Joj suplje.cendlerbing wrote:- da nisi govno od čovjeka,strucnjakdemagog wrote:koji su ti zahtjevi da vidim ima li mene tu đe?cendlerbing wrote:Ne vjerujem da ću ikad smanjiti svoje zahtjeve.
- da nisi glup,
- da nisi lijen,
- da nemaš neki porok koji bi mi život s tobom činio više patnjom nego uživanjem, tipa alkoholizam,
- da ne smatraš ženski rod nižim od muškog,
- da ćeš mi reći istinu i kad znaš da mi se neće svidjeti ta istina,
- da me umiješ nasmijati, a i ja tebe,
- da me umiješ pokrenuti, a i ja tebe,
- da me voliš, a i ja tebe.
Otprilike.
Djevojcice kojima mirise koza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#76 Re: Djevojcice kojima mirise koza
-
zipoo
#77 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Boemica wrote:Pa imaš ti muškaraca koji čim sjednu za sto izvale novčanik, ključeve od auta i mobitel, a onda se naklati na sto okrene sat prema publici i napne ručku toliko da mu faca izgleda kao da će se usrat. I sad da ja nešto se njemu osmjehujem, kad ga pogledam, odmah ga zamišljam na šolji.strucnjakdemagog wrote:
kakvo auto kakvi mobiteli. pa necu valjda kljuc od auta bacit na stoa mobitel je vazda u torbici, sem po danu na kafi. tad je ispred mene.
![]()
gledaj to iz muske perspektive. evo recimo ja izađem sa par drugova, zaduzimo pive i blejimo. dakle, pijuckamo polako i skeniramo okolinu. hvatamo signale, a to su neki osmjesi, saputanje ili pogledi u nasem pravcu. i znas li cije signale mozemo uhvatiti? samo ovih lakse pristupacnih i slobodnijih djevojaka. jer kasirke i ostale ajmo reci obicne fine djevojke se "ludo zabavljaju" i ne registruju nas. uvijek sam govorio da je lakse pokupiti zgodniju djevojku, nego onu sa losijim fizickim izgledom. zasto je to tako, ni danas mi nije jasno.
- strucnjakdemagog
#78 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Boemica wrote:Pa imaš ti muškaraca koji čim sjednu za sto izvale novčanik, ključeve od auta i mobitel, a onda se naklati na sto okrene sat prema publici i napne ručku toliko da mu faca izgleda kao da će se usrat. I sad da ja nešto se njemu osmjehujem, kad ga pogledam, odmah ga zamišljam na šolji.strucnjakdemagog wrote:
kakvo auto kakvi mobiteli. pa necu valjda kljuc od auta bacit na stoa mobitel je vazda u torbici, sem po danu na kafi. tad je ispred mene.
![]()
gledaj to iz muske perspektive. evo recimo ja izađem sa par drugova, zaduzimo pive i blejimo. dakle, pijuckamo polako i skeniramo okolinu. hvatamo signale, a to su neki osmjesi, saputanje ili pogledi u nasem pravcu. i znas li cije signale mozemo uhvatiti? samo ovih lakse pristupacnih i slobodnijih djevojaka. jer kasirke i ostale ajmo reci obicne fine djevojke se "ludo zabavljaju" i ne registruju nas. uvijek sam govorio da je lakse pokupiti zgodniju djevojku, nego onu sa losijim fizickim izgledom. zasto je to tako, ni danas mi nije jasno.
Mada se i obične i fine djevojke osmjehuju i došaptavaju ali ih često ne vide od ovih napucanih dobrih riba.
A to je ono što kažeš: I ja bi za jednu noć sa nekom dobrom curom, takve zagledaš i razmišljaš o jednoj noći, a neko fin zagleda tebe i konta: vidi konja samo sponzoruše ganja.
pa citas li ti sta ja pisem?
bolje reci ti gledas tog nabildanog konja i ne vidis mene koji gledam u tvom pravcu jer jbg nemam cak ni stola ispred sebe, a kamoli kljuceve od bembare na njemu.
opet ti ponavljam, muskarci hvataju signale, a oni uglavnom dolaze od ovih napucanih. vjeruj da sam par puta testirao ovu teoriju, priđem boljoj i losijoj trebi. ova losija me otpili u sekundi, sa nekim glupim izgovorom, dok se s ovom boljom ispricam ko da se znamo iz osnovne skole. kompleksi su cudo.
- Boemica
#79 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ma ja ovo kažem za dosta djevojaka koje znam, ja sam jednostavna žena, ja vidim visokog muškarca, ja padnem u bandak.strucnjakdemagog wrote:
pa citas li ti sta ja pisem?
bolje reci ti gledas tog nabildanog konja i ne vidis mene koji gledam u tvom pravcu jer jbg nemam cak ni stola ispred sebe, a kamoli kljuceve od bembare na njemu.![]()
opet ti ponavljam, muskarci hvataju signale, a oni uglavnom dolaze od ovih napucanih. vjeruj da sam par puta testirao ovu teoriju, priđem boljoj i losijoj trebi. ova losija me otpili u sekundi, sa nekim glupim izgovorom, dok se s ovom boljom ispricam ko da se znamo iz osnovne skole. kompleksi su cudo.
kakva auta kakvi zelembaći
Last edited by Boemica on 09/03/2019 23:40, edited 1 time in total.
