi zbog razlicitog pogleda i odnosa prema seksu jli svom tijelu i trivijaliziranje stvari koje su nekome bitne je jako nazadno
SmokingMan

#98 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by SmokingMan »

Pa jedno nikad ne učestvuje u donošenju tako važnih životnih odluka,pet godina možeš biti u čvrstoj vezi,i da sve propadne samo za jednu noć,jednostavno,partner našao sebi drugu osobu.Ljudi često dolaze po ono što traže i to je njihov plafon,dalje ne žele,ili jer neće ili ne znaju kako da odlučnije krenu kroz svoj život.Sve zavisi od karaktera,količine naivnosti i očekivanja.
animals

#99 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by animals »

Ovo su temee za zajebanciju..
nemojte se uziviti previse :skoljka:
svak nek sam odluci kad mu je vrijeme i sa kim ce..
almir90

#100 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom

Post by almir90 »

Ja nešto kont'o da su žene te koje odlučuju kad će spavati s nekim. Ako si taj s kojim ona hoće ranije, bit će ranije; ako si onaj s kojim hoće da se zabavlja pa kasnije u krevet, bit će kasnije; i onda ima onaj što je najviše najeb'o - onaj što nikad neće jebat' šta god on uradio, tamam da skine zvijezdu s neba. :lol:
Kako ću je gledati? Isto k'o što bi i ona mene gledala. Primjera radi, ja i ti izađemo i završimo u krevetu istu noć, ti si ta koja je odlučila da sam ja samo za seksualne upotrebe i to je to. Vjerovatno ćeš prije toga ispitati tokom večeri/dana (kad smo već izašli, nije ni bitno) da li se isplati uopšte rizikovati sa mnom lijegati, i ako odlučiš tako i bude. Onda nakon svega možda odlučiš ako ti se svidi da se može i ponoviti; ako ipak seks bude katastrofa više se nikada nećemo ni sresti u životu. Doduše za ovo drugo važi za muškarca, ako nije zadovoljan ne ponavlja se, mada mi imamo niske kriterije.
Post Reply