Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
- insomnia78
#76 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Probaj pogoditi
- BHCluster
#77 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Nije mogla rijec genocid biti na nisanu u Visegradu pa su kordon policije poslali da brusilicom izbrisu a moze Draza.

- ¤ jelena ¤
#78 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Heeej, haaaj, hoooooj
heeeej, haaaaj, hoooooj....
heeeej, haaaaj, hoooooj....
-
Nadzorna_ploca
#79 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Neko je vec citirao Edu pa bi i ja 'Hajmo ga rusit' 
-
Seyfo
#80 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Vidi Jelene sto pjevusi od srece 
-
nenadivan
#82 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Ova, klasična, sa Zaimom, je ipak bolja:
https://youtu.be/2FTl86koO6M
Mi, Jugoslaveni, smo u goroj situaciji nego neko ko napusti svoju domovinu. Naša nostalgija je u tom jača što se ovi drugi bar privremeno mogu vratiti kući - naše kuće više nema, nemamo se gdje vratiti.
"Daleko si zavicaju
mi prognani smo
progone nas zbog zlocina
sto te ljubimo"
https://youtu.be/2FTl86koO6M
Mi, Jugoslaveni, smo u goroj situaciji nego neko ko napusti svoju domovinu. Naša nostalgija je u tom jača što se ovi drugi bar privremeno mogu vratiti kući - naše kuće više nema, nemamo se gdje vratiti.
"Daleko si zavicaju
mi prognani smo
progone nas zbog zlocina
sto te ljubimo"
- Edin H.
#83 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Kumrorvec danas - Dan mladosti

- Sanjarko
#84 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
I godisnjica smrti Tita i masakra u Tuzli. Jesam li dobro upratio datume. JBT ko u matrix-u da smo. Uvijek se ti neki datumi poklope.
- славянин
#85 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?Vizionar 1985 wrote:I godisnjica smrti Tita i masakra u Tuzli. Jesam li dobro upratio datume. JBT ko u matrix-u da smo. Uvijek se ti neki datumi poklope.
Matrix
- Sanjarko
#86 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Ma znam. Samo kazem kako se poklope ti neki datumi. Isto ko kad je rat poceo i slicno. Recimo na rodzendan moj bruka nekog sranja ali ima i bruka dogadzaja pozitiva sve.славянин wrote:Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?Vizionar 1985 wrote:I godisnjica smrti Tita i masakra u Tuzli. Jesam li dobro upratio datume. JBT ko u matrix-u da smo. Uvijek se ti neki datumi poklope.
Matrix
- insomnia78
#87 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Davno kad sam mali bio
nasao sam u ormaru
sakrivenu u carsafe
pozutjelu sliku staru
Djedo me je ugledao
kako sliku gledam kradom
upitah ga je li djede
ko je ovaj covek sa bradom
- rumenige_brajtner
#88 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Dan mladosti nije godisnjica titove smrti.славянин wrote:Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?Vizionar 1985 wrote:I godisnjica smrti Tita i masakra u Tuzli. Jesam li dobro upratio datume. JBT ko u matrix-u da smo. Uvijek se ti neki datumi poklope.
Matrix
Sto se tice teme, govno mihailovic ima i ulicu u i.sarajevu. Vremena su takva da se fasizam velica na svakom koraku. Kao sto jedan moj drug rece, dzihad je pobijediti fasistu u sebi, i prepoznat ga medju "svojima".
- Edin H.
#89 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Imao je Adolf Hitler ulicu u Sarajevurumenige_brajtner wrote:Dan mladosti nije godisnjica titove smrti.славянин wrote: Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?
Matrix
Sto se tice teme, govno mihailovic ima i ulicu u i.sarajevu. Vremena su takva da se fasizam velica na svakom koraku. Kao sto jedan moj drug rece, dzihad je pobijediti fasistu u sebi, i prepoznat ga medju "svojima".
- rumenige_brajtner
#90 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Al sad slabo ima partizanaEdin H. wrote:Imao je Adolf Hitler ulicu u Sarajevurumenige_brajtner wrote:Dan mladosti nije godisnjica titove smrti.славянин wrote: Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?
Matrix
- Sanjarko
#91 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Ma mislio sam rodzenja. Lapsus mozga.rumenige_brajtner wrote:Dan mladosti nije godisnjica titove smrti.славянин wrote:Pa ta omladina sto je izginula je i izasla navece povodom dana mladosti - kontas ?Vizionar 1985 wrote:I godisnjica smrti Tita i masakra u Tuzli. Jesam li dobro upratio datume. JBT ko u matrix-u da smo. Uvijek se ti neki datumi poklope.
Matrix
Jbg nije mi zamjeriti. Slabo tako neke stvari takve pamtim. Ali stvarno kako se poklope ti neki datumi je
Evo gledam danas i onom ubijenom Krunicu nesto. 40 dana mozda od smrti. Nemam pojma, nisam vidio kako treba.
-
155_mm
#92 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
ova opaska da je hitler imao ulicu u sarajevu se odlicno slaze uz ovu temu.
u oba slucaja se radi o onima koji BiH ili bar 49% iste vide kao svoj ratni plijen i tako se ponasaju.
hitlerovaca odavno nema ni hitlerove ulice. vidjet ce mo kakva ce sudbina zadesiti drazicevce i njegov spomenik.
onaj drazin spomenik u brckom se bas i nije slavno proveo.
u oba slucaja se radi o onima koji BiH ili bar 49% iste vide kao svoj ratni plijen i tako se ponasaju.
hitlerovaca odavno nema ni hitlerove ulice. vidjet ce mo kakva ce sudbina zadesiti drazicevce i njegov spomenik.
onaj drazin spomenik u brckom se bas i nije slavno proveo.
- LBVIEW
#93 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas? 
- славянин
#94 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Tu su jugosloveni, oko draze je jasno kao i mladica i ostalih g**na.LBVIEW wrote:Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas?
- Atego
#95 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Šaluju spomenikLBVIEW wrote:Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas?
- cyprus
#97 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Ja ostavio tri posta (evo ga četvrti) - niko mi na njih nije repliciro... Šta više hoćeš?LBVIEW wrote:Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas?
-
155_mm
#98 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Atego wrote:Šaluju spomenikLBVIEW wrote:Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas?
- LBVIEW
#99 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Jesu kurac - tema spala na 3 slova.славянин wrote:Tu su jugosloveni, oko draze je jasno kao i mladica i ostalih g**na.LBVIEW wrote:Ne mogu vjerovati da tema ima samo 4 stranice - dje su forumski Jugosloveni kad ih najvise trebas?Doduse moguce je da je to zavera ono partizani radili sa drazom pa sada jugosi sute pripremaju novi plan sa cetnicima.
A da je jasno vidi se iz YouTube uradaka gdje potomci hercegovackih partizana, sve sa titovkama na glavusama, pjevaju cetnicke pjesme - davno su se srpski cetnici i partizani pomirili, najkasnije pred ovaj zadnji rat.
- cyprus
#100 Re: Draza Mihajlovic dobit ce spomenik
Dobri stari SDA humor