- DzordzHodzic
#80 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ma jarane sve su to izgovori, ako imas prolaz imas, ako nemas pisaces po forumu kako te nijedna ne primjecuje.
-
zipoo
#81 Re: Djevojcice kojima mirise koza
DzordzHodzic wrote:Ma jarane sve su to izgovori, ako imas prolaz imas, ako nemas pisaces po forumu kako te nijedna ne primjecuje.
- duminjo
#82 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Hmmmcendlerbing wrote:
koji su ti zahtjevi da vidim ima li mene tu đe?
- da nisi govno od čovjeka,
- da nisi glup,
- da nisi lijen,
- da nemaš neki porok koji bi mi život s tobom činio više patnjom nego uživanjem, tipa alkoholizam,
Otprilike.
- Boemica
#83 Re: Djevojcice kojima mirise koza
ti bi dumi otpo odmah 
- duminjo
#84 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ne može mi ovo reci nikakoBoemica wrote:ti bi dumi otpo odmah
- Xavier1
#85 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja se pronasao.duminjo wrote:Hmmmcendlerbing wrote:
koji su ti zahtjevi da vidim ima li mene tu đe?
- da nisi govno od čovjeka,
- da nisi glup,
- da nisi lijen,
Otprilike.
- MarlboroGold
#86 Re: Djevojcice kojima mirise koza
+ mnogi skriveni kriterijicendlerbing wrote: - da nisi govno od čovjeka,
- da nisi glup,
- da nisi lijen,
Otprilike.
- cendlerbing
#87 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Mimo toga, vrlo je teško naći nekoga ko ima petlje biti iskren. I to je jedna od stavki.strucnjakdemagog wrote:
u prevodu, vrlo je tesko postici da ti nekog zavolis. mogla si to odmah reci.
- cendlerbing
#88 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ti nađi sebi pa krotiduminjo wrote:Ne može mi ovo reci nikakoBoemica wrote:ti bi dumi otpo odmah![]()
- duminjo
#89 Re: Djevojcice kojima mirise koza
cendlerbing wrote:
Ti nađi sebi pa kroti![]()
Ukrocena zena = najsretnija zena
- Analiticarr
#90 Re: Djevojcice kojima mirise koza
cendler je malo previse ufurana 
- duminjo
#91 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Misliš?Analiticarr wrote:cendler je malo previse ufurana
- Analiticarr
#92 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Tako sam cuo. Mozda nije istinaduminjo wrote:Misliš?Analiticarr wrote:cendler je malo previse ufurana
- duminjo
#93 Re: Djevojcice kojima mirise koza
A napiso si ko da je znas sto godina pa ono siguran ti ona ufurana 
Jeblo te to "cuo"
Jeblo te to "cuo"
- Analiticarr
#94 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Evo zaklela mi se ta osoba dzamijom, da je ona ufuranaduminjo wrote:A napiso si ko da je znas sto godina pa ono siguran ti ona ufurana
Jeblo te to "cuo"
- duminjo
#95 Re: Djevojcice kojima mirise koza
E kad je tako, vjerujem vamAnaliticarr wrote:Evo zaklela mi se ta osoba dzamijom, da je ona ufuranaduminjo wrote:A napiso si ko da je znas sto godina pa ono siguran ti ona ufurana
Jeblo te to "cuo"
- Ramzess Veliki
#96 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Sto se napisasteeeee
OT: Ja se nisam druzio u takvom drustvu a I kad bih dosao u situaciju da moram sjest sa takvima trazio bih razlog da zbrisem sto prije.
OT: Ja se nisam druzio u takvom drustvu a I kad bih dosao u situaciju da moram sjest sa takvima trazio bih razlog da zbrisem sto prije.
- Ramzess Veliki
#97 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja kad cujem to Obicni Momci odmah pomislim nesposobni za vojnu sluzbu tesko ih sa materine sise otkinut.strucnjakdemagog wrote:pazi nesto, ovde se ne radi o mom licnom iskustvu sa zenama, vec mislim da generalno obicni momci imaju manje sanse nego oni ocam sestrem mangupi u pokusaju. stavise, ja uopste nemam problema sa zenama, ako na to pucas.
Pa nek postanu neobicni, kome je interesantno ista OBICNO?
- pustopoljina
#98 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ama napisao je na onoj velikoj temi da ims neka "neugledna" sto zeli biti s njim, ali on smatra da to nije za njega. Prica mu je puna rupa. On je sebi zapikirao neki tip i drugo ga nista ne zanima.DzordzHodzic wrote:Ma jarane sve su to izgovori, ako imas prolaz imas, ako nemas pisaces po forumu kako te nijedna ne primjecuje.
- MarlboroGold
#99 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Zapikirao sponzorušu koja ga ne jebe ni 5%, pa onda došao na forum da kuka.
- strucnjakdemagog
#100 Re: Djevojcice kojima mirise koza
izlazis na pogresna mjesta, bas kao i ja.cendlerbing wrote:Mimo toga, vrlo je teško naći nekoga ko ima petlje biti iskren. I to je jedna od stavki.strucnjakdemagog wrote:
u prevodu, vrlo je tesko postici da ti nekog zavolis. mogla si to odmah reci.