Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Amagon
#76 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ko ide u Torino ? Oće biti nekog okupljanja navijača, i gdje? 
- Laertes
#77 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
I mene to zanimaAmagon wrote:Ko ide u Torino ? Oće biti nekog okupljanja navijača, i gdje?
- Logovan
- turbofolk
#79 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Koliko znam nismo do sad ostali dužni neki fudbalski dug Poljacima. Ni mi njima, ni oni nama, pa valjda nas neće kasapit. Samo nek bude fer suđenje. Da ne bude nekih penala ko protiv Irske. Ni za nas ni za Fince.
Tri boda u subotu, a s Talijanima šta bude bude..
Tri boda u subotu, a s Talijanima šta bude bude..
-
svi u napad
#80 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
sta je ovo tema skroz zamrla. Nije mi jasno da smo toliko pali za tekme nase repke. Covjek pita hocel biti kakvog okupljanja navijaca u Torinu i niko ne odgovara. Pa nije moguce da od 2200 karata koje smo dobili i koje su prodane nasim navijacima ni jedna nije dosla kod nekog forumasa. Isto tako za mec sa Finskom. izgleda da samo ja tamo idem. Zasto je zavladala ovakva apatija? pozdrav od jednog optimiste.
- Laertes
#81 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Evo ja sam u Torinu i nemam pojma hoće li biti okupljanja. Javite se, forumaši.
-
todd_smith
#82 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
mislim da je vec duze vrijeme tako, tacnije jos od zavrsetka SP2014svi u napad wrote:sta je ovo tema skroz zamrla. Nije mi jasno da smo toliko pali za tekme nase repke. Covjek pita hocel biti kakvog okupljanja navijaca u Torinu i niko ne odgovara. Pa nije moguce da od 2200 karata koje smo dobili i koje su prodane nasim navijacima ni jedna nije dosla kod nekog forumasa. Isto tako za mec sa Finskom. izgleda da samo ja tamo idem. Zasto je zavladala ovakva apatija? pozdrav od jednog optimiste.
Ali to je tema za drugi dan, idemo po 3 boda
- AmiĐa_Idriz
#83 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pa valjda Piazza Castelo, tamo se obično okupljaju navijači gostujućih ekipa u Torinu.
Edit
Ili pak domaćini, nisam siguran

Edit
Ili pak domaćini, nisam siguran
- avetinja
#84 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Valjda bi BHFanaticosi trebali izdati saopštenje gdje će se okupljati navijači.
- Amagon
#85 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ako šta objave fanaticosi, šarnite ovde.
Ja i moji ćemo biti na Piazza Castello, i u glavnoj ulici Via Roma. Nadam se lijepom druzenju i dobroj utakmici
Ja i moji ćemo biti na Piazza Castello, i u glavnoj ulici Via Roma. Nadam se lijepom druzenju i dobroj utakmici
- turbofolk
#86 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ko god ide nek je sa srećom. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#87 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Danas mi vracaju novce za karte, kupio preko ticket one, kako to karte ???? Stanje alarmantno 
- Edin H.
#88 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pa nece fanaticosi da se mjesaju sa simpatizerimaAmagon wrote:Ako šta objave fanaticosi, šarnite ovde.
- luckylaka
#89 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Imas web sajt BHF ili F.B. pa pregledajAmagon wrote:Ako šta objave fanaticosi, šarnite ovde.
- luckylaka
#90 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Simpatizerke su uvijek dobro dosleEdin H. wrote:Pa nece fanaticosi da se mjesaju sa simpatizerimaAmagon wrote:Ako šta objave fanaticosi, šarnite ovde.
- AmiĐa_Idriz
#91 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nekad se na temama ovakvog sadržaja za dan znalo ispisati 50 stranica...

- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#92 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Pa nemaju ljudi vise vremena da se nerviraju oko reprezentacije a i svi imaju vece probleme u zivotu. Euforije nema, kad igraju isto ko da ne igraju hladno ih preskocim.
- Logovan
#93 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ma nisi mogao napisati post, stalno neko posta prije tebe, klikneš submit po 5 puta.AmiĐa_Idriz wrote:Nekad se na temama ovakvog sadržaja za dan znalo ispisati 50 stranica...![]()
-
Vitoo
#94 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Kad nam Pukki sutra zaprdi. Bice da nasi nisu dovoljno trenirali bla bla bla vrijeme 
- manijak1
-
DonieBrasco
#96 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Sutra nam samo pobjeda igra nakon onoga protiv Grcke, sve ostalo je suplja prica.
-
Tipicoti
#97 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Ohladila se raja poslije Brazila. Probili smo bili led i otisli na veliko takmicenje.Logovan wrote:Ma nisi mogao napisati post, stalno neko posta prije tebe, klikneš submit po 5 puta.AmiĐa_Idriz wrote:Nekad se na temama ovakvog sadržaja za dan znalo ispisati 50 stranica...![]()
Onda veliko razocarenje sto nismo otisli na EP 2016 u Francuskoj iako smo na izvlacenju kvalif. grupa bili u sesiru broj 1. Prva dva tima idu direktno, a mi bili treci. Veliko razocarenje. Onda odose Miske, Spaha, Vedo ... dodjose novi klinci.
P.S. Ja jos ne razumijem kako smo u martu 2:0 protiv Grcke prokockali a igrali smo kao Ukrajina veceras protiv Srbije. Trebalo je poslije 1.poluvremena biti 5:0 za nas.
-
svi u napad
#98 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Nikad nisam bio pesimista kad igra repka al sad pred ovu tekmu u Finskoj pravo sam se prepao. Idem ih gledati uzivo al brate nakon tekme sa Grcima ne znam vise sta da kazem. Nakon iskljucenja Pjanica pjanica igra se raspala skroz i niko nije mogao stati na loptu. Sad jos nema Krunica (nije standardni) koji je jedan od rijetkih koji zna opaliti loptu te Seje koji je mogao nabaciti Dzeki koju loptu pravo me neki strah spopao. Ovo je najvaznija tekma a mi dosta oslabljeni. Boze na hajr sto bi narod rekao. Moje je da navijam i to cu sa saputnicima i uraditi e sad hoce li igraci isto tako odraditi posao kao i mi vidjet cemo. Zivjeli.

-
Crvena Tifoza
#99 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Tipicoti wrote: Ohladila se raja poslije Brazila. Probili smo bili led i otisli na veliko takmicenje.
Onda veliko razocarenje sto nismo otisli na EP 2016 u Francuskoj iako smo na izvlacenju kvalif. grupa bili u sesiru broj 1. Prva dva tima idu direktno, a mi bili treci. Veliko razocarenje. Onda odose Miske, Spaha, Vedo ... dodjose novi klinci.
P.S. Ja jos ne razumijem kako smo u martu 2:0 protiv Grcke prokockali a igrali smo kao Ukrajina veceras protiv Srbije. Trebalo je poslije 1.poluvremena biti 5:0 za nas.
Upravo tako. Mi smo se žestoko okliznuli poslije Brazila. Jednostano nismo iskoristili priliku koja nam se ukazala na SP da poslije prvenstva ojačamo domaću ligu, ostvarimo par dobrih transfera, kao što je slučaj sa ostalim repkama našeg ranga. Mi smo i dalje ostali da titramo u mjestu. Umjesto da su nam se apetiti povećali, mi smo dobili šamar protiv Kipra i onda ona cijela saga oko Safeta, pa postavljanje Baždarevića. Jednostano raja više nije mogla trpiti amaterski pristup, a iznijeli smo i veći samar kao što su bilo Munja i Co. Nama treba jedan strašan reset da bi opet poludili za repkom kao prije desetak godina.
- BHF_Manijak
#100 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH
Crvena Tifoza wrote:Tipicoti wrote: Ohladila se raja poslije Brazila. Probili smo bili led i otisli na veliko takmicenje.
Upravo tako. Mi smo se žestoko okliznuli poslije Brazila. Jednostano nismo iskoristili priliku koja nam se ukazala na SP da poslije prvenstva ojačamo domaću ligu, ostvarimo par dobrih transfera, kao što je slučaj sa ostalim repkama našeg ranga. Mi smo i dalje ostali da titramo u mjestu. Umjesto da su nam se apetiti povećali, mi smo dobili šamar protiv Kipra i onda ona cijela saga oko Safeta, pa postavljanje Baždarevića. Jednostano raja više nije mogla trpiti amaterski pristup, a iznijeli smo i veći samar kao što su bilo Munja i Co. Nama treba jedan strašan reset da bi opet poludili za repkom kao prije desetak godina.
Umjesto da smo iskoristili zamah, mi ispali najveci blečci, al' to smo mi... Samo daj sebe ugradi, sebi zgrni, ne gledaj dalje od heftu naprijed, kamo li godinu, dvije, pet, deset...
Idioti bili i ostali. Dusu dali za razjebati sve.
Bitno je Savezu bilo zgradurinu zavrsiti, jebe se njima za domacu ligu, potencijalni bazen igraca u buducnosti, kad presusi ovaj dijasporski...